Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Aktuální informační servis OSTOPOVICE 2019.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Aktuální informační servis OSTOPOVICE 2019."— Transkript prezentace:

1 Aktuální informační servis OSTOPOVICE 2019

2 Smuteční oznámení S hlubokým zármutkem oznamujeme, že dne zemřel ve věku 90 let Ing. Juraj GREXA Poslední rozloučení se bude konat v pátek ve hod. v obřadní síni krematoria Ústředního hřbitova v Brně. Autobus pro smuteční hosty bude přistaven u Restaurace u Volejníků ve hod.

3 Smuteční oznámení S hlubokým zármutkem oznamujeme, že dne zemřel ve věku 90 let pan Miroslav STUDENÝ Poslední rozloučení se bude konat v sobotu v hod. v obřadní síni krematoria města Brna. Autobus pro smuteční hosty bude přistaven u Restaurace u Volejníků v 9.45 hod.

4 Smuteční oznámení S hlubokým zármutkem oznamujeme, že dne zemřela ve věku 93 let paní Jindřiška PROCHÁZKOVÁ Poslední rozloučení se bude konat v pondělí v hod. v obřadní síni brněnského krematoria. Autobus pro smuteční hosty bude přistaven u Restaurace u Volejníků v 15 hod.

5 PODĚKOVÁNÍ Na letošní Tříkrálové sbírce se vybralo pěkných ,- Kč. Všem, kteří se na této sbírce podíleli, patří velké poděkování.

6 Odvoz vánočních stromků
Ve dnech pytlového svozu 15. a 29. ledna odvezeme vánoční stromky. Stromky nechejte ležet u pytlů s tříděným odpadem, budou odvezeny v odpoledních hodinách.

7

8

9


Stáhnout ppt "Aktuální informační servis OSTOPOVICE 2019."

Podobné prezentace


Reklamy Google