Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KTV Pržno Prosinec 2016.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KTV Pržno Prosinec 2016."— Transkript prezentace:

1 KTV Pržno Prosinec 2016

2 KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO
Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Blokšu. Provozovatelem televizního programu KTV Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

3 přejeme vám příjemné prožití doby adventní
VESELÉ VÁNOCE Vážení spoluobčané, přejeme vám příjemné prožití doby adventní a také šťastné a veselé Vánoce. Zastupitelé Obce Pržno a zaměstnanci obecního úřadu.

4 Program KTV Naši jubilanti Klub seniorů – prosincové pozvánky
Vánoční zpívání v kostele Zpívání se sousedy Provozní doba OÚ Pržno o svátcích Vánoční snění - koncert Kalendář na r. 2017 Vánoční bohoslužby Vánoční turnaje Svoz odpadů v prosinci Zimní hry 2017

5 Prosincoví jubilanti paní Alena Pitříková 65 let
paní Šárka Poulová 65 let Vážené dámy, oslavenkyně, přejeme Vám hodně zdraví, štěstí a spokojenosti OU Pržno

6 Klub seniorů Setkání Výlet
Výbor klubu seniorů zve své členy na pravidelné setkání, které se uskuteční v pondělí 5.prosince v hodin ve společenském sále Občanského centra Pržno. Součástí bude Mikulášská nadílka. Výlet Rozloučení se starým rokem 2016 se bude konat ve Frýdlantu nad Ostravicí v Letohrádku, a to 29.prosince Sraz na nádraží ČD Pržno ve hod.

7 Děti ZŠ a MŠ Pržno zvou všechny na
Vánoční zpívání v kostele Děti ZŠ a MŠ Pržno zvou všechny na „VÁNOČNÍ ZPÍVÁNÍ“, které se bude konat v našem kostele Neposkvrněného početí Panny Marie, a to ve středu od hodin. Jste srdečně zváni.

8 Srdečně Vás za celou kulturní komisi zve a těší se Marie Vašutová.
Zpívání se sousedy Tradiční „Zpívání se sousedy“ se uskuteční v pátek od hodin před bývalým OÚ Pržno. A co s sebou? Dobrou náladu, hudební nástroje, lucerničky, zvonečky, něco na zub i na zahřátí. Srdečně Vás za celou kulturní komisi zve a těší se Marie Vašutová.

9 Provozní doba OÚ Pržno o Vánocích
Posledním pracovním dnem OÚ Pržno v tomto roce bude středa , kdy bude běžná provozní doba do hodin. Od do bude úřad zcela uzavřen. Běžný provoz pak bude opětovně zahájen v pondělí 2.ledna 2017.

10 Vyzvedněte si na OÚ kalendáře.

11 Vánoční bohoslužby Sobota 24. 12. 2016 Štědrý den
„dětská vánoční půlnoční mše“ hod. Neděle Boží hod vánoční hod. Pondělí svátek sv. Štěpána hod. Neděle Nový rok hod.

12 Vánoční turnaje Memoriál Vaška Němce – po čtyřech letech se opět koná vánoční kulečníkový turnaj. Hraje se v restauraci U Lípy. Účastní se jej 14 hráčů. Závěrečná klání se uskuteční v sobotu Boj o 3. místo bude zahájen v hodin, finále v hodin. Štěpánský turnaj – 11. ročník turnaje ve stolním tenisu se uskuteční v pondělí od 8.30 v tělocvičně ZŠ Pržno. Turnaje se mohou zúčastnit všichni neregistrovaní hráči, děti i dospělí. Startovné činí 30,- Kč – děti, 50,- Kč dospělí.

13 Vánoční snění - koncert
Obec Pržno vás zve na koncert „VÁNOČNÍ SNĚNÍ“. Účinkují: Daniela Králová (Sajdlová) Hana Jamrozová Petr Strakoš a další Koncert se koná ve středu od hodin v kostele Neposkvrněného početí Panny Marie v Pržně. Přijďte ztišit svá srdce a zaposlouchat se… Vstupné dobrovolné.

14 Svoz odpadů Sklo – ve čtvrtek/pátek dle vytíženosti
Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 14. a

15 Zimní hry 2017 připomínka, pozvánka
S dostatečným předstihem zveme všechny sportovní nadšence na další Zimní hry obce Pržno. Konat se budou v sobotu 7.ledna 2017. Opět se mohou děti i dospělí těšit na tradičně netradiční disciplíny pro malé i velké!!

16 V V E Á S N E O L C É E


Stáhnout ppt "KTV Pržno Prosinec 2016."

Podobné prezentace


Reklamy Google