Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KTV PRŽNO Říjen 2015.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KTV PRŽNO Říjen 2015."— Transkript prezentace:

1 KTV PRŽNO Říjen 2015

2 Kabelová televize Pržno
Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Blokšu. Provozovatelem televizního programu KTV Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

3 Program KTV Naši jubilanti Klub seniorů – říjnové pozvánky Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v říjnu Obec Pržno hledá kronikáře Obecní úřad Pržno je již přestěhován do objektu Občanského centra Pržno, č.p. 201.

4 Naši jubilanti Říjen je měsícem oslav jubileí těchto spoluobčanů:
pan Jan Ogrocki 65 let paní Ludmila Kovářová 55 let pan Miroslav Krhut 50 let Vážení jubilanti, přejeme vám vše nej do dalších let. Hlavně zdraví, pohodu a štěstí. OÚ Pržno

5 Obec Pržno hledá kronikáře
Vzhledem k plánovanému ukončení funkce kronikářky, paní JUDr. Zuzany Horákové, hledá obec nového pokračovatele či pokračovatelku. Zahájení činnosti: od Zájemci o tuto významnou činnost, získají bližší informace u starosty obce.

6 Klub seniorů – říjnové pozvánky
Setkání Klub seniorů zve své členy na slavnostní sekání u příležitosti 20. výročí založení Klubu důchodců v Pržně. Konat se bude v pondělí 5. října od hodin, ve společenské místnosti (3.patro) Občanského centra Pržno. Výlet Klub seniorů pořádá výlet do Hájku ve Frýdku-Místku. Uskuteční se ve čtvrtek 15. října Odjezd od nádraží autobusem č. 14 v 11.11 hod. do Frýdku-Místku k Novému bytu, kde se uskuteční přestup na linku č. 5.

7 Co najdete na úřední desce.
KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/ T KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/ T Oznámení Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových Oznámení o změně sídla Usnesení exekutorského úřadu

8 Svoz odpadů v říjnu Sklo - v pátek dle vytíženosti
Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 14. a


Stáhnout ppt "KTV PRŽNO Říjen 2015."

Podobné prezentace


Reklamy Google