Time mng. a osobní efektivita Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA 12. června 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ v Plzeňském kraji Plánování lidských zdrojů Svaz průmyslu a dopravy ČR, Západočeská univerzita v Plzni, Česko-německá obchodní.
Advertisements

Krok do života 1 projekt, který pomáhá mladým lidem odcházejícím z dětských domovů vstoupit do samostatného života.
Manažerská moudrost © Outward Bound – Česká cesta Outward Bound – Česká cesta, s.r.o.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
PROČ PROJEKT VZNIKL? Projekt reaguje na: zvyšující se požadavky znalostní společnosti rostoucí nároky na pedagogické pracovníky(PP) na posílení kompetencí.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
AU UK - školení zaměstnanců z BOZP
Efektivnost řídící práce
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Veřejná správa 5RE901Teorie a management veřejné správy Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání.
Evropský sociální fond
Vaši OZ… …prodávají často ve slevách a ustupují z původní cenové nabídky klientovi? …mají málo nových klientů a u stávajících stagnují prodejně? …neumí.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
„P U L Z“ PROJEKT UČENÍ LIBERECKÉ ZÁCHRANKY připravil: Mgr. Kristýna Fejfarová – specialista pro kvalitu a rozvoj PNP.
Jazykové vzdělávání v kontextu Lisabonského procesu Schopnost komunikovat v cizích jazycích - jedna ze základních dovedností občana Evropy.
Postavení a úkoly manažera v oblasti řízení lidských zdrojů podniku
Vzdělávání finanční gramotnosti dospělých
Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/ Profil Škola 21.
- manažerská práce je závislá na lidských zdrojích - manažeři uskutečňují cíle podniku prostřednictvím svých spolupracovníků - personální management se.
PROINCOR – Inovační audit. ProIncor Inovační audit ProIncor Inovační audit analyzuje, hodnotí a stimuluje inovační proces a inovační prostředí v malých.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Konference projektu Cesta ke kvalitě
Management  Je umění řízení, působení na určitou soustavu (např.společnost) a ovládání její činnosti  Tento název může také označovat skupinu vedoucích.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Název projektu: Průvodce světem Multimédií CZ.1.07/3.2.06/ reg. č.: CZ.1.07/3.2.06/ Vzdělávací moduly - obsah 21.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Prezentační dovednosti
Pracovní skupina ČAS Soudní znalci
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
Podpora inovací prostřednictvím spolupráce VŠ s podniky Ing. Eva Bosáková, CSc.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
ABC Professional, ředitel
1 Ja “Zaměstnanec přichází kvůli firmě, ale odchází kvůli manažerovi“ Jak efektivně vzdělávat manažery Mgr. Petra Voráčová INC Consulting spol. s r.o.
Vládní selhání a veřejná volba
Praktický seminář pro vedoucí pracovníky. Zásady osobního rozvoje, které změní váš život. Dozvíte se, jak zdokonalit sebe a svoje vztahy s lidmi, jak.
Řídící struktury, malé a velké organizace
Projektová výuka. Úspěch projektu je závislý na dobrém naplánování a dobrém řízení v poměru 8:2.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
KARIÉRNÍ SYSTÉM ŘEDITELŮ
Shrnutí závěrů prvního konferenčního dne. Komunitní plánování, komunitní služby – jejich dostupnost a financování v Jihočeském kraji Mgr. Petr Studenovský.
Osnova kurzu Modul B6 – Informační podpora projektového řízení Ing. Martina Čaputová VŠB-TUO 1.Cíl kurzu Absolvováním kurzu získáte: a) znalost základních.
Řízení a plánování kariéry
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Domov Svojšice Realizace systému profesního vzdělávání v Domově Svojšice.
Autorita Schopnost získat si respekt podřízených. Rozlišujeme formální, neformální a odbornou autoritu Autoritativní styl řízení Styl řízení založený.
1)O projektu Můj dům, moje město Organizátoři Organizátoři Obsah projektu, aktivity Obsah projektu, aktivity Časový harmonogram Časový harmonogram Výstupy.
. Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA – pro Magistrát města Frýdku-Místku Dolní Lomná zpracovala: Lucie Dužíková Manažerské dovednosti.
Ředitel - manažer učící se organizace KA3. Účastníci 6 ředitelů ZŠ a SŠ v Kraji Vysočina.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
NKK Praha CAF-Externí zpětná vazba ověření efektivního fungování úřadu Mgr.Stanislav Loskot, MBA Mgr.Stanislav Loskot, MBA AQE advisors a.s.
Gabriela Šustková, Josef Havela, Petr Štěpáník Koučování ředitelů škol informace k pilotnímu projektu.
Integrated and Planned Enforcement of Environmental Law Phare Twinning Project CZ03/IB/EN/01 1 Úvodní přednáška (Time management ) Martin Vykouk Magistrát.
Volný čas dětí a mládeže Průběh semináře PROČ? Smysl a cíl CO? Čeho si všímáme? JAK? Způsob zjišťování údajů Pozorování, sběr údajů REFERÁTY Požadavky.
PSYCHOLOGIE KOMUNIKACE KOMUNIKAČNÍ SITUACE V PRÁCI MANAŽERA IVANA NEKVAPILOVÁ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro.
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autor práce:
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Bohemia EU Planners, s.r.o. PhDr. Vendulka Raymová
Vstupní kurz Trnávka 2016 VŠPJ pořádá pro studenty nastupující do prvního ročníku vstupní kurz. Účast na tomto kurzu není povinná, ale představuje významné.
11. Evaluace/hodnocení Hodnocení škol, školských zařízení a vzdělávací soustavy vymezuje § 12 zákona 561/2005 Sb. o předškolním , základním, středním,
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Vstupní kurz Trnávka 2014 VŠPJ pořádá pro studenty nastupující do prvního ročníku vstupní kurz. Účast na tomto kurzu není povinná, ale představuje významné.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Ekonomické vyhodnocení firemního vzdělávání a jeho vliv na výkonnost.
Praktické zkušenosti s procesy strategického řízení a plánování
Vítejte na třetí místní konferenci Strategické řízení a plánování
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
MŠ Dvouletky, Praha 10 v projektu SRP
Výměna dobré praxe v rámci projektu „Domovník-preventista“
Transkript prezentace:

Time mng. a osobní efektivita Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA 12. června 2015

Program kurzu Tento kurz vám poskytne nástroje jak cíleně hlídat svůj vlastní čas a naučit se s ním efektivně hospodařit a díky tomu udržet rovnováhu mezi prací a soukromím. Kurz je určen především pro vedoucí zaměstnance na všech úrovních řízení zejména „služebně mladší, stejně jako pro Všechny, kteří jsou nuceni svůj čas plánovat ve veřejném sektoru. Co získáte účastí na kurzu: Pod odborným dohledem lektora příležitost uchopit řízení vlastního času jako samozřejmou činnost seznámit se s nástroji a řešením osobní efektivity uvědomit si důležitost rovnováhy mezi pracovním a osobním životem. Následně na základě vědomého a důsledného používání tohoto poznání budete schopni cíleně hlídat a udržet rovnováhu mezi prací a soukromím; organizovat čas na strategické rozhodování a práci s lidmi; prožívat dny bez stresu. Mgr. Stanislav Loskot, MBA - lektor dalšího vzdělávání, konzultant, manažer pro VS ČR

Doplňující komentáře Co Vás na kurzu zaujalo? - Možnost vyslechnout si jak na to, jak to mají jiní, něco zkusit změnit, výběr vhodného lektora. - Práce s účastníky kurzu, jejich zapojení, nebylo to pouze "suché" vykládání. - Příjemná neformální atmosféra. - Řízení času, organizace, práce, priority. - Praktické zkušenosti lektora, příjemná atmosféra. - Zábavné podání. - Všechno. Jaké nové poznatky využijete ve Vaší praxi? - Znovu si přehodnotit svůj čas, dodržovat stanovený plán, začít ráno s tím nejdůležitějším, co se mi nechce. - Rozdělení priorit úkolů, práce na nich z časového hlediska. - V podstatě žádné nové informace, je důležité ale čas od času zopakovat a neškodí se zamyslet. - Pokusím se vše co jsem se dozvěděla aplikovat na svou praxi. Zejména stanovení priorit a odstranění neproduktivity času. - Odstraňování neproduktivního času, Lakeinova otázka. - Lepší hospodaření s časem. Doplňující komentář: - Školení se mi velmi líbilo v mém případě bylo první takovéto, které jsem absolvovala. - Projev lektora velmi příjemný. - Vše.