Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM."— Transkript prezentace:

1 Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM

2 Cíl kurzu Poskytnout účastníkům v co nejkratším čase ucelený soubor v praxi využitelných informací o distančním vzdělávání (DiV) prostřednictvím nejnovějších technologií!

3 Cílová skupina učitelé a zaměstnanci vysokých škol a vyšších odborných škol, kteří se podílejí na přípravě a realizaci distanční formy vzdělávání, pracovníci v celoživotním vzdělávání, vzdělavatelé ve veřejné správě, vzdělavatelé v soukromém sektoru.

4 Přínos pro Vás Pouze v tomto kurzu můžete získat nejen znalosti, ale i dovednosti – o DiV nejen „uslyšíte“, ale osobně si jej vyzkoušíte. Seznámíte se s účastníky DiV - na vlastní kůži prožijete roli studujícího, připravíme Vás pro práci tutora, autora i metodika distančních textů! Veškeré poznatky jsou naprosto aktuální! Nezůstáváme u tradiční formy DiV, ale pracujeme on-line!

5 Naučíte se definovat DiV, popsat jeho systém a organizaci, specifikovat odlišnosti DiV od prezenční a kombinované formy vzdělávání, aktivně používat terminologii DiV a e-learningu, charakterizovat e-learning a jeho postavení v DiV, vykonávat roli tutora, psát studijní texty pro DiV, připravit projekt kurzu v DiV k akreditaci.

6 Obsah kurzu Úvod do DiV Akreditace v DiV Tutor DiV Studijní texty v DiV E-learning v DiV 1. modul 2. modul 3. modul 4. modul 5. modul

7 Organizace kurzu Registrace Podpis smlouvy Uhrazení poplatku Přihlášení StudiumVstupní tutoriál Samostudium Průběžný tutoriál Samostudium Průběžný tutoriál Závěrečný tutoriál MODUL 1,2 MODUL 3,4 Závěr kurzuOsvědčení

8 Organizace studia Studium celého kurzu Samostudium Elektronická komunikace Zpracování samostatných úkolů Účast na prezenčních setkáních/tutoriálech Konzultace s tutorem Zkouška 80% 20% Studium 1 modulu Samostudium Tutoriál Zpracování úkolu

9 Studijní materiály  Tištěné studijní texty  Multimédia  Elektronická skripta

10 Elektronické výukové prostředí Studium probíhá od září 2004 v elektronickém výukovém prostředí LMS Barborka. Studující získá nejen potřebné znalosti o tradiční i on- line formě DiV, ale i cenné praktické zkušenosti s reálnou aplikací e-learningu.


Stáhnout ppt "Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM."

Podobné prezentace


Reklamy Google