Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Praktický seminář pro vedoucí pracovníky. Zásady osobního rozvoje, které změní váš život. Dozvíte se, jak zdokonalit sebe a svoje vztahy s lidmi, jak.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Praktický seminář pro vedoucí pracovníky. Zásady osobního rozvoje, které změní váš život. Dozvíte se, jak zdokonalit sebe a svoje vztahy s lidmi, jak."— Transkript prezentace:

1 Praktický seminář pro vedoucí pracovníky

2 Zásady osobního rozvoje, které změní váš život. Dozvíte se, jak zdokonalit sebe a svoje vztahy s lidmi, jak získat návyky skutečných vůdčích osobností. Knihu napsal přední poradce v otázkách principů řízení Stephen COVEY. Seminář podle knihy, kterou několikrát vydalo nakl. Pragma.cz (1994-1997) pod názvem: 7 návyků vůdčích osobností, později kniha vyšla pod přesnějším názvem 7 návyků skutečně efektivních lidí v nakl. Management Press (mgmtpress.cz) Plus vlastní praxe  jako vedoucí pracovník více než 20 let,  jako školitel a poradce (kouč) – více než 10 let  jako vedoucí projektů – 2 roky

3 témata Jak změnit sám sebe? Hodnota cíle ; Jak najít svoji životní práci Time Management ; Čas pro život Umění myslet způsobem výhra-výhra Umění komunikace Práce v týmu – síla synergie Obnova sil Cvičení + Diskuze + Závěrečné hodnocení

4 kontakt Hana Kolmanová 602 396 398 hkolman@volny.cz hkolman@volny.cz www.kouzelneknihy.cz www.kouzelneknihy.cz Vzdělání a praxe./.

5 Moje vzdělání a praxe Katedra vědeckých informací a knihovnictví na FF UK – mj. zkoušky z teorie řízení, z psychologie řízení a ze systémového řízení. Praxe do r. 1995 v knihovnictví – řízení sítě knihoven a vzdělávání knihovníků 1995-97 – manažer projektů Phare – Human Resources (Školení školitelů a Volba povolání)  Od 1997 budování a řízení vlastní obchodní sítě – vzdělávání (úspěch, zdraví, leadreship… např. Jak vybudovat svůj tým, Jak naplňovat své sny a cíle… nebo Principy úspěchu podle knihy J.Canfielda),  Poradenství (životní styl, metabolická terapie, obnova sil…)


Stáhnout ppt "Praktický seminář pro vedoucí pracovníky. Zásady osobního rozvoje, které změní váš život. Dozvíte se, jak zdokonalit sebe a svoje vztahy s lidmi, jak."

Podobné prezentace


Reklamy Google