Nebojte se velkých věcí, Think Big! Tomáš Litera – Slunda

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení diverzity Mgr. Hana Velíšková, HR specialistka Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů.
Advertisements

Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Uznatelné výdaje v projektech podpořených ze strukturálních fondů EU v administraci NROS Vyúčtování globálních grantů.
6. HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ VZDĚLÁVÁNÍ
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
PRACOVNÍ REHABILITACE Osob se zdravotním postižením (§69 násl. Zák.č.435/2004 Sb.)
DOTACE PROJEKTY STUDIE SEMINÁŘE Komunitární programy Ústí nad Labem Ing. František Jochman Datum:
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Mimoškolní aktivity zábava a povinnost.
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
Projekt Zkvalitnění vzdělávání pedagogických pracovníků v oblasti udržitelného rozvoje na školách Jihočeského kraje RČ: CZ.1.07/1.3.06/
Projekty rozvoje ICT ve škole Blanka Kozáková MŠMT odbor 55 SIPVZ
Stali jste se účastníky otevřeného grantového řízení na využití „Pískovny“. Vaše zájmové skupiny mají za úkol připravit svůj projektový záměr pro využití.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Alena Gajdůšková - senátorka Talent marketingových komunikací.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Vývoj výrobku Firmy musí pružně reagovat na změny ( v lidských potřebách, technologii, technice, v počtu a síle konkurence,…) a vyvíjet nové výrobky. Novými.
Spolupráce, která přináší plody
0385 – Poradenské centrum pro podporu implementace opensource software Institut pro informační společnost, o.s. Lukáš Ligas,
Vzdělávací moduly  systém prakticky zaměřeného vzdělávání  postihuje široké spektrum dovedností potřebných k úspěšnému předkládání a řízení projektů.
marketingové poradenství
Stav realizace projektu AutoAdapt RNDr. Danica Pražáková Rada ředitelů AutoSAP
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Z regionálních workshopů… Petr Konečný Praha, Celostátní konference.
Stav realizace projektu AutoAdapt RNDr. Danica Pražáková Rada ředitelů AutoSAP
ZÍSKÁVÁNÍ A VÝBĚR PRACOVNÍKŮ
 Příprava  Obecný záměr (současný stav, roční cíle oddílu)  Chytrý cíl (výchovný)  Atraktivní prostředek – naplnění cílů  Příprava plánu (název, termín,
2. Benefiční akce Cvičení Antropologie občanské společnosti Alena Řiháková Podzim 2009.
Nadační fond studentů Filozofické fakulty a Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Studentská dobrovolnická praxe, PSY225 Věra Frančáková
Cíle projektu a projektové aktivity Aktivity na národní úrovni  Podpora Národní pracovní skupiny v práci na  Národním akčním plánu ochrany práv dětí.
Prezentace a komunikace projektů Donátor a neziskovka  Smluvní vztah = oboustranné partnerství  Donátor Vám peníze nedává, ale investuje.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
Společným postupem sociálních partnerů k přípravě na změny důchodového systému Posilování bipartitního dialogu (BIDI 2) Praha, Sekce vzdělávání.
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
Možnosti mládeže v zahraničí 6. listopadu 2008 Škola ekonomiky a cestovního ruchu Sdružení na podporu mezinárodního přátelství „Slunce“, o. s.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
PROJEKTY ZAMĚSTNANOSTI V REGIONU HRANICKO Ing. Marcela Tomášová 25. listopadu 2014 Nástroje podpory zaměstnanosti ve venkovských oblastech Olomouckého.
PRESTIŽ SOCIÁLNÍCH PRACOVNÍKŮ A JEJÍ SOUVISLOST S PŘIPRAVOVANOU PROFESNÍ KOMOROU A-FORUM, z. s.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
Sponzoring. Tři pilíře Sponzor (firma, podnik) Sponzorovaní (neziskové organizace) Zprostředkovatelé spolupráce (média)
Math Exercises for You (Math4U)
Cesta k uplatnění na trhu práce
Vsetín proti chudobě Vsetínské školy pro lepší svět Vsetín,
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Vít Richter (využití podkladů kol. P. Mazáčové a L. Nivnické)
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
6. HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ VZDĚLÁVÁNÍ
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Společenská odpovědnost a školy
Petra Martináková , ČJ+AJ se zaměřením na vzdělávání
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Audit rodina & zaměstnání ve VÚHŽ a.s.
Založení a vznik podniku II. – III. r./ Hotelnictví a turismus
Simulace Pískovna - instrukce
Sponzoring.
Mgr. Josef Smékal Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
LET ZAPOJENÝCH DĚTÍ PROJEKTŮ 6 15 KOL PROJEKTU ROZHLED.
Rodičovské fórum kraj Vysočina
Transkript prezentace:

Nebojte se velkých věcí, Think Big! Tomáš Litera – Slunda

Základní informace (co to je?) Nadace O2, grantový program Think Big „Think Big dává mladým lidem motivaci a podporu, aby změnili život kolem sebe k lepšímu.“ Možnost získat finance na 100% pokrytí Vašeho projektu Možnost něco kolem sebe změnit Možnost zrealizovat něco nového Tomáš Litera – Slunda

Tým minimálně tří osob, Neformální skupina mladých osob, Musí vám být od 13 do 26 let, Není vám lhostejné prostředí, ve kterém žijete, Máte nápad na realizaci projektu. Tomáš Litera – Slunda Základní informace (kdo musíte být?)

10 – 70 tisíc korun na realizaci svého projektu, Workshopy a vzdělání pro projektový tým, Telekomunikační balíček O2, Podporu mentora z řad zaměstnanců společnosti Telefónica, Zázemí celoevropského programu Think Big. Úhradu svých mzdových nákladů, Finance na rozjetí podnikatelského záměru, Podporu projektů přinášejících prospěch pouze členům týmu, Finance na podporu nebo propagaci extremistických postojů nebo nežádoucích společenských jevů, Podporu propagace politických stran, hnutí či extrémní ideologie. Tomáš Litera – Slunda Základní informace (co získáte a nezískáte?) + -

Jak to celé probíhalo? Tomáš Litera – Slunda

Popis výchozí situace Co chce projekt změnit Cíle projektu Cílová skupina Silně zaměřeno na ovlivnění výchozí situace v okolí realizace projektu (má být přínosem) Tomáš Litera – Slunda Přihláška

3denní kurz v Doksech Workshopy a vzdělávací programy (prázdninová škola Lipnice) První seznámení s průběhem realizace Inspirace od ostatních projektů Setkávání s podobně zaměřenými lidmi Projektové řízení, Mediální trénink, Motivace, Situační vedení, Administrace projektu a mnoho dalších… Tomáš Litera – Slunda Workshopy a vzdělávání

Rozděleno do milníků Příprava akce (porady, obíhání úřadů, dohody, telefonáty) Realizace akce (samotný průběh akce) Opičí cirkus, Lampionová plavba, Po stopách kolínských strašidel Může být jedna jednodenní akce nebo realizace může probíhat i po delší časový úsek Tomáš Litera – Slunda Realizace akcí

Fotky z akce/akcí Psaní blogu Novinové články Skupiny na Facebooku Vystoupení v televizi Místní rozhlas Vše s logem a zmínkou o O2 ThingBig Tomáš Litera – Slunda Sebeprezentace

Tomáš Litera – Slunda Finance a zakončení

Částka je poukázána zodpovědné osobě na účet Přijde cca 70 – 90 % z celé částky Doplatek po odevzdání kompletní dokladové dokumentace O peníze se stará zodpovědná osoba sama Na vše je potřeba mít doklad Nevyužitá částka se vrací Přečerpání hradí účastníci ze svého Tomáš Litera – Slunda Jak je to s penězi?

Vedení účetnictví ve webovém rozhrání Jednoduché zadávání částek + číslování dokladů Automatické počítání zbývajících financí Fyzické odeslání/odevzdání dokladů na centrálu Převoditelnost peněz mezi milníky na základě domluvy Jakákoli změna v rozpočtu je konzultována Na všem se dá bez problémů domluvit! Tomáš Litera – Slunda Dokladovost

Děkuji za pozornost! Tomáš Litera – Slunda Dotazy?