A ť žije M ů j kamarád Petr Skácel V těchto krásných, slunečních a teploučkých dnech se dožívá v plné svěžesti náš kamarád Petr Skácel, „Patriot Molenburku,“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zdravé pracoviště bez rozdílu věku MVD, 28. dubna 2016 ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS, místopředsedkyně Rady vlády pro BOZP
Advertisements

Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.9 Práce a volný čas Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo.
* V těchto krásných letních dnech, když tak sedíte v klidu u sklenky vína a díváte se na svůj skleník, tak přemýšlíte, co s tou letošní úrodou. Vždyť.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Z obrázků vytvoř věty jednoduché Některé věty napište na tabuli.
Název školy: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 : AUTOR: Mgr. Marie Horehleďová NÁZEV: VY_32_INOVACE_9/12_ Přírodověda TEMA: Jak bydlíme ČÍSLO.
Seznámit žáky s vývojovými fázemi člověka. Vysvětlit změny ve vývojových fázích mladšího školního věku a především změny v dospívání. Výukový materiál.
DEN ZEMĚ –orientační závod Autor: Mgr. Ivana Tesařová.
Hody, hody doprovody TRADICE. Ve kterém ročním období jsou Velikonoce. 2 Léto Zima Podzim Jaro.
Historie Vánoce pochází z 18. století. Vánoce mají kořeny v křesťanských oslavách zimního slunovratu. Literární prameny prokazují, že křesťané spojovali.
Rodina Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Rozmarné léto Vladislav Vančura Jiří Korec Gymnázium Plasy Septima 2009/2010.
Co znamená, že je „vdechnuté Duchem“, tedy inspirované?
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Jaro – hospodářská zvířata Název sady: Člověk a jeho svět.
VY__III/2__INOVACE__04 Český jazyk PODSTATNÁ JMÉNA.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Období života člověka. Období života člověka Etapy lidského života Člověk se během života mění – roste do výšky, tloustne, učí se chodit a mluvit,
Podívejte se na několik momentek a posuďte sami.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
AUTOR: Jiřina Dáňová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_Druhy vět - tázací
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Český jazyk 9. ročník RODIŠTĚ slavných.
Lidská práva VY_32_INOVACE_3-50 Ročník: 7. Vzdělávací oblast:
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
AUTOR: Mgr. Václava Horniková
Domov, rodina VY_32_INOVACE_14
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Jan Burian NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.2.Bal.21_Etapy_lidskeho_zivota.
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace O PERNÍKOVÉ CHALOUPCE Název : VY_32_inovace_13 - ČJ – O perníkové.
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Základní škola a mateřská škola Bohdalov CZ.1.07/1.4.00/ III/2
Nevyhnutelné snášej s klidnou myslí
Několik rad, jak si udělat život krásnější …
Mystika 1.
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.1.Bal.17_Báseň Datum: 25.
VY_32_Inovace_4.2.9 Práce a volný čas Člověk a jeho svět 3. ročník
PODZIM 2017.
Zpracovala: Mgr. Jana Ottová
Miluj svého muže.
Obec Pstruží pro občany
Jsou v životěchvíle , kdy nám přítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej chtěli mít při sobě.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Skupiny di – dy ti – ty ni - ny
Jilemnický Krakonoš
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Valentýnka pro Tebe.
Přeji krásný den... Pro Tebe.
Co je tvoje....
Báseň Charles R. Swindoll.
BROUČCI A POČÍTADLO Pro skřítka Ticháčka.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
LOUČÍME SE SE STARÝM ROKEM. LOUČÍME SE SE STARÝM ROKEM.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Označeno za nejlepší roku
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
Informace pro vycházející žáky a jejich rodiče
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Jen se tak koukám co zrovna děláš..
Když jsem já sloužil… Jazyk a řeč.
Umím si umýt ruce Samostatně používám ručník Nepoužívám v průběhu dne nebo odpoledního odpočinku pleny Umím používat WC (nepoužívám nočník!) Umím se vysmrkat,
Chtěl jsem pro Vás hledat krámek za lesní tůní, koupit tam pro Vás dárek s vánoční vůní. Bohužel, jenom na tiché volání, otevřete prezentaci a podívejte.
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Požehnané vánoční přáníčko, co potěší každé srdíčko.
Vánoční přání pro radost
PRO TY, CO SE RÁDI BOJÍ.
Každý den jsme trochu starší…
PŘÍRODNÍ POMĚRY ČR – ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Co je tvoje....
Transkript prezentace:

A ť žije M ů j kamarád Petr Skácel

V těchto krásných, slunečních a teploučkých dnech se dožívá v plné svěžesti náš kamarád Petr Skácel, „Patriot Molenburku,“ a náš kamarád sedmesáti roků. Petr se narodil ještě v Molenburku, jeho tatínek byl slavným řezníkem a tak musel s ním a jeho prací prožívat vše dobré i těžké. Se svým bratrem Karlem se výrazně podíleli na budování našeho krásného Molenburku. V posledních osmi létech se zapojil do naší party, která pracuje na vyhledávání a archivaci molenburských rodáků a jejich činnosti.

P ř ání Petrovi k 70 tým narozeninám P ř ání Petrovi k 70 tým narozeninám Molenburk dnešních dnů

Kompletní sestava naší party To-Hu-Hu-Hu-Pe-To-He

Milý Pet ř e, Pet ř í č ku…. tak jako p ř ed č asem Vladimírovi, také Tob ě ke Tvým jubilejním 70. narozeninám up ř ímn ě p ř ejeme: P ř edevším hodn ě a hodn ě zdraví, což je v našem v ě ku to nejd ů ležit ě jší a nenahraditelné. Pohodu, radost ze života, hodn ě životního optimismu a inspirací pro další dokumenta č ní práci. Pamatuj, že veselá mysl je p ů l zdraví! To vše p ř ejí kamarádi z party HU,HU,HU,TO,TO,PE,HE

Dodatek ke gratulaci Žij podle svého, m ě j pevné zdraví, narozeníny oslav tak jak se slaví. Popíjej pive č ko, písni č ku si zazpívej s veselou náladou Na sv ě t se podívej