Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, 509 01 Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/21.3750 NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, 509 01 Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/21.3750 NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a."— Transkript prezentace:

1 NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a práce s informacemi ČÍSLO A NÁZEV KLÍČOVÉ AKTIVITY I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti AUTOR Mgr. Dana Kašparová PŘEDMĚT Český jazyk TÉMATICKÝ OKRUH Křesťanská výchova 1 NÁZEV DUM Sláva Bohu na nebi ROČNÍK 3. – 5. ČÍSLO MATERIÁLU VY_12_INOVACE_3_20_ČJ_Sláva Bohu na nebi DATUM TVORBY ANOTACE Tento materiál je zařazen do vzdělávací oblasti Křesťanská výchova 1, žáci si procvičují porozumění textu.

2 Přečti si slova písně a pak si ji zazpívej
R.: Sláva Bohu na nebi! Ať ho všichni velebí! 1. Všechna sláva na nebi tobě, Bože, patří, pokoj těm, kdo na zemi žijí jako bratři. 2. Tobě, Pane Ježíši, patří díky naše, kvůli nám že na kříži bolesti jsi snášel. 3. Ty jsi všemohoucí Bůh, ty jsi naším Pánem. Otec, Syn a svatý Duch ať je slaven. Amen.

3 Odpověz na otázky Kdo má velebit Boha? Co patří Pánu Bohu?
Co mají lidé, kteří žijí jako bratři? Proč Ježíš snášel bolesti na kříži? Jak velkou má Bůh moc? Kdo je Bůh trojjediný? Boha mají všichni velebit. Pánu Bohu patří všechna sláva a nebi. Tito lidé mají pokoj. Ježíš snášel bolesti na kříži kvůli nám. Bůh je všemohoucí. Je to Otec, Syn a svatý Duch.

4 Přiřaď správně rým nebi snášel Bůh Pánem patří na kříži
bratři Ježíši naše velebí zemi amen Duch

5 Doplň snášel Amen bratři velebí patří naše Pánem R.: Sláva Bohu na nebi! Ať ho všichni ………….! 1. Všechna sláva na nebi tobě, Bože,………, pokoj těm, kdo na zemi žijí jako ……… Tobě, Pane Ježíši, patří díky ………., kvůli nám že na kříži bolesti jsi ………. 3. Ty jsi všemohoucí Bůh, ty jsi naším …… Otec, Syn a svatý Duch ať je slaven. ……. .

6 Odkazy Obrázky z klipart Microsoft Office
Autor: CHLOUBA], [redakce Petr. Zpíváme si písničku: Zůstávej s námi. 1. vyd. Praha: Rosa, ISBN


Stáhnout ppt "NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, 509 01 Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/21.3750 NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a."

Podobné prezentace


Reklamy Google