15.12.2014 PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR 2007 - 2013 Elektronické podání Žádosti o dotaci PRV prostřednictvím Portálu farmáře Opatření IV.2.1 – 22. kolo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
Advertisements

SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Czech POINT Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Seminář Plzeň Luděk Šafář Projektový manažer.
Czech POINT Tereza Šístková xsist02.
Realizace projektů z PRV Zpracovala Jiřina Bischoffiová – MAS Labské skály – Březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
© eStat.cz Prezentace eStat.cz Návrh zákona o elektronizaci některých procesních úkonů v oblasti orgánů veřejné moci.
ZÁKLADNÍ REGISTRY A JEJICH PRAKTICKÉ VYUŽITÍ
 Kontrola přijatelnosti MAS  Administrativní kontrola MAS  Doplňování na MAS  Předání na SZIF  Kontrola přijatelnosti SZIF  Administrativní kontrola.
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Otázky a odpovědi k zákonu č. 300/2008 Sb. Zpracoval: Mgr. René Pleva Datum:
Návrh zákona o elektronických úkonech, osobních číslech a autorizované konverzi dokumentů Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra Vladimír Smejkal Legislativní.
Živnostenské podnikání (správně-právní režim) II. část Právnická fakulta MU Brno říjen 2011 zpracoval: Petr Průcha.
Datové schránky a konverze dokumentů Zákon o eGovernmentu
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
ZÍSKÁNÍ ŽIVNOSTENSKÉHO OPRÁVNĚNÍ. Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO_1178 Ročník:1. Vzdělávací obor:Ekonomika podniku Tematický okruh:Právní formy.
Předkládání žádostí 1 - Elektronicky - Po vyplnění – data odeslat do úložiště dat - Formulář vytisknout, podepsat a s přílohami odeslat poštou nebo podat.
David PETR, Kateřina VOISOVÁ
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Obecná část Pravidel – změny oproti Pravidlům období
Benefit7 – jak vyplnit projektovou žádost
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Příprava a podání Jednotné žádosti. Standardně do 15. května (v roce 2015 byl termín posunut do 29. května) + 25 dní pro pozdní podání (se sankcí) Termín.
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Postup pro aktualizaci sítě sociálních služeb v Olomouckém kraji Pracovní setkání Olomouc
„CZECH POINT e-shop – výpisy poštou“ Petr Stiegler – náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment Tisková konference,
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Workshop 3. června 2008, Praha Rozvoj služeb eGovernmentu v ČR a elektronizace zadávání veřejných zakázek Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT.
Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí Ing. Ondřej Vodhánil, Odbor projektových opatření rozvoje.
Aplikace Monitorovací systém
Podání žádosti o dotaci
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.
Dotační program Podpora včelařství 2016 Krok za krokem
Seminář k 1. výzvě MAS Havlíčkův kraj z PRV Fiche 3 Podpora zpracování a uvádění zemědělských produktů na trh.
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
Dotační program Podpora včelařství 2015 Krok za krokem
- ČESKY SEVER Seminář pro žadatele Příjem žádostí v MAS a další administrativní postupy Program rozvoje venkova ČR 2014 – 2020 Výzva č. 1.
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Živnostenské podnikání (správně-právní režim) II. část
Implementace SCLLD FRÝDLANTSKO 2030
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Seminář k výzvě č. 1 MAS Lanškrounsko z PRV 17. 7
Legislativní změny na úseku EO, OP, CD
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS PODHOSTÝNSKA Z.S. – IROP - CYKLISTICKÁ A PĚŠÍ DOPRAVA Vazba.
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
Podání žádosti o dotaci
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Seminář pro žadatele, , Nýrsko
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Elektronické podání Žádosti o dotaci PRV prostřednictvím Portálu farmáře Opatření IV.2.1 – 22. kolo

Uložení ŽoD do PC Podání ŽoD

Nahrání formuláře ŽoD Nahrání příloh

Pokud budou ve formuláři ŽoD tyto chybové hlášky, nebude ŽoD odeslána. Chyby je třeba opravit ve formuláři a znovu nahrát.

Potvrzení o přijetí

Doručení na RO SZIF - Potvrzení o přijetí ŽoD z Portálu Farmáře, které obsahuje identifikátor dokumentu, podepsané v souladu se stanoveným způsobem pro právoplatné jednání a podepisování za KMAS  Kdo je oprávněn podepisovat za MAS vyplývá ze stanov (spolek, z.s.p.o) nebo z výpisu z rejstříku (o.p.s., ústav)  Způsob doručení – 1) KMAS vytiskne, podepíše a doručí osobně, nebo poštou 2) Doručení datovou schránkou (datová schránka KMAS) - s elektronickým podpisem/podpisy - bez podpisu – pouze v případě právnické osoby s možností podepisování pouze jedním statutárním zástupcem - s autorizovanou konverzí – v případě právnické osoby s možností podepisování více než jedním statutárním zástupcem - Čestná prohlášení s identifikačním kódem podepsaná MAS v souladu se stanoveným způsobem pro právoplatné jednání a podepisování za příslušnou právnickou osobu  Kdo je oprávněn podepisovat za MAS vyplývá ze stanov nebo z výpisu z rejstříku  Způsob doručení – 1) MAS vytiskne, podepíše a předá KMAS, která vše doručí osobně, nebo poštou 2) Konverze z listinné do elektronické podoby (Czech POINT, Česká pošta), KMAS vše doručí datovou schránkou - Doklad o tom, kdo je oprávněn podepisovat za MAS – předkládají spolky a z.s.p.o. - stanovy MAS a doklad o jmenování statutárního zástupce - přílohy lze předložit přes Portál Farmáře s výjimkou čestných prohlášení MAS a Potvrzení o přijetí

Děkujeme za pozornost Případné dotazy směřujte na tyto kontaktní adresy: Oddělení osy IV PRV