VÝZNAMNÉ POTRAVINÁŘSKÉ ZÁVODY SLOVÁCKA. HAMÉ s.r.o. je přední českou potravinářskou firmou zabývající se výrobou trvanlivých i chlazených potravin. Hlavní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Adresa: Ovčárecká 305, Kolín V, Kolín Telefon:
Advertisements

Materiál, výrobky.
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
Francouzské potravinářství
FIRMA BAŤA A TÁBORSKO Ing. Vladimír Štípek, Ph. D
Průmyslová výroba hotových pokrmů 3. přednáška Tradiční technologie.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
Anvis AVT s.r.o. Vsetín.
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Trvanlivost, skladování a tepelná úprava potravin
Keramika po 2. světové válce
Jan Hummel Fruitisimo.
CO CO je to SKLIZENO ? Samoobslužná prodejna s opravdovými potravinami PROČ PROČ vzniklo SKLIZENO ? jako odpověď na vzrůstající poptávku zákazníků po potravinách.
Seminární práce do předmětu PM_353
UGO.
Vysočina Socioekonomická sféra
Koncepce marketingového řízení
Konkurence Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Palírna Moravice byla založená v roce 2001 navázala na nenahraditelné zkušenosti místních paličů, znalých zdejšího podnebí, půdních podmínek a druhů.
SACCHARON, A. S. Vít Veverka, Jan Grenar, Filip Kersch, Otto Pospíšil.
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Produkt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Investice Benson Oak Tisková konference KK Central, Praha 22. květen 2008 CONFIDENTIAL UNTIL RELEASE SUBJECT TO BO REVIEW AND APPROVAL DRAFT 5/17/08 –
STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI CIZINCŮ
Cíle přednášky Vymezení trhu z pohledu zákazníků a jejich poptávky
Celkový a mezní produkt
Radioreléové spoje ALCOMA – rychlé spoje
Celulózka a reakce studentů
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Lahůdky u Pětky.  Prostřednictvím u, telefonu ( ).  - Objednávka by měla být stručná a jasná. - Taktéž by v ní mělo být:  a) Uvedeno.
FERRERO.
Helios Orange Dr. Müller Pharma s.r.o. Prezentace pro společnost
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Základní fakta o vinařství TARAPACA Založeno v roce 1874, cílem bylo vždy vyrábět vína špičkové a konzistentní kvality. Patří mezi největší a nejdůležitější.
Danone Zdraví, které chutná.
PREZENTACE Červen Společnosti, které dnes patří k českému konzervárenství Shanghai Maling Food NELI Vyškov NOVA Sobotka PT Servis Tábor RAPA Bzenec.
Návrh opatření ke zlepšení pozice firmy na trhu. Cíl práce stanovit postavení firmy IMPRESS Znojmo, a.s. na trhu zjistit postavení plechovky mezi ostatními.
Bakalářská práce Vypracoval: Radek Hoferek Vedoucí práce: prof. Ing. Věra Bečvářová, CSc. Brno, 2012 Podmínky rozvoje vinařského podniku v současném modelu.
Regionální značení v České republice Tomáš Kažmierski Asociace regionálních značek, o.s.
Kraj Vyso č ina. Základní informace Počet obyvatel: Počet obyvatel: Krajské město: Jihlava ( obyv.)Krajské město: Jihlava (
NEUSTÁLE SE OPAKUJÍCÍ PROCES: 1) VÝROBY 2) ROZDĚLOVÁNÍ, PŘEROZDĚLOVÁNÍ 3) SMĚNY 4) SPOTŘEBY HOSPODÁŘSKÝ PROCES.
Regionální potravina. Projekt Regionální potravina podpora malých a středních producentů potravin cílem je představit to nejlepší z potravinářské produkce.
Stredocesky kraj. Pivovar Rakovník Pivovar vyrábí klasickou českou technologií od roku 1454 pivo značky Bakalář. Nabízíme druhy piva: Bakalář světlý ležák,
Ing. Petr Klímaanalýza umístění skladu1 Analýza umístění skladů.
Inovace předmětu Gastronomické technologie III (FT6A/2014) Praktické použití nových metod pro výrobu pokrmů Institucionální program UTB Zlín (2014)
Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníleden 2013 Ročník2. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Člověk a jeho svět Prvouka (DUM 17) Člověk.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
VÝROBKY Z OVOCE Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: Klíčová slova: výrobky, ovoce,kompot, džem, kandované,
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Centrum Veronica Hostětín Potravinová soběstačnost
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Výrobní činnost hotelu
Marketingový plán podniku
Tel: U Nisy 745/ 6a , Liberec 3 - Jeřáb Tel: 
Konzervárenská výroba
AROMKA BRNO tradice od roku 1829 od roku 2009 jako AROMKA BRNO,s.r.o.
Ostrava Znak Plánek.
Vratislav Janda ředitel pro korporátní záležitosti Nestlé ČR
PESTROST STRAVY.
Název: Marketing – podnikoví zákazníci Autor: Ing.Jan Štěpka
Marketingové strategie
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Marketing Základy a postupy..
Vyhodnocení ankety spokojenosti s narozeninovými balíčky pro seniory
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Transkript prezentace:

VÝZNAMNÉ POTRAVINÁŘSKÉ ZÁVODY SLOVÁCKA

HAMÉ s.r.o. je přední českou potravinářskou firmou zabývající se výrobou trvanlivých i chlazených potravin. Hlavní sídlo společnosti je v Kunovicích u Uherského Hradiště. K výrobním aktivitám společnosti patří zpracování masa, rajčatového protlaku, zeleniny a ovoce. HAMÉ je výrobcem s nejširší nabídkou paštik, hotových jídel, masových konzerv, sterilované zeleniny, zeleninových salátů, kečupů, omáček, marmelád, džemů, kompotů, kojenecké stravy a bagetového programu. Do sortimentu HAMÉ patří i řada chlazených masových, zeleninových a ovocných výrobků.

Firma RYAS-POTRAVINY zahájila výrobu v prosinci roku Nosným výrobním programem je výroba máčených čokoládových cukrovinek. Prvním výrobkem, který byl uveden na trh, byla kokosová tyčinka Kokosek. V roce 2005 rozšířila firma svoji činnost rovněž o co-packingové aktivity (máčení výrobků čokoládovou polevou) a výrobu obalů. Adresa firmy: RYAS - POTRAVINY s.r.o. Měšťanská 10/1174 Hodonín

JIPO-CZ, s.r.o. společnost vyrábí několik druhů lázeňských oplatek a trojhránků. Samozřejmostí jsou klasické spékané oříškové oplatky, které jsou velmi chutné zejména teplé. U teplých oplatek, tak jak již bylo uvedeno, vynikne jejich aroma a chuť. Proto doporučujeme našim zákazníkm, pokud si zakoupí tradiční oříškové spékané oplatky ohřát je v mikrovlnné troubě. Toto doporučení se vztahuje i na nově vyráběný druh oplatek s jablečnou příchutí.

OKL a.s. Bzenecký ocet se řadí ke skupině továren v Holandsku, Belgii, Německu a Francii. Silné zázemí mateřské firmy nám dává možnost uskutečňovat rozsáhlý program renovací výroby i administrativního zázemí firmy. Bzenecká octárna patří k hlavním výrobcům kvasného-lihového octa na českém trhu. Vyrábíme pouze ocet na přírodní bázi a to až do 20 % koncentrace. V únoru 2006 se Octárna Bzenec stala součástí holandské firmy BURG GROEP.

Továrna na uzeniny a konservy v Kostelci byla založena v roce 1917 a už v období před druhou světovou válkou se staly její výrobky známými a populárními v celém tehdejším Československu. Tehdy vyráběla všechny druhy uzenin - včetně párků, hotových jídel, paštik a šunek v konzervách. I v období socialistického znárodnění si podnik zachoval svou tvář a jeho tradiční výrobky (zvláště Kostelecké párky v konzervě) zůstaly v podvědomí zákazníků.

ITALAT CZ s.r.o. je česká firma se sídlem v Praze. Výrobní závod se nachází v srdci moravského Slovácka, v Blatnici pod Svatým Antonínkem, na rozhraní mezi Uherským Hradištěm a Hodonínem. Již od vzniku firmy v roce 1996 se zabýváme výrobou tradičních italských sýrů a specialit. Stanovili jsme si nelehký cíl – vyrobit a v co nejširším měřítku uvést na český trh, v té době neznámé a pro českého spotřebitele do jisté míry až „exotické“ výrobky: Mozarella, Mascarpone a Ricotta v nejvyšší kvalitě a při zachování tradičních italských postupů.

LINEA NIVNICE, a.s. je 100% vlastněná českými akcionáři. Firma patří k největším výrobcům ovocných šťáv, nápojů, ovocných vín, přesnídávek a sirupů. V téměř každé oblasti dosahuje první nebo druhé místo na trhu. Velkou tradici má firma v produkci lihovin, kdy první likér se zde vyrobil v roce V segmentu ovocných šťáv a nápojů dosáhla v roce 2008 tržní podíl 34,3% a upevnila první místo na českém trhu. V segmentu sirupů s více než 30% je na druhém místě. Dále patří k významným výrobcům ovocných vín a v tomto segmentu má dominantní postavení s produktem Hradní svíca. Velkou předností je moderní lisovna a dosažitelnost ovoce z regionu Jižní Moravy. Jako dlouhodobě největší zpracovatel ovoce máme vynikající výchozí pozici pro výrobu ovocných šťáv. Vlastníme zdroj pitné vody a plánujeme rozšíření kapacit s cílem plné soběstačnosti. Hlavní exportní zemí je Slovensko. V roce 2009 jsme zahájili budování značky HELLO i zde TV spotem Vyberajte srdcom vysílaném na stanicích JOJ a Markíza.

The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o. jsme dynamická a rychle se rozvíjející společnost, zabývající se výrobou cukrovinek, schopná konkurovat kvalitou i cenou výrobků. Candy Plus se zabývá výrobou a prodejem jak svých značek, tak věnuje také velkou pozornost rychle rostoucímu podnikání v oblasti smluvní výroby.

moravská výrobní firma, která na českém trhu působí již od roku Od ostatních výrobců nás odlišuje především 20-ti letá tradice a tolik potřebné znalosti a zkušenosti v oboru výroby. Zabýváme se výrobou klasických neblanšírovaných (tj. před smažením nepředehřívaných) smažených bramborových lupínků vysoké kvality, které dosahujeme především díky neustálému technologickému vývoji naší výroby.

VYTVOŘIL: TOMÁŠ HORŇÁK IX.A CZŠ VESELÍ NAD MORAVOU