Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Palírna Moravice byla založená v roce 2001 navázala na nenahraditelné zkušenosti místních paličů, znalých zdejšího podnebí, půdních podmínek a druhů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Palírna Moravice byla založená v roce 2001 navázala na nenahraditelné zkušenosti místních paličů, znalých zdejšího podnebí, půdních podmínek a druhů."— Transkript prezentace:

1

2

3 Palírna Moravice byla založená v roce 2001 navázala na nenahraditelné zkušenosti místních paličů, znalých zdejšího podnebí, půdních podmínek a druhů ovoce pěstovaného zde, v místě, kde se úrodná rovina Polabí začíná zvedat do kopců Českomoravské vysočiny. Spotřebitelé naši palírnu oceňují pro její kvalitu destilátů, jež se jako jedny z mála na našem trhu vyrábějí výhradně přírodními, tradičními a takřka rukodělnými postupy. Nepoužíváme průmyslový líh ani umělé přísady. Tradiční postupy a vysokou kvalitu spojujeme s vyspělou technologií a nejpřísnějšími hygienickými i bezpečnostními zásadami EU.

4 Využíváme nejmodernější jednokotlové technologie, které nám skýtají - oproti starým dvoukotlovým systémům - netušené možnosti v řízení kvality destilátu a množství chuťových a aromatických látek díky možnosti vyřazování jednotlivých zesilovacích pater rektifikační kolony z činnosti a díky využítí funkce deflegmátoru. Navíc je toto zařízení vyrobeno z té nejlepší kombinace materiálů, kde vnější plášť a konstrukce jsou vyrobeny z potravinářské nerezové oceli a vnitřní části, jako jsou kotel, deflegmátor a katalyzátor, jsou vyrobeny z mědi. Smíšením těchto materiálů jsou splněny přísné požadavky na kvalitu destilátu a zároveň vysoké nároky na odolnost celého zařízení.

5 Na výrobu ovocných pálenek zpracováváme pouze kvalitní, zdravé a zralé ovoce z vlastních sadů nebo od vybraných, osvědčených pěstitelů.

6 Sídlo společnosti: Moravská 25 Olšany 223 45 Telefon: 567 889 435 Email: moravice@pal.cz


Stáhnout ppt "Palírna Moravice byla založená v roce 2001 navázala na nenahraditelné zkušenosti místních paličů, znalých zdejšího podnebí, půdních podmínek a druhů."

Podobné prezentace


Reklamy Google