Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní fakta o vinařství TARAPACA Založeno v roce 1874, cílem bylo vždy vyrábět vína špičkové a konzistentní kvality. Patří mezi největší a nejdůležitější.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní fakta o vinařství TARAPACA Založeno v roce 1874, cílem bylo vždy vyrábět vína špičkové a konzistentní kvality. Patří mezi největší a nejdůležitější."— Transkript prezentace:

1

2 Základní fakta o vinařství TARAPACA Založeno v roce 1874, cílem bylo vždy vyrábět vína špičkové a konzistentní kvality. Patří mezi největší a nejdůležitější chilská vinařství. Sídlí v údolí Maipo, kde se rodí zejména špičková červená vína Na českém trhu od roku 1997, tržní leader v kategorii chilských vín. Listing ve všech řetězcích kromě Lidlu. Spolu s JP Chenet nejprodávanější dovozová značka vín v ČR.

3 700 ha vlastních vinohradů v údolí Maipo. Snaha o výběr nejlepších poloh pro jednotlivé odrůdy.

4 Positioning S tradicí od roku 1874 je TARAPACA renomovaná společnost, která představuje esenci Chile a terroir údolí Maipo, jakožto nejuznávanější chilské vinařské oblasti.

5 Tradiční logo společnosti

6 Nejvyšší kvalitativní úroveň. Rovněž vhodná pro retailové řetězce.

7 Gran Reserva

8

9

10 Jedná se o vína nejvyšší kvality, z vybraných hroznů, která se běžně prodávají ve špičkových restauracích, nicméně díky známosti značky TARAPACA jsou výborně prodejná i v retailových řetězcích. Positioning

11 Střední kvalitativní úroveň, částečně leženo v barikovém sudu, výborný poměr cena a hodnota. Reserva

12

13

14 -Základní řada Varietal, -špičková odrůdovost, -nepřekonatelný poměr cena a kvalita, -velmi dobré a stále rostoucí prodeje v retailu, -těží ze znalosti značky TARAPACA, která má na trhu již velmi dobrou znalost a platí za typického představitele chilských vín.

15 Varietal

16

17 Tarapacá Varietal - Sortiment

18 Přehled všech řad

19


Stáhnout ppt "Základní fakta o vinařství TARAPACA Založeno v roce 1874, cílem bylo vždy vyrábět vína špičkové a konzistentní kvality. Patří mezi největší a nejdůležitější."

Podobné prezentace


Reklamy Google