Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka."— Transkript prezentace:

1 Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže ZTI  Elektro  Měření a regulace  Zajištění podpůrných činností  Stavby na klíč  Přestavby

2 Profil společnosti Rádi bychom Vám představili naší stavební firmu BAB mont s.r.o., která se díky své letité tradici a kvalitně odvedené práci stává moderní a prosperující společností s dynamickým vývojem. Cílem naší práce je kompletní realizace projektů bytových domů, realizace novostaveb, rekonstrukce státních, soukromých i komerčních objektů, přestavby a další činnosti spojené se stavbami. Výsledkem naší práce jsou realizované projekty dokončené dle časového harmonogramu a především naši spokojení zákazníci, kteří tvoří důležitou součást našeho profilu společnosti. Česká firma BAB mont s.r.o. vznikla v roce 2011 přejmenováním stávající společnosti BAB stavební s.r.o. Změna názvu koresponduje s neustále se rozšiřujícím profesním záběrem námi poskytovaných činností. Poskytování služeb a tradice firmy se budují již od doby založení společnosti, která byla ustanovena dne 27.července 1994 jako společnost s ručením omezeným zápisy v obchodním rejstříku vedeného Městským soudem v Praze, oddíl C., vložka 30477. Sídlo naší firmy je v Praze, kontaktní adresa : Klíčovská 805/11, 190 00 Praha 9 - Prosek; a bylo nám přiděleno identifikační číslo organizace 614 98 858. Díky materiálně-technickému zázemí a profesionalitě našich zaměstnanců jsme schopni velmi rychle a pružně řešit jakékoli potřeby našich objednatelů v oboru stavebnictví na území ČR. Práce zajišťujeme zkušeným, kvalifikovaným a pravidelně školeným personálem. Stálým a prvořadým cílem naší společnosti je nabízet našim partnerům provedení práce v nejvyšší možné kvalitě a za přiměřenou cenu.

3 Reference  Zimní stadion Benátky nad Jizerou  Speciální škola Aloyse Klara  Gymnázium Budějovická  Základní škola Benátky nad Jizerou  Městský úřad Praha 9  Základní škola Šeberov  Skladová základna Českých a Moravských výrobních družstev  Rodinné domy po celé ČR

4


Stáhnout ppt "Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka."

Podobné prezentace


Reklamy Google