Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

2 Palomino  Sociální podnik Palomino je nová služba zřízená Diakonií ČCE – střediskem ve Valašském Meziříčí.  Cílem sociálního podniku je, kromě poskytování.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "2 Palomino  Sociální podnik Palomino je nová služba zřízená Diakonií ČCE – střediskem ve Valašském Meziříčí.  Cílem sociálního podniku je, kromě poskytování."— Transkript prezentace:

1

2 2 Palomino  Sociální podnik Palomino je nová služba zřízená Diakonií ČCE – střediskem ve Valašském Meziříčí.  Cílem sociálního podniku je, kromě poskytování kvalitních služeb pro veřejnost, i zaměstnávání lidí, kteří pro svůj zdravotní stav mají ztíženou možnost najít si práci.  Název sociálního podniku: Palomino (zlatá a bílá hříva - jako znak čistoty) - název má asociovat se skutečnou službou, která je nabízena cílovým skupinám - nápomocnost, pomocník, užitečnost, pomocná ruka při práci v definovaných oblastech.  Slogan Palomino „Pomocná ruka Vaší domácnosti“.

3  Kdo jsou sociální podnikatelé? Sociální podnikatelé pečují o „zdraví“ a rozvoj svých firem, vnímají svět s otevřenou myslí a jednají otevřeným srdcem.  Cílem naší činnosti je integrovat znevýhodněné lidi zpátky do komunity tím, že jim poskytne skutečnou práci.  Pro SP pracují osoby se sociálními a zdravotními problémy, neboť hlavním sociálním cílem tohoto podniku je jejich zpětná integrace do společnosti.  Zároveň je však SP komerčním subjektem, který musí být schopný prodávat své produkty za konkurenční ceny a být dostatečně produktivní a efektivní.  Pracujeme jako jeden tým. Otevřená a zdvořilá komunikace, častá pravidelná školení, kultura stálého vzdělávaní, mnoho příležitostí pro profesní a osobní růst, silná podpora a pevné vedení, uznání za dobře odvedenou práci, různé druhy ocenění a odměn.

4 Služby, které sociální podnik Diakonie ČCE - Palomino nabízí:  Úklid – „hospodyňka“ Jednorázový, pravidelný úklid domácností i kanceláří, mytí oken, úklid po vymalování a po rekonstrukcích, čištění koberců, úklid hrobu, mytí interiérů aut.  Prádelna Služba zahrnuje praní, žehlení, drobné opravy oděvů a také dovoz prádla.  Pochůzky a nákupy Zajištění nákupu, vyřízení receptu u lékaře, vyzvednutí léků, vyřízení záležitostí na úřadech, doprovod k lékaři, ke kadeřnici, do kroužku apod.  Hodinový manžel - údržba bytu, domu a zahrady  - Instalatérské práce a opravy: voda-odpady  - Montáže, opravy a údržba nábytku a drobného vybavení domácnosti  - Další práce: malování, drobné stavební práce, stěhování bytu, kanceláře, odvoz objemných předmětů, úklid sněhu, listí, čistění venkovních prostor domu, odvoz / dovoz rodin na letiště,  - Zahrada: Sekání trávy včetně obsekání stromů a zákoutí, kácení menších stromů včetně vykopání pařezu, česání ovoce  Půjčování zdravotních a kompenzačních pomůcek   Půjčovna zdravotních a kompenzačních pomůcek pro zlepšení situace po návratu z nemocnice nebo zhoršení zdravotního stavu

5 Stejně jako ostatní firmy chce PALOMINO svým klientům nabízet vysoce kvalitní služby. Každý zákazník má individuální požadavky, a tak zaměstnanci PALOMINA věnují každé zakázce individuální pozornost. To je zároveň nejsilnější stránkou této služby - její schopnost přizpůsobit se nejrůznějším potřebám svých klientů a nabídnout jim řešení šité na míru. Sociální podnik Palomino je spolufinancovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

6  Sídlo sociálního podniku Palomino: Vrbenská 803, Valašské Meziříčí  Časový rozsah poskytování služeb: 8.00 – 15.00 v pracovních každý den, jinak na zavolání a dle domluvy se zákazníkem, tel.: 733 555 130 8.00 – 15.00 v pracovních každý den, jinak na zavolání a dle domluvy se zákazníkem, tel.: 733 555 130


Stáhnout ppt "2 Palomino  Sociální podnik Palomino je nová služba zřízená Diakonií ČCE – střediskem ve Valašském Meziříčí.  Cílem sociálního podniku je, kromě poskytování."

Podobné prezentace


Reklamy Google