HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 HK ČR, HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY EXPORTNÍ KONFERENCE PRAHA 15. LISTOPADU 2012.
Advertisements

Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je.
1. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Nýřany Nýřany
Úloha KISMO v rozvoji e-governmentu na úrovni měst a obcí Ing. Cyril Čapka Komise pro informatiku Svazu měst a obcí.
PODNIKÁNÍ VY_32_INOVACE_POD_20. Obsah Základní pojmy Právní úprava Podnikání podle živnostenského zákona Obchodní společnosti Družstva Státní podnik Neziskové.
Zásady vztahů orgánů Jihomoravského kraje k řízení neškolských příspěvkových organizací Pracovně právní oblast, oblast odměňování, organizační záležitosti.
Družstvo, státní podnik, konsorcium. Obsah výkladu 1.Družstvo 2.Státní podnik 3.Otázky a úkoly.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
Seminář 4. – hotel Podlesí DAŇOVÝ SYSTÉM ČR Ing. Irena Kemény Inovativní pedagogické metody v odborném vzdělávání CZ.1.07/1.3.12/
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Obchodní akademie a VOŠ Valašské Meziříčí Středoškolské studium – OA, VSČ, IT Vyšší odborná škola – IT v podnikové praxi Bakalářské studium – denní i distanční.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Veřejné rejstříky - Obchodní rejstřík.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Podnik a podnikání Název vyučovací oblasti: Obchodní zákoník a rejstřík Ročník / obor studia:II.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
Návrh rozpočtu MČ Brno-Kohoutovice na rok Struktura příjmů MČ Brno-Kohoutovice 1. Příjmy z veřejných rozpočtů o příjmy ze státního rozpočtu - postoupené.
Nový občanský zákoník - co přinese NNO JUDr. Hynek Pečinka XIV. krajský sněm Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje Olomouc /
Vodní díla na cizích pozemcích Praha
Kulatý stůl II. Nový Šaldorf-Sedlešovice MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů.
Základní znaky NO Účelová funkce a důvody založení: není založena za účelem zisku důvody založení: - dobročinná nebo charitativní činnost - podpora skupiny.
Postavení Nejvyššího kontrolního úřadu v rámci systému správy státu Jeho význam, fungování a systém kontrol.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Role dobrovolných svazků obcí (DSO) v ČR při centrálním zadávání 1 Ing. Lukáš Vlček starosta města Pacova předseda Regionální komise Svazu měst a obcí.
ŽIVNOSTI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Vzdělávací program v oboru dětské lékařství MUDr. Jana Mathonová, prim. dětského oddělení Kroměřížské nemocnice a.s.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Střední průmyslová škola a Střední odborná škola gastronomie a služeb, Most, příspěvková organizace DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
 OP VVV, MŠMT ČR  Průběžná výzva – 3 vlny (r. 2016, 2018, 2020)  Úroveň reflektující potřeby území = Prolnutí s výstupy z MAP (2. vlna)  Alokace –
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství
AKREDITACE K USKUTEČŇOVÁNÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU dle novely zákona č
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Místní rozpočtové jednotky
Státní organizace.
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Hlavní město praha a integrace cizinců
Krajská hospodářská komora Zlínského kraje
Náměty pro činnost Národního fóra
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Přehled tematických okruhů:
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Zrušení a zánik obchodní společnosti
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
II. – III. r./ Hotelnictví a turismus
II. – III. r./ Hotelnictví a turismus
předseda Energetické Třebíčsko a Zástupce Jaderné regiony ČR
ČINNOST UNO OK V OBDOBÍ 2014+
Název projektu: Moderní škola
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Výkon přenesené působnosti úředníky územních samosprávných celků v kontextu jejich financování Mgr. Martin Stark tajemník městského úřadu v Horním Slavkově.
Základy podnikání živnostenské podnikání, postup při ohlášení živnosti
Dny nad Prahou výzva MMR, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova
Komora sociálních podniků
kam vlastně směřujeme ??? 
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
OBCHODNÍ PRÁVO Občanská nauka 1. M
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Život bez střeva , Praha.
Neziskové organizace po
Úvodní informace o Fondu malých projektů
SPRÁVNÍ PRÁVO.
Neziskové organizace po
Aktivity Olomouckého kraje v oblasti podpory podnikání v roce 2016
Transkript prezentace:

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ V PRAXI Phdr. Antonín Holubář – předseda DR OHK Vyškov

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Statut OHK Vyškov Základním posláním Okresní hospodářské komory Vyškov je podpora podnikatelských aktivit, ochrana zájmů a zajišťování potřeb svých členu ve vztazích k orgánům státní správy, územní samosprávy a zahraničí. OHK je právnickou osobou a je zapsána v obchodním rejstříku.

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Statut OHK Vyškov Vznikla na základě zákona č. 301/1992 Sb. a byla zapsána do obchodního rejstříku 18.července 1994.obchodního rejstříku K má OHK Vyškov 62 členů (23 PO, 39 FO). Předsedou představenstva je Ing. Stanislav Holemý.

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Služby a servis: Podpora podnikatelských aktivit, prosazování a ochrana zájmů včetně zajišťování potřeb členů. Spolupráce s orgány státní správy a samosprávy. Poradenské a konzultační služby v otázkách spojených s podnikatelskou činností v oblasti vyhlašování grantů, dotačních programů. Organizace vzdělávací činnosti, seminářů, společenských akcí. Spolupráce s ostatními hospodářskými komorami a institucemi. Rozhodnutím vlády ČR z se HK ČR stala povinným připomínkovacím místem zákonů. Máme zástupce v různých komisích a poradních sborech.

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Činnost v roce 2015 – semináře (s podporou JMK) Novela zákona o DPH v roce 2015 – 41 účastníků Změny v zákoníku práce v souvislosti s novým občanským zákoníkem – 31 účastníků Novela zákona o veřejných zakázkách 2015 – 32 účastníků Zdravotní pojištění 2016 – 24 účastníků

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Činnost v roce 2015 – semináře (s podporou JMK)

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Činnost v roce 2015 – Podnikatelské setkání a dětský den – – hotel Allvet Vyškov 150 hostů setkání. Vyhlášení podnikatelky – FO – roku okresu Vyškov.

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Činnost v roce 2015 – Podnikatelské setkání a dětský den – – hotel Allvet Vyškov 300 dětí na dětském dni. V rámci akce tenisový turnaj předsedy KHK JM.

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Činnost v roce 2015 – Podnikatelské setkání a dětský den – – hotel Allvet Vyškov Akci významně podporuje kraj, město Vyškov a řada dalších organizací.

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Činnost v roce 2015 – Klubová činnost Klub personalistů – 22 členů - vzájemná spolupráce, výměna informací s ÚP ČR.

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Činnost v roce 2015 – Klubová činnost Klub podnikatelek Vyškovska při OHK – 23 členek - vznikl v roce 2014 v rámci komorového projektu

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Činnost v roce 2015 – spolupráce SOŠ a SOU Sochorova Vyškov, ISŠ Slavkov u Brna - vzdělaná pracovní síla je pro podnikatele důležitá.

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov KONEC Děkuji za pozornost