1www.hradeckralove.org Seminář pro pořadatele akcí Calendaria Regina 2012 Mgr. Aleš Mokren.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seminář pro příjemce nadačního příspěvku 6. listopadu 2012, Praha Sbírkový projekt Pomozte dětem 14. ročník.
Advertisements

Společné jednání nad otázkami koncepčních možností budoucího financování sportu v Libereckém kraji. Financování sportu ve Statutárním městě Liberec Vypracoval:
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Odstraňování staveb, terénních úprav a zařízení
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Pravidla publicity projektu
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Návrh úprav stránek – návrh úprav stránek POŽADAVKY Date: 7/2013Návrh: redakční rada stránekVypracoval: Jiří RutkovskýGrafická.
Půjčky NNO v rámci grantového schématu „Podpora sociální integrace v Olomouckém kraji“ při SROP.
 zastupitelstvo,  rada,  hejtman  ředitel krajského úřadu.
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
Mgr. Pavel PETR Katedra společenských věd VŠB - TUO
Ekonomická část. Informace:  účetní závěrky sestavené k – termín odevzdání do (pozdější termín – po domluvě s příslušnou účetní)
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Zákon o obcích č.128/2000 Sb..
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Petra Palátová Lucie Paulusová Michaela Oravová 15. listopadu 2010
Uzavírání veřejnoprávních smluv (zákon č. 500/2004 Sb., správní řád)
Stav příprav na SROP v krajích Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Ústí nad Orlicí, 20. – Zdeněk Semorád.
Obsažnost webů obcí a krajů infoliga webů Oldřich Kužílek ISSS Hradec Králové
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
ROZVOJ ICT V PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍCH KRAJE VYSOČINA Poskytování finančních prostředků.
1www.hradeckralove.org Postup při poskytování dotací z „Fondu na podporu veřejně prospěšných projektů“ Seminář odboru kultury, sportu a CR pro žadatele.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Důvody vypsání výběrového řízení na připojení města k internetu 1) Firma Logicprim s.r.o. neplní dlouhodobě smluvní závazek na záložní bezdrátové připojení.
„MĚSTO V POHYBU: UDRŽITELNÁ MOBILITA A NOVÉ TRENDY V ŠETRNÉ DOPRAVĚ “ seminář, Praha, 12. května 2016 Trendy a nové přístupy k řešení městské mobility.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP a OP LZZ zvláštní část Závazná postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení ---- Podpora výstavby technické infrastruktury.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení.
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Webové stránky města Fulnek Webpadára 2013
1 Možnosti omezení vlastnických práv v ÚPD Možnosti omezení vlastnických práv v ÚPD Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení územního.
Financování bezbariérových úprav chodníků a cyklistických stezek Seminář SMO ČR, SFDI a ČKAIT Praha, 9. září 2014 Ing. Karel Havlíček.
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Nadace, nadační fond Definice Zřízení – písemnou smlouvou, zakládací listinou Vznik – dnem zápisu do nadačního rejstříku Zakládací dokument – nadační listina,
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016) Výzva Dodatečných aktivit.
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Statutární město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
MĚSTO VALAŠSKÉ KLOBOUKY
Finanční podpora v oblasti kulturní činnosti pro rok 2012
Okresní sdružení ČUS Tábor
Užívání staveb Dokončenou stavbu, popřípadě část stavby schopnou samostatného užívání, pokud vyžadovala stavební povolení nebo ohlášení a stavební úpravy.
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
odbor politiky bydlení
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Komise LRV a LRV 14. prosince 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Vyvlastnění a stavebně právní instituty omezující majetková práva VOSPaVS I Sylabus k tématu přednášky.
Městská knihovna jevišovice
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016)
Krajský úřad Zlínského kraje
Problematika MHD v městech SR Bojnice 30. září 2010
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Odbor školství oddělení školské ekonomiky
Transkript prezentace:

1www.hradeckralove.org Seminář pro pořadatele akcí Calendaria Regina 2012 Mgr. Aleš Mokren

2www.hradeckralove.org Bc. Eva Müllerová kancelář č. 127, 3. patro, levé křídlo tel.: mobil: Nová koordinátorka kultury a Calendaria Regina

3www.hradeckralove.org Smlouva o poskytnutí fin. příspěvku Důležité termíny Změny směrnice „5P“ Zábory veřejného prostranství, dopravní omezení… Dodatek ke smlouvě u akcí s víceletým financováním Možnosti prezentace a reklamy Rekonstrukce Šimkových sadů Program semináře

4www.hradeckralove.org PO PODEPSÁNÍ SE SMLOUVA STÁVÁ ZÁVAZNOU A JIŽ NENÍ ÚNIKU! PO PODEPSÁNÍ SE SMLOUVA STÁVÁ ZÁVAZNOU A JIŽ NENÍ ÚNIKU! 

5www.hradeckralove.org do doby konání akce – jednoleté akce – požadavky na dodatky ke smlouvám na rok 2013 do odevzdat: žádost o zábor veřejného prostranství žádost o zvláštní užívání komunikací požadavky na TS HK (elektro, zábrany, dopravní značení…) do – víceleté akce – požadavky na dodatky ke smlouvám 2013 Důležité termíny

6www.hradeckralove.org Čl. II – Vymezení pojmů předseda komise - člen komise jmenovaný radou města Čl. IV, odst. 15 – Ostatní příspěvky výše nedefinované V takovém případě provede administraci žádosti a její předložení do orgánů města odbor určený kolegiem primátora. Čl. IX, odst. 2 – Veřejná podpora Za registraci je odpovědný tajemník komise. Čl. XI – Postup komisí a orgánů města Jednání a postup rozhodování komisí se řídí jednacím řádem komisí Rady města Hradec Králové. Dle jednacího řádu komisí pořizuje o jednání komise zápis tajemník komise. Změna směrnice „Pravidla pro poskytování finanční podpory veřejně prospěšným projektům 5P“

7www.hradeckralove.org Odbor majetkový Žádost o zvláštní užívání veřejného prostranství Žádost - kulturní a sportovní akce Odbor dopravy Žádost o uzávěru nebo zvláštní užívání komunikací Žádost o zábor komunikace k pořádání akcí ! Policie ČR vyžaduje zpracovaný projekt dopravního řešení akce ! Městská policie HK Při odevzdání podkladů do zajistí informování Odbor kultury, sporu a cestovního ruchu Zábory veřejného prostranství, dopravní omezení, uzavírky…

8www.hradeckralove.org Zvláštní užívání veřejného prostranství Souhlas se zvláštním užíváním veřejného prostranství Souhlas Policie ČRPísemná žádost Návrh dopravního značení Rozsah akcePlánek Harmonogram akce Parkování (odhad parkovacích míst) Odbor majetkový

9www.hradeckralove.org Zvláštní užívání komunikace Rozhodnutí o zvláštním užívání + Povolení umístit dopravní značky na komunikaci Souhlas Policie ČRPísemná žádostNávrh dopravního značení Souhlas majetkového odboru Silnice I. třídy – vyjádření ŘSD a SÚS UzavírkaSouhlas Policie ČRPísemná žádostNávrh dopravního značení Souhlas majetkového odboru Souhlas odboru samosprávných činností města Silnice I. třídy – vyjádření ŘSD a SÚS Odbor dopravy

10www.hradeckralove.org Dodatek upravuje: Garanci poskytnutí příspěvku v letech 2012 – 2014 Přesné určení termínů akce pořadatelem Chyby = znehodnocené materiály, např. Česká inspirace Nově povinnost odevzdat poklady k záboru prostranství a zvláštnímu užívání komunikací do roku konání akce Dodatek ke smlouvě u akcí s víceletým financováním

11www.hradeckralove.org Webové stránky města – tiskové zprávy, aktuality Bannery na stránkách HKPoint a webu městaHKPoint HK HIT – internetová televize, reportáž z akce Radnice – články, tiskové zprávy MMHK – vyvěšení plakátů Propagace na veletrzích CR, Česká inspirace, Věnná města Poskytnutí propagačních materiálů města Požadavky zaslat em min. 14 dnů před odběrem Využití City-light vitrín Požadavky zaslat do LCD monitory v MHD Možnosti prezentace a reklamy

12www.hradeckralove.org