Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Zeptali jsme se 10ti ž ák ů naší školy z ka ž dého ro č níku, jaká je jejich oblíbená anebo nej č ast ě ji u ž ívaná zna č ka bot.  Mezi mo ž nosti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Zeptali jsme se 10ti ž ák ů naší školy z ka ž dého ro č níku, jaká je jejich oblíbená anebo nej č ast ě ji u ž ívaná zna č ka bot.  Mezi mo ž nosti."— Transkript prezentace:

1

2  Zeptali jsme se 10ti ž ák ů naší školy z ka ž dého ro č níku, jaká je jejich oblíbená anebo nej č ast ě ji u ž ívaná zna č ka bot.  Mezi mo ž nosti jsme ř adili více známé zna č ky a te ď uvidíte, jaké genera č ní rozdíly jsou v tomto sm ě ru mezi jednotlivými ro č níky.

3

4

5

6

7  Pomocí naší statistiky jsme zjistili:  Ž e v 6. ro č níku ž ák ů m nezále ž í a ž tolik na tom, co nosí na nohách  Ž e 7. ro č ník je na tom o n ě co lépe a u ž za č íná vydírat rodi č e s úmyslem mít n ě jaké ty ‘‘cool‘‘ botky  Ž e 8. ro č ník, jsou ti nejv ě tší vyd ř iduši a nosí jen ty ‘‘dra ž ší‘‘ boty  Ž e 9.ro č ník více chápe, ž e peníze nepadají z nebe, a tak se uspokojí s levn ě jší zna č kou a hlavn ě je to asi nejrozmanit ě jší škála zna č ek ze všech ro č ník ů

8 Dominik Stašek, 8.D Josef Ju ř i č ka, 8.D


Stáhnout ppt " Zeptali jsme se 10ti ž ák ů naší školy z ka ž dého ro č níku, jaká je jejich oblíbená anebo nej č ast ě ji u ž ívaná zna č ka bot.  Mezi mo ž nosti."

Podobné prezentace


Reklamy Google