Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Materiál obsahuje prezentaci jako dopln ě k k výkladu a sou č asn ě i úkoly pro samostatnou práci ž ák ů. Ur č eno 5.ro č níku.  Pilotá ž : Prezentace.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Materiál obsahuje prezentaci jako dopln ě k k výkladu a sou č asn ě i úkoly pro samostatnou práci ž ák ů. Ur č eno 5.ro č níku.  Pilotá ž : Prezentace."— Transkript prezentace:

1

2  Materiál obsahuje prezentaci jako dopln ě k k výkladu a sou č asn ě i úkoly pro samostatnou práci ž ák ů. Ur č eno 5.ro č níku.  Pilotá ž : Prezentace byla pilotována v 5.ro č níku a byla dopln ě na o ukázky z filmu Sisi, fotografiemi z cest d ě tí a ochutnávkou rakouských jídel.

3  Hlavní m ě sto: Víde ň  Po č et obyvatel: 8,4 mil.  Nejv ě tší m ě sta: Graz, Salzburg,Linec

4

5

6

7

8

9

10

11  Podle mapy vyhledejte nejvyšší horu Rakouska  Zjist ě te, který panovník ji osobn ě navštívil  Jaká je m ě na v Rakousku?  Co je typické rakouské jídlo?  Pro č nacházíme v Rakousku tolik č eských jmen?  Jak se jmenovalo sídlo Habsburk ů ve Vídni?  Jaký je typický víde ň ský tanec?

12  www.office.microsoft.com www.office.microsoft.com  http://vseorakousku.cz/


Stáhnout ppt " Materiál obsahuje prezentaci jako dopln ě k k výkladu a sou č asn ě i úkoly pro samostatnou práci ž ák ů. Ur č eno 5.ro č níku.  Pilotá ž : Prezentace."

Podobné prezentace


Reklamy Google