Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

uuuuuuuuuuuuuuuu Zjistila jsem, ž e cokoliv se stane, jakkoliv zl é se to zd á - ž ivot jde d á l a z í tra to bude lep ší.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "uuuuuuuuuuuuuuuu Zjistila jsem, ž e cokoliv se stane, jakkoliv zl é se to zd á - ž ivot jde d á l a z í tra to bude lep ší."— Transkript prezentace:

1

2 uuuuuuuuuuuuuuuu

3 Zjistila jsem, ž e cokoliv se stane, jakkoliv zl é se to zd á - ž ivot jde d á l a z í tra to bude lep ší.

4 Zjistila jsem, ž e m ůžeš poznat hodn ě o č lov ě ku podle toho, jak jedn á ve t ř ech situac í ch: - v de š tiv é m po č as í - při ztr átě zavazadel - při oho ř el ý ch sv íč k á ch na strome č ku. strome č ku.

5 Zjistila jsem, ž e bez ohledu na vztah s ro diči ti budou chyb ě t, kdy ž nebudou v tvém ž ivot ě.

6 Zjistila jsem, ž e vyd ě lat si na ž ivobyt í nen í totéž jako ž ivot ží t. Zjistila jsem, ž e n ě kdy ti ž ivot d á druhou š anci.

7 Zjistila jsem, ž e by č lov ě k nem ě l j í t ž ivotem s lapa č kou v obou ruk á ch. N ě kdy mus íš b ý t schopn á n ě co vrátit.

8 Zjistila jsem, ž e kdykoliv se pro n ě co rozhodnu srdcem, v ě t š inou je to spr á vn é rozhodnut í.

9 Zjistila jsem, ž e i kdy ž m á č lov ě k nesn á ze, nemus í je m í t s á m.

10 Zjistila jsem, ž e ka ž d ý den mus í č lov ě k nat á hnout ruku a něhoho se dotknout.

11 Lid é maj í r á di v ř el é objet í, nebo jen p řá telsk é popl á c á n í po ramen i. Zjistila jsem, ž e se m á m je š t ě hodn ě co u č it.

12 Zjistila jsem, ž e lid é zapomenou na to, co jsi ř ekla, co j si ud ě lala, a le nikdy na to, jak ý m ě li vedle tebe pocit.

13 Prosím, pošli to dnes p ě ti ž enám. Jestli to ud ě láš, tak se Ti p ř ihodí n ě co p ě kného...........

14


Stáhnout ppt "uuuuuuuuuuuuuuuu Zjistila jsem, ž e cokoliv se stane, jakkoliv zl é se to zd á - ž ivot jde d á l a z í tra to bude lep ší."

Podobné prezentace


Reklamy Google