Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Statistika Sk ř ivan, Dvo ř á č ek 8.D. Výb ě r: oble č ení elektronika jídlo kosmetika hra č ky (jen 6. ro č ník) Ptali jsme se 16ti ž ák ů z ka ž dého.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Statistika Sk ř ivan, Dvo ř á č ek 8.D. Výb ě r: oble č ení elektronika jídlo kosmetika hra č ky (jen 6. ro č ník) Ptali jsme se 16ti ž ák ů z ka ž dého."— Transkript prezentace:

1 Statistika Sk ř ivan, Dvo ř á č ek 8.D

2 Výb ě r: oble č ení elektronika jídlo kosmetika hra č ky (jen 6. ro č ník) Ptali jsme se 16ti ž ák ů z ka ž dého ro č níku. (8mi kluk ů, 8mi holek)

3

4

5

6

7  V 6. ro č níku by nejradši kupovali jídlo.  V 7. ro č níku by také nejradši kupovali jídlo, ale je tam u ž i zájem o elektroniku.  V 8. ro č níku u ž je zájem o to, co hodit na sebe a i elektroniku.  V 9. ro č níku se hlavn ě zajímají o oble č ení.

8  http://www.mojeznacka.cz/hm http://www.mojeznacka.cz/hm  http://www.astron.biz/cz/ocelove- haly/velkoobchod-a- maloobchod/obchod-s- oblecenim/index.html http://www.astron.biz/cz/ocelove- haly/velkoobchod-a- maloobchod/obchod-s- oblecenim/index.html  http://borser.webnode.sk/album/fotogal eria/tlustoch-gif/

9


Stáhnout ppt "Statistika Sk ř ivan, Dvo ř á č ek 8.D. Výb ě r: oble č ení elektronika jídlo kosmetika hra č ky (jen 6. ro č ník) Ptali jsme se 16ti ž ák ů z ka ž dého."

Podobné prezentace


Reklamy Google