Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Project cooperation1 Oceníme Vás. Děkujeme za Váš čas… Oceňujeme Vaši práci. Nikdy neplatíme provize pod 200 000 Kč. Pro plné pochopení je nutné tuto.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Project cooperation1 Oceníme Vás. Děkujeme za Váš čas… Oceňujeme Vaši práci. Nikdy neplatíme provize pod 200 000 Kč. Pro plné pochopení je nutné tuto."— Transkript prezentace:

1

2 Project cooperation1 Oceníme Vás.

3 Děkujeme za Váš čas… Oceňujeme Vaši práci. Nikdy neplatíme provize pod 200 000 Kč. Pro plné pochopení je nutné tuto nabídku přečíst až do konce. Nabídka je plně seriozní a chceme, aby byla plně pochopena. Jsme si jisti, že je naprosto unikátní a stojí za Vaši pozornost.

4 Project cooperation1 Project cooperation1 (dále jen PC1) je příprava na rozsáhlý projekt, který se zrodil před nedávnem na schůzi mezinárodní firmy. Pokud je spolupráce přínosná, provize se vždy pohybují nad 200 000 Kč. S nižšími částkami nepracujeme. Můžete získat práci na HPP, spolupráci s vlivnými lidmi, pomoc. PC1 spočívá ve spolupráci s osobními kontakty, které obdržíme od tipařů nebo lidí s námi spřízněných. Protože se v některých případech zprávy od nás objeví i u neprověřených kontaktů, rozhodli jsme se zůstat v anonymitě. Ta se samozřejmě po Vaší odpovědi, po které usoudíme, že si navzájem máme co nabídnout, okamžitě odkryje. Nemáme zájem o telefonáty a kontaktování od osob, které nám nemohou poskytnout přínos. Ani my pro ně. Platíme velice slušně, nicméně pouze za úspěch. Email project.cooperation1@gmail.com bude užíván pouze jako prvotní kontakt a na zadávání poptávek a nabídek. Určitě Vás nebudeme kontaktovat často a emaily nebudou dlouhé, pokud si výslovně nevyžádáte. Veškeré záležitosti si řešíme v 95% interně a mezi svými lidmi. Protože každé společenství je uzavřené do jisté míry, toto je vstřícný krok směrem k Vám. Email nebude prohlížen osobou z vedení. V této fázi se počítá s využíváním 1x do měsíce, poté rozdělíme informování na jednotlivé skupiny podle Vašich požadavků. Pohybujeme se ve více oblastech, prvotně PC1 hodláme praktikovat v oblasti realit, ale když nás požádáte o pomoc v jiné oblasti, možná Vám budeme schopni pomoci. Jednou pomůžeme my Vám za předpokladu, že se budete revanžovat. Jak tedy vydělat a jaký se postupuje? ČTĚTE DÁL.

5 Jak? Pohybujeme se pouze v nabídkách neveřejného charakteru. Pokud jednáme, chceme jednat přímo s majitelem a ne žádnými zprostředkovateli, apod. Pokud máte kontakty, které nám umožní dostat se k záležitosti, o kterou máme zájem, okamžitě se podepíše smlouva o spolupráci a předáte kontakt. Budete si moci vybrat, jestli chcete informovat o poptávkách nebo nabídkách. Např. teď poptáváme pozemky na jižní Moravě, čím větší tím lepší (týká se rozlohy i výkonu), na výstavbu FVE (fotovoltaické elektrárny). Pozemek musí být připraven ihned k výstavbě, cena do 450 Kč/m2. Investor je schopen platit během týdne v hotovosti 200 000 000 Kč. Nejdříve musíte mít kontakt na majitele. Pokud znáte jen zprostředkovatele, musíte se s ním dohodnout. Poté se podepíše exklusivní smlouva na dobu určitou (30 dní) s naší společností na základě zájmového dopisu od investora. Po ověření jeho zájmu (vyjádření do 7 dnů), dostanete bankovní garanci. Pokud máte v nabídce vyhovující pozemek, ihned nás kontaktujte, domluvíme se na veškerých podrobnostech. Tel.č. a email postačí. Ozveme se. Celou záležitost budeme kontrolovat my, Vaše provize bude předem vyjednána, nebudete mít žádné starosti. Pokud víte o někom, kdo má pozemky v nabídce, informujte ho o nás. V případě jednání s kýmkoliv chceme kontakt na přímého/přímé majitele. Dále poptáváme firmy, které jsou na prodej a v krizi s obratem nad 300 000 000 Kč/ročně. Pouze se sídlem v ČR. Opět nebudeme jednat se zprostředkovateli zprostředkovatelů. Chcete vysokou provizi? Dáme Vám ji! Ale dodržujte podmínky. Dále poptáváme lidi, kteří jsou skutečně schopni v realitách či jiných oblastech (auta, investice, mezinárodní vztahy). Za poskytnutí Vašeho kontaktu, se kterým zrealizujeme obchod (bud zadá poptávku nebo prodá nemovitost z našeho portfolia), dostanete vyplaceno nad 200 000 Kč-miliony Kč. Individuální domluva. Neomezuje se pouze na reality. Pokud máte poptávku nad 2-3 miliony Euro, jsme schopni Vám ji do 10 dnů od dohodnutí vyřídit a sehnat. Kdekoliv v zahraničí i na tuzemské půdě - na vše budeme mít exklusivitu, opět se spolupráce bude řešit smlouvou a s investorem. Továrny, obchodní střediska, casina, obchody, vily, rezidence, pozemky. Nejsme RK postavená na klasickém principu, nechceme od Vás nabídky, které by nebyly reakcí na naši poptávku. Předpokládáme, že vy máte v této fázi také zájem o poptávku, proto Vás budeme informovat pouze o nich.

6 Chcete spolupracovat, ale nevíte teď konkrétně na čem? Postačí pouze odepsat, že máte zájem od nás dostávat zprávy na email a čekat na správnou nabídku. Toto jednání je však v životě nepříliš osvědčené. Proto můžete napsat osobní email, v čem byste nám mohl/a konkrétně pomoci. Auta? Odběry ovoce v kamionech? Reklama? Každý email bude přečten a pokud nás zaujme, ozveme se Vám velice rychle. Pokud chcete můžete zaslat i foto a CV. Je to na Vás. Pokud uvidíme, že o spolupráci máte skutečně zájem, bude pro nás potěšením s Vámi spolupracovat. Takové lidi máme velice rádi. 100% spolehlivé, samostatné, s kontakty.

7 Pro zájemce-ochutnávka z naší nabídky pozemky v Řecku s povolením na výstavbu hotelu paralelně s Abramovičovými casina po celé ČR rezidence pro ruské občany v Karlových Varech i se zařízením obchodní střediska Praha, Brno, Milano, USA, atd. hotely Slovensko hotely Praha, atd.(ČR) pozemky na výstavbu FVE (ne ÚR-o těch jednáme se svými investory, u všech je však ÚP) pozemky a rezidence Dubaj historické budovy v hlavních městech (památkově chráněné i nechráněné-individuální hovor) činžovní domy zahraničí, ČR luxusní byty Praha, Brno (jednotlivě i celé komplexy) atd...

8 Závěrem Abyste byli maximálně informovaní o PC1, zaslali jsme takto dlouhý text. Tato situace se již nebude opakovat. Informace budou vždy stručné. Chcete-li vymýšlet alternativy, jak jednat (např. že exklusivita nepůjde nebo ji budete mít vy, kontakt se předá až po...) NEKONTAKTUJTE NÁS, NEBUDEME S VÁMI JEDNAT! Faktem je, že provize jsou skutečně vysoké (nad 200 000 Kč-několik milionů). Pokud si nepřejete, aby Vám emaily od nás z PC1 byly zasílány a nechcete zkusit možnost, že jednou byste měli odpovídající nabídku na naši poptávku, odepište, že si nepřejete a už Vás nikdy nebudeme kontaktovat. Akceptujte, prosíme, omluvu pokud Vás email obtěžoval. Přejeme vám všem den plný pracovních úspěchů a budeme se těšit na oboustranně přínosnou spolupráci. Project cooperation1

9 … Project.cooperation1@gmail.com


Stáhnout ppt "Project cooperation1 Oceníme Vás. Děkujeme za Váš čas… Oceňujeme Vaši práci. Nikdy neplatíme provize pod 200 000 Kč. Pro plné pochopení je nutné tuto."

Podobné prezentace


Reklamy Google