Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kdo vlastně jsme? Jsme skupina mladých fotografů, kteří se zajímají zejména o MHD. Navštěvujeme dny otevřených dveří, muzea, hrady, zámky a nakonec jednou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kdo vlastně jsme? Jsme skupina mladých fotografů, kteří se zajímají zejména o MHD. Navštěvujeme dny otevřených dveří, muzea, hrady, zámky a nakonec jednou."— Transkript prezentace:

1

2 Kdo vlastně jsme? Jsme skupina mladých fotografů, kteří se zajímají zejména o MHD. Navštěvujeme dny otevřených dveří, muzea, hrady, zámky a nakonec jednou za rok, chodíme i na pěší túry.

3 Kde už jsme všude byli? Za docela krátkou dobu, jsme již navštívili několik měst: Praha Brno Liberec Jablonec n. Nisou Opava Hradec n. Moravicí a další.

4 Proč zrovna jet s námi? Navštívíte místa, kde se jen tak nedostanete. V případě, že jste častým účastníkem a majitelem Cestovní klubové knížky, máte nárok na slevu až 20% z výletu. Po zaplacení výletu, už vše zajistíme za vás. Na naších výletech ušetříte.

5 Jak získám Cestovní klubovou knížku? Stačí pouze vyplnit formulář, který dostanete po osobní domluvě s jedním z organizátorů výletů. Zaplatíte symbolických 30Kč za výrobu. Přiložíte fotografii. A vyčkáte na vydání.

6 S námi máte jistotu! Co vše vám zajistíme, po zaplacení výletu? 1. Jízdenku na vlak – tam i zpět. 2. Potřebné jízdenky na MHD. 3. Veškeré vstupenky do všech institucí, které během výletu navštívíme. Zajistíme vám to, že peníze, které zbydou z výletu vám vrátíme.

7 Jak se mám správně registrovat? Napíšu e-mail na: klubove-vylety@email.cz, kde uvedu: 1. Jméno 2. Příjmení 3. Telefonní číslo Po té už jen vyčkám na odpověď, která dorazí do 5 pracovních dní.

8 Děkujeme vám za pozornost… a těšíme se, že se společně na jednom z naších výletů uvidíme.


Stáhnout ppt "Kdo vlastně jsme? Jsme skupina mladých fotografů, kteří se zajímají zejména o MHD. Navštěvujeme dny otevřených dveří, muzea, hrady, zámky a nakonec jednou."

Podobné prezentace


Reklamy Google