Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Informace o Sekci veřejné správy ČIIA 18. 10. 2011 Ing. Šárka Kavková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Informace o Sekci veřejné správy ČIIA 18. 10. 2011 Ing. Šárka Kavková."— Transkript prezentace:

1 Informace o Sekci veřejné správy ČIIA 18. 10. 2011 Ing. Šárka Kavková

2 2 Sekce veřejné správy ČIIA -sdružuje členy ČIIA působící ve VS, -vytváří podmínky pro těsnější spolupráci ČIIA a subjektů VS, -řeší potřeby vzdělávání a certifikace IA, -podporuje rozvoj IA ve VS.

3 3 Základní dokumenty SVS ČIIA -Statut SVS ČIIA, -Strategie činnosti SVS ČIIA a kroky k jejímu naplnění (aktualizovaná k 1.1.2011), -Operační plán pro rok 2011.

4 4 Orgány SVS ČIIA -Plénum SVS -Výbor SVS - odborně zaměřené pracovní komise, - zástupci jednotlivých komunit IA ve VS.

5 5 Výbor SVS ČIIA -složení výboru SVS bylo schváleno plénem SVS v září 2010, -jednotlivé komise řeší aktuální potřeby v metodické a vzdělávací oblasti na základě potřeb auditorů z veřejné správy.

6 6 Komise SVS ČIIA -Komise pro primární a sekundární systém dohledu (doporučené postupy, šablony), -Komise pro QAR (model hodnocení kvality IA ve VS s využitím nezávislé validace), -Komise pro rozvoj oblasti investigativy (boj proti podvodům a korupci),

7 7 -Komise pro IT, publicitu a informace (rozvoj nástrojů pro podporu komunikace a publicity SVS ČIIA), -Komise pro uznávání a certifikace (jednotný přístup k odborné certifikaci interních auditorů ve VS), -Komise pro vnitřní věci (zabezpečuje interní fungování výboru SVS).

8 8 Komunity SVS ČIIA -zástupci manažerů interního auditu jednotlivých segmentů VS, schopní identifikovat a soustřeďovat potřeby svých kolegů a zajistit efektivní obousměrnou komunikaci, přičemž zapojit se a přispět k rozvoji profese IA může každý člen ČIIA.

9 9 Aktuální výzvy pro činnost SVS ČIIA -propagování dobré praxe ve VS mezi interními auditory a odbornou veřejností, -zajištění národního systému certifikace, -vytvoření komplexního kvalifikačního programu vzdělávání pro interní auditory od nejnižších odborností až po nejvyšší auditorské manažerské pozice.

10 10 Kontaktní osoby -Předseda Výboru SVS ČIIA Ing. Lukáš Wagenknecht Deloitte Audit s.r.o. e-mail: lwagenknecht@deloitteCE.comlwagenknecht@deloitteCE.com -Zástupce komunity zdravotnictví Ing. Šárka Kavková Všeobecná fakultní nemocnice v Praze e-mail: sarka.kavkova@vfn.czsarka.kavkova@vfn.cz

11 11 Děkuji za pozornost a těším se na další setkání.


Stáhnout ppt "Informace o Sekci veřejné správy ČIIA 18. 10. 2011 Ing. Šárka Kavková."

Podobné prezentace


Reklamy Google