Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tvorba štítků. Co jsou to štítky Zvláštní druh obecných sestav tvoří štítky. WinBase602 umožňuje vytvářet štítky libovolných rozměrů a parametrů, nejběžněji.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tvorba štítků. Co jsou to štítky Zvláštní druh obecných sestav tvoří štítky. WinBase602 umožňuje vytvářet štítky libovolných rozměrů a parametrů, nejběžněji."— Transkript prezentace:

1 Tvorba štítků

2 Co jsou to štítky Zvláštní druh obecných sestav tvoří štítky. WinBase602 umožňuje vytvářet štítky libovolných rozměrů a parametrů, nejběžněji používané typy má však již předdefinovány. Je možné umístit i více štítků vedle sebe.

3 Jaký bude vlastně náš úkol ? Pokusíme se vytvořit štítky se jmény, takže nám nakonec vzniknou jmenovky. Nejprve si musíte ve WinBasi 602 vytvořit vlastní aplikaci. Potom si vytvořte tabulku.

4 Jak ji vytvoříte: V takto vypadajícím návrhu tabulky si navolíte jména sloupců a k nim příslušné typy. Zvolte si tato jména: Jméno Příjmení Adresa Telefon

5 Po odkliknutí návrhu a zadání jména tabulky se konečně dostáváme k uvedení jmen Napište údaje těch, které si přejete mít na jmenovkách

6 Konečně se dostáváte k vašemu hlavnímu úkolu Po zadání údajů klikněte na ikonku pohledy, která vypadá takto: Potom zvolte tlačítko Zobrazí se vám následující návrh:

7 Zaklikněte zdroj dat - Data z tabulky a vytvořit- Štítky potom ve spodní části zmáčkněte tlačítko Další

8 Zvolte vámi požadovaný formát štítků Pokud vám žádný z předložených formátů nevyhovuje, navolte si svůj vlastní a poté opě t stiskněte tlačítko Další

9 Třetím krokem je uvedení složek Zadejte vše potřebné a zmačkněte Dokončit


Stáhnout ppt "Tvorba štítků. Co jsou to štítky Zvláštní druh obecných sestav tvoří štítky. WinBase602 umožňuje vytvářet štítky libovolných rozměrů a parametrů, nejběžněji."

Podobné prezentace


Reklamy Google