PROVOZNÍ ONIV 2015 Pro rok 2015 byl rozpočet provozních ONIV stanoven ve výši 333 165 tis. Kč Do příjmů rozpočtu kraje byl stanoven odvod z investičních.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Advertisements

REFORMA SYSTÉMU FINANCOVÁNÍ REGIONÁLNÍHO ŠKOLSTVÍ
FINANCOVÁNÍ ŠKOLSTVÍ.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Vzdělávací soustava ČR
Návrh rozpočtu vlastního hlavního města Prahy na rok 2010 Praha
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
Hospodaření příspěvkových organizací Porada ředitelů škol a školských zařízení 9. dubna 2008 Ing. Jana Štancíková.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných.
Financování regionálního školství
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Porada ředitelů 8. – , Luhačovice
PORADA ŘEDITELŮ 8. – Luhačovice Ing. Bc. Miroslav Trávníček.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
(NE)POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PŘÍSPĚVKOVÝM ORGANIZACÍM. § 10a, odst. 1 dotací (se rozumí) peněžní prostředky poskytnuté z rozpočtu územního samosprávného celku.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem
Výroční zpráva SFDI za rok dubna RozpočetCelkem Národní zdroje Dluhopisový program D47 EUEIB Schválený
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 6. dubna 2016 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ jednání Expertní skupiny manažerů IPRM Děčín Ing. Michal Pluta, ředitel Holdingového fondu SFRB.
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
Zlín 14. září 2016 Krajský akční plán rozvoje vzdělávání pro území Zlínského kraje FORMÁLNÍ DOPRACOVÁNÍ RÁMCE PRO INVESTICE DO INFRASTRUKTRURY Pracovní.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Pracovní porada ekonomů neškolských příspěvkových organizací
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Stavební akce a uzavírky na krajské silniční síti
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2015
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
„Okna technickým oborům dokořán“
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY Č. P
Novinky z IROP.
z Evropských strukturálních a investičních fondů – vazba na KAP LK
Financování dopravní infrastruktury z rozpočtu SFDI v roce 2017
Prospěchová stipendia
škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem
Investiční záměr Zlínského kraje Veřejné projednání obec Loučka
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
SMĚRNICE RADY KRAJE Č. 2/2008 K SYSTÉMU PŘÍPRAVY A REALIZACE PROJEKTŮ KRAJE A ORGANIZACÍ ZŘIZOVANÝCH ČI ZAKLÁDANÝCH KRAJEM SPOLUFINANCOVANÝCH Z FONDŮ EU.
Podpora polytechnického vzdělávání v rámci projektu NAKAP LK I
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2017 Ing. Michaela.
Porada ekonomů PO dne Informace oddělení rozpočtu a financování
„Mosty u Jablunkova – Stavební úprava a přístavba hasičské zbrojnice „
Investice a neinvestiční opravy na krajské silniční síti v r. 2018
Návrh rozpočtu kraje na rok 2018 a návrh střednědobého výhledu rozpočtu kraje na léta 2019 – 2021 úvodní slovo Ing. Jaroslav Kania
Závěrečný účet a účetní závěrka 2013
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 20. – 21. září 2018 Hejnice Ing.
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Rozpis rozpočtu a normativy
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Transkript prezentace:

PROVOZNÍ ONIV 2015 Pro rok 2015 byl rozpočet provozních ONIV stanoven ve výši 333 165 tis. Kč Do příjmů rozpočtu kraje byl stanoven odvod z investičních fondů ve výši 44 820 tis. Kč

První rozpis provozního příspěvku pro rok 2015 je navržen ve výši 268 295 tis. Kč. Při stanovení prvního rozpisu rozpočtu bylo vycházeno dle interního pokynu lPO_ŠK/01/2014 - Pravidla pro rozpočtování finančních prostředků na provoz škol a školských zařízení zřizovaných ZK

Investiční akce schválené RZK se zahájením realizace v r Investiční akce schválené RZK se zahájením realizace v r. 2015 financované z prostředků ZK Název školy název akce předpokládané celkové náklady v tis. Kč předpokládané náklady v roce 2015 v tis. Kč Střední škola informatiky, elektrotechniky a řemesel Rožnov pod Radhoštěm Rekonstrukce sociálních zařízení 8 990 8 840 Základní umělecká škola Vsetín Výměna elektroinstalace a podhledů 6 685 6 431 Střední škola zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm Vodovod Hradisko 1 582 1 547 Střední průmyslová škola polytechnická – Centrum odborné přípravy Zlín Stavební úpravy odborných dílen 2 248 2 019 Střední škola – Centrum odborné přípravy technické Kroměříž Stavební úpravy dílen ručního obrábění kovů 2 483 2 448

Investiční akce v přípravě pro realizaci v r Investiční akce v přípravě pro realizaci v r. 2015 financované v rámci rozpočtu ORJ 150 Název školy název akce předpokládané celkové náklady v tis. Kč předpokládané náklady v roce 2015 v tis. Kč Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště Oprava šaten 1 723 Střední průmyslová škola Otrokovice Oprava vnitřního vodovodu, budova A, dílny Kvítkovice 1 730 Střední škola informatiky, elektrotechniky a řemesel Rožnov pod Radhoštěm Oprava lodžií objektu DM, Zemědělská 1077 3 665 Základní škola a Mateřská škola Vsetín, Turkmenská Oprava stávající elektroinstalace 958

Investiční akce uvažované k realizaci v rámci spolufinancovaní prostředky Operačního programu životního prostředí Název školy název akce Gymnázium Valašské Klobouky Výměna oken včetně podkroví přístavby Základní škola a Mateřská škola Vsetín, Turkmenská Zateplení fasády s výměnou oken Střední škola nábytkářská a obchodní Bystřice pod Hostýnem Výměna dřevěných oken a dveří Gymnázium Ladislava Jaroše Holešov Výměna stávajících dřevěných oken Střední průmyslová škola Otrokovice Rekonstrukce budovy Jezerka Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Oprava budovy B, C Na Lindovce Střední škola – Centrum odborné přípravy technické Uherský Brod Výměna oken Základní škola praktická a Základní škola speciální Kroměříž

Investiční akce uvažované k realizaci v rámci spolufinancovaní prostředky Operačního programu životního prostředí Název školy název akce Vyšší odborná škola pedagogická a sociální a Střední pedagogická škola Kroměříž Výměna oken Odborné učiliště a Základní škola praktická Holešov Zateplení fasády s výměnou oken Základní škola praktická a Základní škola speciální Otrokovice Zateplení budovy a fasád

Děkuji za pozornost. Otrokovice 2014