CRR ČR – základní informace. www.crr.cz 2 CRR ČR – základní informace Centrum pro regionální rozvoj ČR je: státní příspěvkovou organizací Ministerstva.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9. výzva IOP - Komunikační infrastruktura veřejné správy Ing. Jana Břicháčková.
Advertisements

Kontrola podle čl. 16 Kontrolor podle čl. 16 Oddělení kontroly dotací.
David Novák 28/ Auditní činnost v rámci ROP Jihozápad.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Programové období Benefit Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 Datum:
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Role CRR ČR v rámci administrace Výzvy č. 23
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Závěrečný seminář Interreg IIIA Česká republika-Polská republika , Olomouc RNDr. Ivo Ryšlavý Vinohradská.
Statistika RF, výroční zpráva, kontrola plnění RF Vít RICHTER Národní knihovna ČR 23. dubna 2002 Brno.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Východiska Klíčové téma - problematika podvodů obecně a korupce.
RPS/CSF Technická pomoc RPS Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Zlepšení prostředí v problémových sídlištích Centrum pro regionální rozvoj ČR Mgr. Dagmar Musilová.
PARTNERSKÁ DOHODA Program přeshraniční spolupráce ČR-Bavorsko
Centrum pro regionální rozvoj
Řízení a koordinace politiky soudržnosti v České republice v období Ostravice Hotel Montér Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Statut a Jednací řád Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce Praha 21. ledna.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Jednání Pracovní skupiny
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Jednotná kontaktní místa podle zákona o volném pohybu služeb Vlastimil Slovák, odbor Vnitřního trhu a služeb EU Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Českou republikou Atlas Labe na území Královéhradeckého kraje prezentace výsledků projektu.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
PROCES PROPLÁCENÍ A KONTROLY VÝDAJŮ PROJEKTU. KONTROLA VÝDAJŮ kontrolor pro vedoucího partnera projektu i partnera projektu z České republiky → Centrum.
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Mgr. Jakub Benda) 2)Změny ve 4. Výzvě (Mgr. Jakub Benda) 3)Informace o Prioritě 1 (Ing. Johana.
Centrum pro regionální rozvoj ČR, Společný technický sekretariát Olomouc, Jeremenkova 40B, Olomouc,
FONDY EU Programové období
Hradec Králové ISSS 2006 Webové prostředí pro prezentaci programů a projektů spolufinancovaných EU se zaměřením na cestovní ruch RNDr. Blanka Fischerová.
Základní informace o programu PS ESPON Území programu a rozpočet Programové území - 28 států EU + 4 partnerské státy - Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko.
Představení Zprostředkovatele a partnera programu Martina Bečvářová Praha (květen 2015)
1 OP Espon 2013, Kontrola prvního stupně Národní informační den pro zájemce,
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky
Operační program ESPON 2013 Informační den Program ESPON 2013 Projektová partneři Mgr. Milada Hroňková Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 21. února 2011.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Centrum pro regionální rozvoj ČR Seminář pro žadatele Cíl 3/Ziel 3 na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným státem Sasko
Regionální konference Zlínského kraje Univerzita Tomáše Bati, Zlín, Příprava operačního programu přeshraniční spolupráce Cíle 3 – Evropská.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Ing. Viktor Kruml, pověřený vedením oddělení, Ústí nad Labem Ing. Marie Míšková, vedoucí.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Excelentní výzkum Mgr. Helena Hořáková Praha, 17. února 2016.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Mgr. Ljubomir Džingozov Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení Kolová.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Zdeněk Vašák – pověřen řízením Centra Naděžda Burešová– vedoucí pobočky České Budějovice Role v programovém.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
OPPS ČR-PR Rozdíly v programech přeshraniční spolupráce v rámci Cíle 3 realizovaných v MSK a časté chyby Zpracovala: Ing. Markéta Hluchníková.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Centrum pro regionální rozvoj ČR Vinohradská 46, Praha 2 | tel.: | fax: | | Příprava.
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
OP přeshraniční spolupráce Slovensko – Česká republika 6. mezivládní Česko-slovenská komise pro přeshraniční spolupráci 14. prosince 2006 Modrá,
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 1lll INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚST v IOP INTEGROVANÝ.
Kontrola výdajů Interreg Europe
Kontrola prvního stupně
ROP JV – informace o novém programovém období
Interreg V – A Česká republika - Polsko
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
Interní postupy MAS Brdy
OP Meziregionální spolupráce
CRR ČR – základní informace
PROCES PROPLÁCENÍ A KONTROLY VÝDAJŮ PROJEKTU
Tvorba veřejných projektů – příklad Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Mgr. Bc. David Póč Oddělení pro strategii a rozvoj/Katedra.
Představení CRR Seminář k SC 1.1 Ing. Petr Šústal, MPA
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9
Národní podpora využití potenciálu kulturního dědictví prostřednictvím Integrovaného operačního programu
Kontrola výdajů Interreg Europe a Interreg Danube
Možnosti spolufinancování vědecké a výzkumné činnosti ČHMÚ
Transkript prezentace:

CRR ČR – základní informace

2 CRR ČR – základní informace Centrum pro regionální rozvoj ČR je: státní příspěvkovou organizací Ministerstva pro místní rozvoj od roku 1997 aktivně podporuje regionální politiku vlády ČR hostitelskou organizací pracoviště Enterprise Europe Network (dříve Euro Info Centrum) provozovatelem Regionálních informačních systémů (RIS) a Integrovaných Informačních regionálních systémů (IRIS)

3 CRR ČR – základní informace V programovém období je CRR ČR: Zprostředkujícím subjektem pro Integrovaný operační program (IOP), pro OP Technická pomoc (OPTP) Kontrolorem dle čl. 16 Nařízení 1080/2006 pro: Operační programy Cíle 3 realizované na území ČR (OP přeshraniční spolupráce, Nadnárodní spolupráce, Meziregionální spolupráce, ESPON 2013, URBACT II)

4 CRR ČR – základní informace CRR ČR je Ministerstvem pro místní rozvoj pověřeno výkonem funkcí v rámci implementace Operačních programů Nadnárodní spolupráce, Meziregionální spolupráce, Urbact II a programu ESPON 2013 (Rozhodnutí č.230/2007 ministra pro místní rozvoj)

5 CRR ČR – základní informace kontrolní systém v ČR: centralizovaný, tzn. že kontrolu prvního stupně vykonává jedna pověřená organizace v ČR pro OP Cíl 3 – CRR ČR oprávněná k certifikování způsobilých výdajů v rámci programů Cíle 3 CRR ČR má 7 regionálních poboček (Chomutov, Písek, Brno, Olomouc, Ostrava, Hradec Králové, Praha) a hlavní kancelář v Praze kompletní kontakty na příslušné kontrolory naleznete na nebo v Pokynech pro české partnerywww.crr.cz

6 Pobočky CRR ČR

7 CRR ČR – základní informace Dokumenty pro partnery ke kontrole výdajů: CRR ČR vydává tzv. „Pokyny pro české partnery“ (Společné pro OP Nadnárodní, Meziregionální spolupráci, Espon 2013 a Urbact II) Dokument je k dispozici vyvěšený na Obsahují základní informace pro partnery popisující požadavky pro kontrolu, které vychází z programové dokumentace, kontrolních postupů stanovené ŘO/JTS, vnitřního kontrolního systému CRR ČR (odsouhlasené MMR ČR a ŘO) V příloze Pokynů pro české partnery jsou vzory zpráv o průběhu projektu, vzory finančních zpráv, náležitosti dokladování, postupy pro zadávání veřejných zakázek mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, kontakty na kontrolory

8 CRR ČR – základní informace Děkuji za pozornost!