ŠKOLA V PŘÍRODĚ RS MÁJ PLASY U PLZNĚ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 4. skupina.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ 19. – 23. května 2014.
E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.
Tábor na Suchém Dole se koná prvních 14. Dní o letních prázdninách.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Noc s Andersenem 2014 ZŠ Mikulášovice za podpory města Mikulášovice.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
NÁVŠTĚVA ZŠ STOŽEC A HAIDMÜHLE
ZIMNÍ VÝPRAVA BĚŽKY PÁTEK - PŘÍJEZD V pátek jsme statečně odvláčely všechny batohy a lyže do Mařenic. Zastávka byla sice přímo ve vesnici,
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Orlík
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
8. 9. – Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.
Udělej si čas na snění…. Udělej si čas na krásné večerní a ranní procházky….
Adaptační kurz
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová
Spolupráce dětmi z Víru v roce 2011 Zdeňka Chaloupková.
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Nikola Skalová, Berenika Pilařová, Tereza Neitzelová, Karolína Vokálová, Lena Šuláková Adaptační kurz 1.A 2014.
Cvičení v přírodě Říjen 2011, Bělá
Máchovo jezero 16. – 20. června Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Během tohoto týden jsme se učili ve skupinách a rozvíjeli tak své komunikační i organizační dovednosti.
MALÁ JARNÍ POVÍDKA.
Příměstské tábory ve Skalici. Jaké byly? Senzační!
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
Turistický kurz pro žáky 6. tříd Termín: května 2015 Místo: okolí Velkých Pavlovic, jižní Morava.
Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek.
COMENIUS – Partnerství škol Sociální učení ve škole a svět práce v Evropě 2009 – 2011 Pracovní setkání žáků a učitelů ve dnech 8. – v I.E.S.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Šajtava - středa V noci pršelo, ale ráno to nebylo vidět. Máme lehce odpočinkový den.
Mariánská u Jáchymova 13. – 20. ledna Sobota 13.1 Sobota :00 odjezd od školy 13:30 dorazili jsme do Mariánské – bohužel po sněhu ani památky.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
 Odborná praxe v Rottenburgu (Wümme)  Datum konání: –  Jak: Díky programu EU Leonardo da Vinci  Praxe se účastnilo 6 dívek ze 3.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Šajtava 4 První třída zvládla první noc ve škole v přírodě.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
Ostružno - Prachovské skály
ŠKOLA V PŘÍRODĚ II.E – Lhota nad ROHANOVem
ROK SVĚTLA
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Naše škola 1.
Škola v přírodě
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
VÝŽIVA A ZDRAVÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
27.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
ZIMNÍ POBYT V PŘÍRODĚ Olešnice,
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V., MNICHOVICKÁ 62
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
SLOVENSKO 2018.
Autor: Mgr. Jana Burdzová
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
Název: VY_52_INOVACE_PRV_01   Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

ŠKOLA V PŘÍRODĚ RS MÁJ PLASY U PLZNĚ 22.-29.5. 2015

Všichni jsme v pořádku dorazili do areálu 1. den Všichni jsme v pořádku dorazili do areálu Nejdříve jsme si odnesli kufry do chatiček Následoval „zdravotní filtr“- paní zdravotnice všem prohlédla vlasy, podívala se do krků, od paní učitelky si převzala zdravotní dokumentaci a léky Po zdravotní prohlídce jsme si pochutnali na pozdním obědě – guláši s pečivem Posilněni jsme se vrhli na rychlé vybalení kufrů Zbytek dne jsme se seznamovali s okolím a s naším skvělým vychovatelem Vojtou Po výborné sladké večeři jsme museli přebytečné kalorie vysportovat. Ve 21:30 jsme ulehli do postelí, abychom načerpali energii na další den

2.den Budíček byl v 7:30 V 8:00 jsme posnídali- každý si mohl vybrat podle své chuti rohlíky, housky, máslo, jahodový džem nebo výbornou sýrovou pomazánku Po snídani jsme se vydali prozkoumat naši učebnu. Plnili jsme úkoly z projektu Les ve škole

Sluníčko se na nás od rána usmívalo, tak jsme u „učení“ setrvali jen do svačiny. Zbytek doby do oběda jsme strávili venku sportovními hrami Před našimi chatkami máme dostatek možností ke sportování – prostorné trávníky, kde se dá hrát třeba fotbal, jiné míčové hry nebo bandminton Velkou výzvou pro všechny bylo beach- volejbalové hřiště

K obědu jsme si dali vepřo- knedlo- zelo nebo špenát Polední klid někteří trávili odpočinkem v chatce, jiní hráli hry na verandě nebo se vyhřívali na dekách na sluníčku

Odpočati jsme vyrazili s vychovatelem Vojtou do lesa plnit úkoly celopobytové hry. Nejvíce se nám líbil „toaletní běh“- cílem bylo donést lesa nepřetržený toaletní papír

Po večeři jsme si ještě zahráli spoustu zábavných her a pomalu jsme se chystali ulehnout pod peřinu.. K našemu velkému překvapení však den ještě neskončil.. Arcimág nás vyzval na noční putování lesem Vydali jsme se na cestu vybaveni baterkami Všechny úkoly se nám podařilo splnit a získali jsme potřebné indicie k odhalení tajné zprávy Úderem půlnoci jsme ulehli do postelí a spali až do rána