Juščáková Anastázie 9.A. Co to je „Facebook“ ? je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nám škodí na internetu
Advertisements

Bezpečnost na internetu
HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora. ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Sociální sítě.
Děti vyrůstají v podstatě online. Na síti se dokáží skvěle orientovat, často lépe než rodiče. Není divu, počítač mají doma, ve škole a někteří i v mobilu.
Vyvolám na Tvé tváři úsměv? Měla jsem trochu volného času, otevřela jsem svoji mailovou schránku, abych viděla, jestli jsem od Tebe něco dostala.
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_12_INOVACE_32_6TR_INF Autor: Mgr. David Ryška.
Název: Bezpečné chování na internetu DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_19
Obrázek v prostředí MS-WORD
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Název: Co nám hrozí na internetu
Regionální knihovna Karviná na Facebooku Praha listopad 2010.
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
Práce se soubory a OchraNA OSOBNÍCH DAT
INTERNETOVÁ BEZPEČNOST
INTERNET - Je počítačová síť celosvětového rozsahu, spojující stovky zemí, miliony počítačů a miliony uživatelů.
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Marek Vohradský.  komunitní server  profil – nový, Facebook, Twitter  zaměření na média(fotky, skladby, videa …)  a trendy(informace o celebritách)
Sociální sítě.
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
Ikonu Excel najdete na své ploše Jestli ji tam nemáte, tak nejeďte na Start.
Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.
Pracovní prostředí počítače
Webnode Webové stránky zdarma
Klikněte ZDE Klikněte ZDE V naší snaze, poskytnou ctěným uživatelům co nejdokonalejší služby, Vás proto nyní uctivě prosíme o účast v anketě.
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
 Podle řady nezávislých zdrojů se sociální sítě staly nejčastější aktivitou na internetu, čímž sesadily pornografii. A to je pravděpodobně jen začátek.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/18.
Multimediální elektronická komunikace
Sociální sítě Štěpán Hýža.
Zálohování fotografií
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Bára Ond ř ejová 9.C.  1. co je sociální sí ť  2. Facebook  3. Lidé  4. Spolu ž áci  5. Myspace  6. Bebo  7. Hi5  8. Orkut  9. Naymz.
Ivana Topolová VŠE v Praze
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Sociální sítě Sociální síť, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných.
Libimseti.cz Kamila Nezvalová Učo Co je to libimseti.cz? Internetový zábavný portál Zaměřen zejména na službu seznamky s ostatními uživateli Nabízí.
Sociální sítě v našem životě Umíte používat Facebook?
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
, KOMUNIKAČNÍ NÁSTROJE. Elektronická pošta, zkráceně , je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační.
Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho.
FACEBOOK. CO JE FACEBOOK? - společenský webový systém - komunikace mezi uživateli - přeložen do 68 jazyků -V roce 2010 vznikl americký film The Social.
Internet Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_14_Internet Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek.
Inf Sociální sítě Facebook. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
JAK LZE VYUŽÍVAT INTERNET - SABINA JANDÁČKOVÁ -. -KOMUNIKACE, SDÍLENÍ MULTIMEDIÁLNÍCH DAT, ZÁBAVA (HRY, APLIKACE) -ZAKLADATEL: MARK ZUCKERBERG -PŮVODNĚ.
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Český jazyk 5 Autor: Mgr. Lenka Radošová Volné psaní na téma:
IKT SOCIÁLNÍ SÍTĚ Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Sociální Sítě Plhák Šumperk 5.B.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
VY_32_INOVACE_22_Sociální_sítě
PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám.
Pracovní prostředí počítače
INTERNET, POhYB PO WEBU VY_32_INOVACE_14
Sociální sítě a multimédia v Hrádku nad Nisou
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Jak lze využívat internet
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-09
Tvorba webových stránek na google – Sites (6.)
Unisona Studio, s.r.o pro VÚP Daniel Franc, MSA (Unisona Studio)
Unisona Studio, s.r.o pro VÚP Daniel Franc, MSA (Unisona Studio)
Transkript prezentace:

Juščáková Anastázie 9.A

Co to je „Facebook“ ? je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování vztahů a zábavě je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování vztahů a zábavě

Další sociální sítě Myspace.com Myspace.com Libimseti.cz Libimseti.cz Twitter.com Twitter.com

Jak se zaregistrovat? Najdeme si stránku Najdeme si stránku

Jak se zaregistrovat ? Vyplníme potřebné informace. Vyplníme potřebné informace.

Profil Zeď Zeď Zeď Profilová fotka Profilová fotka Přátelé Přátelé Fotogalerie Fotogalerie

Zeď

Profilová fotka Zvolíte „Změnit profilovou fotku“ Zvolíte „Změnit profilovou fotku“ Poté fotku ze svého počítače nahrajete. Poté fotku ze svého počítače nahrajete.

Přátelé Najdete si přítele, kterého si chcete přidat a kliknete na okénko „Přidat mezi přátele“ a pak už jen čekáte, jestli přátelství příjme či odmítne. Najdete si přítele, kterého si chcete přidat a kliknete na okénko „Přidat mezi přátele“ a pak už jen čekáte, jestli přátelství příjme či odmítne.

Fotogalerie Najedete si na ikonku „Přidat další fotky“ a ze souboru ze svého počítače je nahrajete. Najedete si na ikonku „Přidat další fotky“ a ze souboru ze svého počítače je nahrajete.