Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Internet Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_14_Internet Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Internet Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_14_Internet Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek."— Transkript prezentace:

1 Internet Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_14_Internet Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.

2 INTERNET

3 Internetové prohlížeče Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari

4 Služby internetu WWW - World Wide Web (také pouze zkráceně web), v doslovném překladu "světová rozsáhlá síť,, E-mail - elektronická pošta ICQ, CHAT,QIP, Skype- online komunikace mezi uživateli

5 Sociální sítě společenská síť, ve které je propojena skupina lidí slouží ke komunikaci, k seznámení, k hledání práce, sdílení dat… POZOR! MOŽNÉ ZNEUŽITÍ!

6 Možné připojení k internetu Telefonní linka- modem Kabelová přípojka Bezdrátové připojení-WIFI

7 Použité zdroje: http://www.boudamama.cz/news/internet-in-4-rooms/ http://cs.wikipedia.org/wiki/WWW http://www.tipypropc.cz/skype-obtezuji-vas-reklamy-vypnete-je/ http://www.digitalnik.cz/zpravodajstvi/socialni-media-a-rozvoj-internetove- televize-1/http://www.digitalnik.cz/zpravodajstvi/socialni-media-a-rozvoj-internetove- televize-1/ http://www.euro-face.cz/modularte/text_cz.asp?id=7 http://www.nakup1.cz/isdn-kabelova-pripojka-8zilova,-stinena-p-19319.html http://www.digizone.cz/specialy/anteny/ruseni-od-aktivnich-zarizeni-gsm- wifi-apod/http://www.digizone.cz/specialy/anteny/ruseni-od-aktivnich-zarizeni-gsm- wifi-apod/ http://www.zapnimozek.cz/adblock-serfovani-bez-reklam-ma-i-sve-proti/

8 Vytvořeno jako DUM do předmětu Práce na počítači na Základní Škole a Mateřské škole Mladá Boleslav, 17. listopadu 1325 příspěvková organizace, pro 4. ročník. Materiál slouží k doplnění výkladu internet. Materiál doporučuji prezentovat pomocí dataprojektoru či interaktivní tabule. Materiál byl vytvořen a pilotován v I. pololetí školního roku 2011/2012


Stáhnout ppt "Internet Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_14_Internet Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek."

Podobné prezentace


Reklamy Google