Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Klikněte ZDE Klikněte ZDE V naší snaze, poskytnou ctěným uživatelům co nejdokonalejší služby, Vás proto nyní uctivě prosíme o účast v anketě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Klikněte ZDE Klikněte ZDE V naší snaze, poskytnou ctěným uživatelům co nejdokonalejší služby, Vás proto nyní uctivě prosíme o účast v anketě."— Transkript prezentace:

1

2 Klikněte ZDE Klikněte ZDE V naší snaze, poskytnou ctěným uživatelům co nejdokonalejší služby, Vás proto nyní uctivě prosíme o účast v anketě.

3 ANO NE Klikněte na okénko Vaší volby Sdílíte naše nadšení nad novou formou fotogalerie?

4 ANO NE Sdílíte naše nadšení nad novou formou fotogalerie? Klikněte na okénko Vaší volby

5 ANO NE Sdílíte naše nadšení nad novou formou fotogalerie? Klikněte na okénko Vaší volby

6 Potvrdit volbu „ANO“ Potvrdit volbu „ANO“ Přerušit anketu Přerušit anketu Rozhodli jste se hlasovat pro Rozhodli jste se hlasovat pro „ANO“ ?

7 Potvrdit volbu „ANO“ Potvrdit volbu „ANO“ Přerušit anketu Přerušit anketu Rozhodli jste se hlasovat pro Rozhodli jste se hlasovat pro „ANO“ ?

8 Děkujeme Vám za vstřícnost a přede- vším za naprosto objektivní hlasování. Anketa bude patřičně vyhodnocena a předána ke konečnému použití...

9 Anketa


Stáhnout ppt "Klikněte ZDE Klikněte ZDE V naší snaze, poskytnou ctěným uživatelům co nejdokonalejší služby, Vás proto nyní uctivě prosíme o účast v anketě."

Podobné prezentace


Reklamy Google