Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO – prověrka vědomostí Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – ověření zpětné vazby na probraná témata.Práce žáků ve skupinách s možností praktické ukázky. ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_STO_368
Prověrka vědomostí Kontrolní prověrka – práce ve skupinách – každá skupina bude zpracovávat tři otázky
nápoje Co je to dekantace Popište servis kávy kavárenským způsobem Popište servis minerálky a vody Čím můžeme dochucovat teplé nápoje Popište servis točeného a lahvového piva
Složitá obsluha Co je to složitá obsluha Kde se setkáváme se složitou obsluhou uveďte příklady Co je to flambování Co je to dranžírování Vyjmenujte pět teplých a pět studených předkrmů
Popis pracovního postupu Flambované palačinky Kostění pstruha Chateaubrian Dranžírování kuřete Saláty
Návod k samostatné práci Během prvé hodiny si každá skupina připraví odpovědi či praktickou ukázku postupu nebo inventáře k zadaným otázkám K zadané práci si vypracujte písemný podklad ať máte dle čeho postupovat Ve druhé hodině máte maximálně patnáct minut na předání informací či předvedení celé skupině
zdroje a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=KQYnichK9WYyoM:&i mgrefurl= a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=KQYnichK9WYyoM:&i mgrefurl= a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=jCqMrHZzqwbc8M:&i mgrefurl= kolem/vitejte/&docid=CQpVDg5LGzJIfM&imgurl= a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=jCqMrHZzqwbc8M:&i mgrefurl= kolem/vitejte/&docid=CQpVDg5LGzJIfM&imgurl= lient=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=9U6zge2kAj - oVM:&imgrefurl= gq6O2v6M&imgurl= lient=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=9U6zge2kAj - oVM:&imgrefurl= gq6O2v6M&imgurl= a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=fh99vfa_2NYsyM:&im grefurl= a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=fh99vfa_2NYsyM:&im grefurl=