Chci vás informovat, o otevření nové zubní praxe. Řekněte všem. Speciální slevy na všechny přátele, kteří odkazují nové pacienty na mě! Klepni na tlačítko.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Studijně-poznávací návštěva Ankary –
Advertisements

Čísla stran v Microsoft Office Word
Laserová tiskárna barevná
ô BARVY ŽIVOTA odkaz: Pozitivní noviny AInformace o projektu SENIOŘI K POČÍTAČŮM! (pro další šíření v médiích) ● POZITIVNÍ NOVINY jsou tvůrcem.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Internetové připojení, práce s internetem Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Projekt internetizace knihoven Jihočeského kraje Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích Logo vaší společno sti vložíte na snímek tak, že V.
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
…potom klepněte na zástupné symboly a přidejte vlastní obrázky a titulky. Vyberte rozložení…
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Prezentace v Powerpointu
Vysvětlení panelu nástrojů v „Malování“
Vyučovací předmět Počítače Seznámit žáky s moderní informační a komunikační technologií a poznat její možnosti - PC, internet, mobilní telefon Umožnit.
Inkoustová tiskárna Do této kategorie patří tiskárny, které tisknou pomocí inkoustu. Obr. 1.
Lupa Tlačítko Lupa umožňuje zvětšit část obrázku. Klepněte na tlačítko Lupa a vyberte úroveň přiblížení pod panelem nástrojů. V obrázku se lze pohybovat.
Faremní porážka hyršov
MS Internet Explorer Prohlížeč – zobrazuje www stránky Obsahuje:
Excel export a import dat. Import dat z webu.
INFORMATIKA 8 Vytváření zástupců III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Jak vybarvit objekt v MICROSOFT POWERPOINT? 1Autor: Honza Mareš.
Operace s grafickým objektem ve Wordu 2010
Power Point– popis prostředí
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Práce s myší Druhy počítačových myší
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
Pro vytvoření textového pole je k dispozici speciální nástroj, který najdeme na kartě Vložit - Textové pole. Je to tlačítko Textové pole : když je stiskneme,
Vytvoření hypertextového odkazu
Přechody a animace VY_32_INOVACE_7C21. Pravidlo Důležitý je obsah prezentace, přechody a animace mají být příjemným, nikoliv rušivým doplňkem! Nekombinovat.
1/ Na liště Prezentace Zvolím nastavit prezentaci. 2/ Zvolím Typ prezentace 3/ Napíši, které chci zobrazit snímky 4/ Zvolím předvádění s animací nebo.
Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha Uspořádání dat na disku
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: listopad.
1 Stavona, spol. s r.o. Sem přidejte logo společnosti Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek.
G RAFIKA VE W ORDU Vkládání obrázků a grafických objektů Tvary WordArt Barvy, čáry, výplň grafických objektů.
INFORMAČNĚ PORADENSKÉ CENTRUM VŠTE. „ Informačně poradenské centrum Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích si klade za cíl pomáhat.
EXCEL – tisk a tvorba grafů Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Ditta Kukaňová.
Corel DRAW Úloha 1 Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ.1.07/1.4.00/ Prvouka 2. ročník Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_14_Základní hygienické návyky.
Přístupnost webu Kontrast. Současné skiny (vzhledy) Graficky špičkové Kvalitní šablony pro různé části webů a funkcionalitu Netradiční graficky zajímavé.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
Přepínání mezi režimy zobrazení 1.Přejdete myší do pravého dolního rohu okna Wordu. 2.Klepnutím myší zvolte požadované zobrazení.
WORD Úpravy obrázků Zpracovala: Mgr. Jana Krejčová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
PROFESIONAL AUDIO RECORDING
Správce úloh = systémový nástroj Windows, pomocí kterého máte jednak možnost zobrazit spuštěné aplikace a procesory a ukončovat je -Dále jsou zde spuštěny.
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
Souboj školních kapel 8. června –24.00
Chci vás informovat, o otevření nové zubní praxe. Řekněte všem.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Název: Základní pojmy DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_01
Základy maskování v Adobe Photoshop
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
Písmo v Adobe Photoshop
PowerPoint.
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Současné fotoalbum.
Název: VY_32_INOVACE_ICT_5B_12 Škola:
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA Přední 1234 Znojmo , Česká republika
V E L K Á C E N A M O S T U S T A R Jaké auto je v čele?
Zpracování a využití informací
Postup vložení tohoto snímku do prezentace
Nový dokument v Adobe Photoshop
Transkript prezentace:

Chci vás informovat, o otevření nové zubní praxe. Řekněte všem. Speciální slevy na všechny přátele, kteří odkazují nové pacienty na mě! Klepni na tlačítko myši pro přechod na další stránku CLICK MOUSE TO ADVANCE

Vysoké technické vybavení

Pro všechny věkové kategorie

Pozorný personál

Odborníci s licencí

Používáme nejmodernější technologie!

V kompletním soukromí!

Vrtání & Plombování Bezproblémové!

Nejvýše vyškolenými profesionály

Stylizované kanceláře Anesthesia? -Dobrovolná...

Velmi přísné hygienické podmínky...

Jsme mobilní! - Vyberte si model a barvu zubů, které je potřeba nahradit

Veškeré zubní práce mají 10-leté záruky!

Obraťte se na nás brzy... Volejte dopředu pro naplánování návštěvy!!! Obrázky, které jste právě viděli, jsou reálné a odráží to, co se děje každý den v Indii...