Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ô BARVY ŽIVOTA odkaz: Pozitivní noviny AInformace o projektu SENIOŘI K POČÍTAČŮM! (pro další šíření v médiích) ● POZITIVNÍ NOVINY jsou tvůrcem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ô BARVY ŽIVOTA odkaz: Pozitivní noviny AInformace o projektu SENIOŘI K POČÍTAČŮM! (pro další šíření v médiích) ● POZITIVNÍ NOVINY jsou tvůrcem."— Transkript prezentace:

1

2

3

4

5 ô

6 BARVY ŽIVOTA odkaz: Pozitivní noviny AInformace o projektu SENIOŘI K POČÍTAČŮM! (pro další šíření v médiích) ● POZITIVNÍ NOVINY jsou tvůrcem projektu SENIOŘI K POČÍTAČŮM! a iniciátorem celostátní mediální kampaně pro masový rozvoj počítačové gramotnosti v České republice. ● V této rubrice najdete kompletní přehled všech informací o tomto projektu i celé mediální kampani, včetně všech odkazů na jednotlivé PARTNERY a aktivity, které se v této záležitosti odehrály, odehrávají a odehrávat se budou. ● Informujte o tomto projektu a mediální kampani své přátele a známé, pište o něm vlastní články, propagujte ho všemi možnými způsoby, ale hlavně - nezapomeňte mi o tom všem napsat, aby mohly o vaší aktivitě Pozitivní noviny informovat veřejnost a prostřednictvím dalších mediálních toků účinně podporovat zájem o tuto záslužnou a prospěšnou věc. ● Sledujte pravidelně tuto stránku, kde budou nepřetržitě přibývat nové informace. Pavel Loužecký, vydavatel PN, autor projektu SENIOŘI K POČÍTAČŮM ! Kampaň pro masový rozvoj počítačové gramotnosti seniorů v České republice záběr z pořadu České televize BARVY ŽIVOTA, vysílaného dne 20.10.2006 BARVY ŽIVOTA Kliknutí na odkazy Vám umožní přímý vstup do vysílání ČT nebo na stránky Pozitivních novin.


Stáhnout ppt "ô BARVY ŽIVOTA odkaz: Pozitivní noviny AInformace o projektu SENIOŘI K POČÍTAČŮM! (pro další šíření v médiích) ● POZITIVNÍ NOVINY jsou tvůrcem."

Podobné prezentace


Reklamy Google