Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Písmo v Adobe Photoshop

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Písmo v Adobe Photoshop"— Transkript prezentace:

1 Písmo v Adobe Photoshop
Základní seznámení s prací s textem v Adobe Photoshop Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lukáš Veverka a MgA. Eliška Jílková. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 PROJEKT MŠMT Název projektu školy Vybavení odborných učeben moderními technologiemi Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Anotace Písmo v Adobe Photoshop Klíčová slova Písmo, odstavec, volba fontu Předmět Technika a technologie fotografie, praktická výuka Autor Lukáš Veverka, MgA. Eliška Jílková Druh učebního materiálu Prezentace, výklad, fotografická praxe Potřebné pomůcky Interaktivní tabule, PC Cílová skupina Žáci střední školy Druh interaktivity Výklad pomocí prezentace, procvičení Zdroje Autorská práce

3 Výběr rodiny fontu Velikost fontu Barva fontu Výběr řezu fontu Volby zarovnání textu Nástroj Text Ukázky jednotlivých dialogových oken nastavení viz. další obrázky na následujících stránkách.

4 Výběr rodiny fontu Velikost fontu Barva fontu Výběr řezu fontu Volby zarovnání textu Nástroj Text

5 Dialogová okna nastavení výběru rodiny a řezu fontu.

6 Dialogová okna nastavení velikosti fontu a zarovnání textu.

7 Dialogová okna přesného nastavení odstavců, řádkování atd
Dialogová okna přesného nastavení odstavců, řádkování atd. a pokřivení textu.

8 Zdroje Autorem textů, obrázků a grafického uspořádání je Lukáš Veverka a MgA. Eliška Jílková, kteří souhlasí s jejich zveřejněním na Metodickém portálu. Všechny použité ilustrativní obrázky jsou vlastní tvorbou autorů. Veškerý obrazový materiál je vytvořen pomocí screenshotů v programu Adobe Photoshop Cs6 a je zpracován autory.


Stáhnout ppt "Písmo v Adobe Photoshop"

Podobné prezentace


Reklamy Google