Martin Malý Prima.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Josef Kajetán Tyl.
Advertisements

Johnny Cash.
Projekt HIP - HOP 7. B.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Bedřich smetana Život a dílo
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA.
Něco o nich První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills,
The Beatles Vznik: Rozpad:1970.
Autor: Pokorná Martina
Obsah biografie diskografie kariéra úspĚchy klip.
Linkin Park.
Adolf Hitler Způsobil smrt milionů.
VYPRACOVAL: Filip Olejník
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
Rap Tereza Janderková.
Beethoven by Andy Ludwig van
Antonín Dvořák a jeho život
Curieová Sklodowská Marie
Portréty literárních osobností světové literatury.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
John Fitzgerald Kennedy ( )
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Čechomor.
Bo ř ek Králík.  50. léta 20. století v USA  vytvo ř ili ho Afroameri č ané  objevil „ č ernou“ muziku pro bílé Ameri č any a Evropany.
Hudba.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
DMX.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Emil František Burian
Keňa a její hudba Veronika Karasová.
Tomáš Garrigue Masaryk
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Vytvořila: Anna Veselá
Pitbull.
Nela Sováková, Johana Černá
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
N ÁZEV ŠKOLY : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR : MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY _32_INOVACE_15_NEBEZPEČNÉ.
Housky z nebe. *1922 ve Vlkoši 2 starší sourozenci - Milena a Karel otec - přednosta na stanici matka - práce na statku.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
 Narodil se roku 1815 v Castelnuovo d'Asti (dnes Castelnuovo Don Bosco) v Itálii  Zemřel roku 1888 v Turíně  Byl italský katolický kněz, světec, vychovatel,
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Marie Curieová-Sklodowská
Theresa Šupová.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
P!nk.
Název školy: Základní škola Netvořice
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Justin Bieber.
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_5B_15_HIP_HOP_RAP Dějiny hudby
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Skrillex Eminem Stránky o Skrillex Stránky o Eminem Klip.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Blíže se seznámí s hudebním skladatelem Antonínem Dvořákem.
Katy Perry.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Martin Malý Prima

Eminem Marshall Bruce Mathers III (* 17. říjen 1972, Saint Joseph, Missouri, Spojené státy americké), spíše známý jako Eminem, je americký rapper, hudební producent, herec a zakladatel nahrávací společnosti Shady Records. Také je členem detroitské skupiny D12, která je však dnes už rozpuštěná. Jeho hudební kariéra mu vynesla třináct prestižních hudebních cen Grammy a v roce 2002 i cenu Akademie za nejlepší píseň.

Život Mathers se narodil v Saint Joseph ve státě Missouri v USA. Eminemův otec Marshall Mathers Junior opustil jeho matku Debbie Mathers-Briggs, když Eminemovi bylo 15 měsíců. Většinu dětství strávil stěhováním tam a zpět mezi Saint Joseph a okolím Detroitu v Michiganu. Z toho důvodu často střídal školy a měl tak problémy s hledáním přátel. Stával se také obětí šikany. Když bylo Eminemovi 17 let, seznámil se na střední škole se svým budoucím nejlepším přítelem, Proofem, a také s Kimberly Ann Scott, svojí budoucí ženou. Když v roce 1995 otěhotněla, byla to pro Eminema motivace získat nahrávací smlouvu, aby mohl zaopatřit svoji rodinu. Dne 25. prosince 1995 se jim narodila dcera Hailie Jade. Roku 1996 pak Eminem vydal svoje první nezávislé album Infinite. 11. dubna, byl také smrtelně postřelen Proof. To v rapperovi zanechalo těžko vyléčitelné šrámy a donutilo ho na dlouhou dobu stáhnout se do sebe. V té době začal mnohem víc užívat alkohol a drogy, hlavně prášky na spaní, a stal se na nich závislý. Nakonec se začal léčit, a v roce 2009 přišel s novým albem, na kterém slibuje Proofovi, že už je čistý a v mnoha písních popisuje ono těžké období před vydáním.

Počátky O rap se zajímal už jako dítě a vystupovat začal už ve čtrnácti letech, později se skupinou Soul Intent. V roce 1996 vydal svoje první nezávislé album Infinite, následované albem The Slim Shady EP v roce 1997. Hip hopová scéna si ho oblíbila pro jeho ojedinělý, komixový styl a také pro to, že je BÍLÝ. Říká se, že Dr. Dre našel Eminemovo demo na zemi v garáži Jimmyho Iovinea, hudebního ředitele vydavatelství Interscope. Tohle demo sice Dr. Dre nepřesvědčilo, ale když Eminem získal druhé místo na Rap Olympics (rapová olympiáda) v roce 1997, Dr. Dre souhlasil se smlouvou.

Ukázka https://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s

Zdroje Wikipedie Google – obrázky