Dudíková Nikola Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Narodil se: 8. 6. 1987 Plze ň, Č eskoslovensko (28let)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ŽIVOT NA VESNICÍCH Projekt Vzdělání pro konkurenceschopnost
Advertisements

TROJNÁSOBNÝ OLYMPIJSKÝ VÍT Ě Z.   Mladá Boleslav, Č eskoslovensko  bývalý č eský atlet – ošt ě pa ř  pova ž ován za nejlepšího ošt ě pa.
Hiphopová kultura vznikla na po č átku 70. let 20. století v USA v č ernošských ghetech jako spojení jamajských a amerických vliv ů.První zmínky o hiphopové.
Po n ě kolika letech nás 9. dubna 2015 navštívila se svým výchovným programem hudební cimbálová skupina „RÉVA“. Po p ř edstavení jednotlivých č len ů skupiny.
Paní Radka Životní p ř íb ě h. Fakta  Narozena 1959 (49 let)  Vystudovaná inženýrka, tak se i živí  Žije na chat ě  Má dobrou finanční situaci  V.
Učebnice: Český jazyk v kostce, str. 18 a další. je-li součástí názvu další vlastní jméno, zachovává si rovněž své velké písmeno Spolková republika Německo,
Název školy: Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín Autor: Mgr. Alena Černá Název: VY_32_INOVACE_Z_07_Český průmysl Číslo.
Testy kvalita školy ročníky 9. ročníky Zpracovala Monika Margitičová.
Máme rádi Pardubice Po stopách koňských kopyt ZŠ Staňkova 128, Pardubice Veronika Fránová, 8.A.
Konstantin a Metoděj Vypracovala: Petra Mertová 4. B.
Název školy: Základní škola a mate ř ská škola Doma ž lice, Msgre B. Staška 232, p ř ísp ě vková organizace Autor: Mgr. Dana Dufková Název : VY_12_INOVACE_28_Karel.
Hrátky s mapou Autor: Mgr. Ivana Tesařová. AnotaceObsahuje nám ě ty č inností pro práci s mapou, seznámení s m ěř ítkem, výroba vlastních u č ebních pom.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_4_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_SILÁK BIVOJ Název: SILÁK BIVOJ.
ŘEZ JEHLANU ROVINOU OB21-OP-STROJ-KOG-MAT-S
Téma: STAROVĚKÝ ŘÍM Předmět: Dějepis Ročník: 6 Klíčová slova: kultura, školství, náboženství Škola: ZŠ Náklo Autor: Mgr. Barbora Volmanová Datum: 6/2012.
Transformace čs. Ekonomiky po roce 1989 Privatizace Určeno pro: žáky 2.ročníku středních ško l Vzdělávací obor: Základy společenských věd, Občanská nauka.
Malí ř ská esence 20. století Č íslo DUM: VY_32_INOVACE_DVK_4_18 Číslo projektu: CZ.1.07./1.5.00/ / Číslo projektu: CZ.1.07./1.5.00/ / Název.
Volný pád a svislý vrh Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radim Frič. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
DŮSLEDKY 1. SVĚTOVÉ VÁLKY: o V průběhu 4 let : zahynulo 10 milionů vojáků, 20 milionů zraněno o trvalá invalidita: 10-ky tisíc vojáků o ekonomika a hospodářství.
Záření kolem nás Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radim Frič. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Alberto Vojtěch Frič. Základní údaje Narodil se 8. září 1882 v Praze Zemřel 4. prosince 1944 v Praze Frič byl český etnograf, cestovatel, botanik a spisovatel.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Jiří.
SKUTEČNÝ PŘÍBĚH DVOU TENORŮ
Mimoevropské civilizace Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Březen 2012
JAK PROPAST MACOCHA DOSTALA SVÉ JMÉNO
Druh učebního materiálu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Přijímací řízení 2016/17.
Pracovně právní vztahy
Zaměřeno na malé a střední podnikání aneb společenská odpovědnost firem v olomouckém kraji Martin Fink Brno,
Český stát za vlády Lucemburků
Ráda hraje míčové hry Je pro holky ve třídě skvělá kamarádka
Česká republika Naše vlast
Najděte si ideálního muže
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Společnost POZNÁVÁME RODINU
Libor Hubl Papoušci.
Funkční styl odborný Oblast odborných publikací, časopisů, učebnic.
Michael Jackson.
Základní škola Staré Město u UH
Člověk a jeho svět 2.ročník
TEORIE PRÁVA Právní kultury JUDr. Petr Čechák, Ph.D.
Název vzdělávacího materiálu
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Novověk
Česká poválečná literatura I.
Název školy Základní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Jakub Hlávko Název materiálu:
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_29.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
VY_32_INOVACE_1/01_ČLOVĚK A SPOLEČNOST
Dvacáté století – vznik Československa a jeho meziválečný vývoj
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Starověká hudba Název školy: SPgŠ Litoměřice
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
BASKETBAL DÍVKY
Základní obeznámení s programem
Délka trvání: 2 roky (4 semestry) Charakteristika kurzu:
Podpora začínajících učitelů Klíče k úspěchu začínajícího učitele
České země za 1. světové války
Číslo přílohy: VY_ 52_INOVACE_24_Marie Terezie a Josef II.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Přijímací řízení pro školní rok 2019/20
Šablona 32 VY_32_INOVACE_08_22_I. SVĚTOVÁ VÁLKA
Třídní schůzky 4.A
Směřujeme k samostatnosti 2
PRACHATICE VYUŽITÍ DOBROVOLNÍKŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH
Česká republika - úvod VY_12_INOVACE_Rů_II_03
Transkript prezentace:

Dudíková Nikola Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Narodil se: Plze ň, Č eskoslovensko (28let) Narodil se: Plze ň, Č eskoslovensko (28let) Je ve znamení :blí ž ence Je ve znamení :blí ž ence M ěř í 180 cm M ěř í 180 cm Je herec, zp ě vák, texta ř, tane č ník, moderátor, vrcholový snowbordista Je herec, zp ě vák, texta ř, tane č ník, moderátor, vrcholový snowbordista Ž ánry: hip hop, R&B, pop musicŽ ánry: hip hop, R&B, pop music

Ben Cristovao pat ř í k exotické č ásti sout ěž ících, kte ř í se p ř ihlásili do Č eskoslovenské Super Star v roce Ben Cristovao pat ř í k exotické č ásti sout ěž ících, kte ř í se p ř ihlásili do Č eskoslovenské Super Star v roce Jak napovídá jméno, není oby č ejný Č ech, jeho matka je č eška a otec z Angoly. Jak napovídá jméno, není oby č ejný Č ech, jeho matka je č eška a otec z Angoly. Ve volném č ase se Ben v ě nuje svým koní č k ů m, tane č ní skupin ě JAD COMPANY, se kterou vystupuje na akcích a navíc je mistrem sv ě ta ve snowboardingu. Ve volném č ase se Ben v ě nuje svým koní č k ů m, tane č ní skupin ě JAD COMPANY, se kterou vystupuje na akcích a navíc je mistrem sv ě ta ve snowboardingu. V roce 2010 v seriálu „Ordinace v r ůž ové zahrad ě 2" hrál Maxe Suchého, syna primá ř e Suchého. Hrál chytrého a talentovaného tane č níka. V roce 2010 v seriálu „Ordinace v r ůž ové zahrad ě 2" hrál Maxe Suchého, syna primá ř e Suchého. Hrál chytrého a talentovaného tane č níka.

V dubnu 2012 se Ben rozešel se svou p ř ítelkyní Monikou Bagárovou. V dubnu 2012 se Ben rozešel se svou p ř ítelkyní Monikou Bagárovou. Po p ů l roce spolu spolupracovali na kampani p ř edních sportovních zna č ek a oba tvrdí, ž e z ů stávají p ř átelé. Po p ů l roce spolu spolupracovali na kampani p ř edních sportovních zna č ek a oba tvrdí, ž e z ů stávají p ř átelé. V roce 2013 byl nominován za videoklip Bomby Č eským Slavíkem V roce 2013 byl nominován za videoklip Bomby Č eským Slavíkem Písni č ky: Bomby, t ěž ký váhy, sweet chilli, ú ž asná, pod hladinou, chci a mnoho dalších Písni č ky: Bomby, t ěž ký váhy, sweet chilli, ú ž asná, pod hladinou, chci a mnoho dalších