Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BASKETBAL DÍVKY 2018-2019.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BASKETBAL DÍVKY 2018-2019."— Transkript prezentace:

1 BASKETBAL DÍVKY

2 Přijďte k nám na Sportovní gymnázium Pardubice!
MÁTE RÁDI BASKETBAL A CHCETE SKLOUBIT VZDĚLÁNÍ SE SVÝM OBLÍBENÝM SPORTEM? Přijďte k nám na Sportovní gymnázium Pardubice!

3 VÝHODY SPORTOVNÍHO GYMNÁZIA PARDUBICE
Basketbal je na SG kmenovým sportem. Trénink a studium jsou na stejné úrovni. Trénovat budete dvoufázově a s profesionálními trenéry. Trenéři upřednostňují individuální přístup ke studentům. Hala je přímo v areálu školy. Pro studenty realizujeme také soustředění Dbáme na regeneraci (fyzioterapeut, sauna, bazén, atd.)

4 ÚSPĚŠNÉ ABSOLVENTKY Petra Kulichová – Vícemistryně světa
Kateřina Bartoňová – reprezentantka ČR

5 ÚSPĚŠNÉ ABSOLVENTKY Karolína Šotolová – mistryně Evropy U17, 4.místo na mistrovství světa U18

6 SOUČASNÉ STUDENTKY Jsou oporami extraligových týmů U17 a U19 v BK Studánka Pardubice Jsou reprezentantkami ČR ve všech kategoriích

7 SPOLUPRACUJEME Basketbal dívky
BK Studánka Pardubice ČLENSTVÍ V JINÉM BASKETBALOVÉM KLUBU NENÍ PŘEKÁŽKOU. STUDOVAT U NÁS MŮŽETE Z JAKÉHOKOLI BASKETBALOVÉHO KLUBU 

8 Přihlášky ke studiu se u nás podávají dříve
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Sportovní gymnázia jsou řazeny mezi speciální výběrové školy Přihlášky ke studiu se u nás podávají dříve již do !!! DŮLEŽITÉ TERMÍNY: Talentové zkoušky se budou konat již – 1. termín, ( – 2. termín) Jednotné přijímací zkoušky z ČJ+M se budou konat ve dvou termínech termín a  - 2. termín. Tento dřívější termín talentových zkoušek je velkou výhodou pro všechny zájemce o studium u nás Přihláška na SG Vás vůbec neomezí v podání jiné přihlášky na další střední školu,kde je termín odeslání přihlášek až do konce února 2019 → V této době již uchazeči o SG budou vědět výsledek talentové zkoušky!

9 NABÍZÍME ŘÍPRAVNÉ KURZY
Možnost přípravného kurzu k talentové zkoušce v sobotních termínech → a od 9 – 12 hodin (zdarma). Možnost přípravného kurzu k přijímací zkoušce z matematiky a českého jazyka ve čtvrtečních termínech → od 15 – 16:30 hodin: 17.1., 24.1., 31.1., , 21.2., 28.2., 7.3., 14.3., 21.3., (1000,- Kč). Přihlášky na přípravný kurz přijímáme pomocí interaktivního formuláře. Poplatek za kurz je 1000,- Kč. Tuto platbu poukažte před zahájením kurzu převodem na číslo účtu Nadačního fondu C.A.F.: /0300 ČSOB, variabilním symbolem je datum narození dítěte (DDMMRRRR).

10 PODMÍNKY PŘIJETÍ Ke studiu budou přijati uchazeči:
kteří úspěšně vykonají talentovou zkoušku a zkoušky z českého jazyka a matematiky a to v pořadí daném počtem získaných bodů (součet talentová a přijímací zkouška). K přijímacím zkouškám z českého jazyka a matematiky budou připuštěni pouze uchazeči, kteří úspěšně vykonají talentovou zkoušku (tj. nebudou celkově hodnoceni nedostatečně).

11 VÍCE INFORMACÍ NA…

12 TĚŠÍME SE NA VÁS!


Stáhnout ppt "BASKETBAL DÍVKY 2018-2019."

Podobné prezentace


Reklamy Google