Základní informace k projektu Zapiš se do dějin Jakub Kočí, Klára Ludvíková Letní semestr 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Advertisements

Z malé do Nemalé jak získat investora Ondřej Tomek ex Centrum.cz.
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Struktura dat v počítači
Iva Horová: Zpřístupňování eVŠKP na AMU Brno Seminář Systémy pro zpřístupňování eVŠKP Zpřístupňování eVŠKP na AMU specifika a problémy.
Výukový program pro 2. třídu ZŠ,
NEON TV Televizní studio UTB
Jak na úspěšné projekty Ivana Brabcová
Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Představujeme službu Samepage
Skartační řízení elektronicky
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: EU Název: Elektronická pošta Autor: Mgr.
Centrum praktické výuky FF UHK a SOA Zámrsk pro digitální technologie v archivnictví Petr Grulich Radek Pokorný.
Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
LETNÍ ŠKOLA PRO KOMBINOVANOU FORMU OBORU SHV ZÁKLADNÍ INFORMACE O STUDIJNÍCH POVINNOSTECH SO 20. ZÁŘÍ
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mandys Jiří. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Prezentace na infopanel?
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce. Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Práce se šablonami v MS Word 2007
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Administrativní technika. Struktura předmětu Přednášky: –Úvod, struktura předmětu –Procesy v organizaci, jejich charakteristika –Administrativní procesy,
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 7. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Jak vyhledávat informace na Internetu?
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
Zásady tvorby prezentace
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Univerzita třetího věku na ZČU v Plzni v roce 2005/06.
Webové stránky AVL Webové stránky AVL www. avlcr.ic.cz www. avlcr.ic.cz.
Seminář KK AMG Olomouc Eva Svobodová – Národní knihovna ČR CASLIN - Souborný katalog ČR - možnost spolupráce pro muzea, archivy a galerie.
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Schůzka 5. jednání řídícího a realizačního týmu projektu ORSEJ dne
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Demus dokumentace a evidence muzejních sbírek Představení modulu Demus01 Archeologie Užší autorský tým Pavlína Kalábková, Pavla Jankovičová, Zdeněk Lenhart.
Propagace Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Webdesign prakticky Jak probíhá tvorba webu pro střední a velké společnosti?
poslání národního pedagogického muzea a knihovny j. a. komenského
Název společnosti Produkty a služby
Autor: Mgr. Ivana Tesařová
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
1. Vyhledej na internetu loga různých firem, zhodnoť je a porovnej
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Šárka Petříková Číslo
Absolventská síť Cíle Cesta Situace a problémy
Celoživotní vzdělávání z pohledu UIS
CASLIN - Souborný katalog ČR - možnost spolupráce pro muzea, archivy a galerie Seminář KK AMG Olomouc Eva Svobodová – Národní knihovna ČR.
5 tipů pro zjednodušení práce
MŠMT Program VIII Přímá podpora sportovních klubů a tělovýchovných jednot Podpora zabezpečení sportovní, pohybové, tělovýchovné činnosti dětí a mládeže.
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Datová opora pro nastavení cyklu kvality
Prezentace obchodního plánu
Návod na tvorbu vzoru 1. Jak si upravit blok..
PSB_999 Seminář studentské psychologické organizace
které je stále třeba brát v úvahu !
Financováno Nadací Sirius
Co je program Mládež v akci?
Název společnosti Obchodní plán.
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Prezentace obchodního plánu
Transkript prezentace:

Základní informace k projektu Zapiš se do dějin Jakub Kočí, Klára Ludvíková Letní semestr 2015

Co je to projekt Zapiš se do dějin Projekt Unie studentů VŠE ve spolupráci s Centrem pro dějiny VŠE.Unie studentů VŠE Centrem pro dějiny VŠE Iniciativa, díky které vaše studentská organizace může zanechat „historickou stopu“. Možnost, jak budovat stručné a profesionální archivní materiály vašeho studentského spolku.

Jak funguje Zapiš se do dějin Spolek na VŠE Spolek vytvoří jednou za rok „Roční výstup“ (RV) RV je krátkým strukturovaným dokumentem, který zaznamenává 12 měsíců života studentského spolku. Unie studentů VŠE US VŠE přijme RV od spolku a zkontroluje jej. US VŠE Roční výstup odešle do Centra pro dějiny VŠE. Centrum pro dějiny VŠE Centrum pro dějiny VŠE přijme Roční výstup. Elektronickou část uloží do úložiště a fyzické materiály uloží do archívu.

Proč se zapojit? Váš spolek si bude moci budovat jednoduchý archív vlastní historie. V současné době řada organizací na VŠE ví jen velmi málo o své činnosti v minulých letech. Některé neznají ani své zakladatele. Něco po vás zůstane. Navždy. V posledních pěti letech na VŠE zaniklo několik studentských organizací. Nic po nich nezbylo. Nikdo už nebude vědět, že tu byly. Budete mít reference a pomůžete svému spolku budovat bázi zajímavých absolventů. Řada úspěšných absolventů VŠE prošla studentskými organizacemi. V současnosti však nikdo neví kolik a kdo přesně.

Jak funguje Zapiš se do dějin Návod o dvou slajdech

Návod pro váš spolek (1/2) Roční výstup má 2 části. Povinnou a dobrovolnou. V povinné části Ročního výstupu uvádíte: Krátké textové shrnutí reportovaných 12ti měsíců vašeho spolku. Seznam členů vedení. Obrázek organizační struktury. Logo vašeho spolku. A alespoň pár fotek. To je všechno! Stačí dodat jen toto a máte Roční výstup za vás spolek!

Návod pro váš spolek (2/2) Pokud chcete archivovat trochu podrobněji, tak vám Roční výstup nabízí šablony pro: eventy, projekty, stanovy a vnitřní směrnice, sledování počtu členů, fotky a videa. Můžete nechat archivovat fyzické materiály. Plakáty, brožury, letáky atd. Tyto části ročního výstupu jsou však jen dobrovolné.

Shrnutí Pokud se vás spolek chce zapojit do projektu Zapiš se do dějin, tak stačí jednou ročně Unii dodat: Krátké textové shrnutí reportovaných 12ti měsíců vašeho spolku. Seznam členů vedení. Obrázek organizační struktury. Logo vašeho spolku. A alespoň pár fotek. To je všechno!

Těšíme se na vaše roční výstupy Tým Unie studentů VŠE