Shanxi, Č ína M ě sto postavené V horách Shan To je úžasné a musíme se ptát, jak, pro č a kdy se jim to poda ř ilo. Odkud a jak sem dostali vodu... moc....

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook.
Advertisements

Co napsat do pisku Co vytesat do kamene.
CHÙA HUY Ề N KHÔNG Xuan Kong Si Visutý buddhistický klášter.
Zájmena on, ona, oni Fill in the blanks with the appropriate forms of on, ona, or oni. Vzor: Já ___ znám jen od vidění. Já ho znám jen od vidění. *Taken.
Hornická města 2009 Kutná Hora. 1. září 1997 – Přesun do nové budovy Vladislav Slavíček – ředitel GJO 570 žáků a 40 učitelů 4 počítačové učebny.
Kdybych uměl(a) polapit duhu, udělal(a) bych to.
Jak úžasná 1. Jak úžasná musí ta láska být,
7. Hospodin zkouší Abrahámovou důvěru – má obětovat svého syna Izáka.
Logaritmus vlastnosti logaritmů dekadický a přirozený logaritmus
Doufám, že mi ho pošleš zpátky! Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !!
Kutná Hora: Dějiny v Obrázkách. Město Střibra Leží 60 km jihovýchodně od PrahyLeží 60 km jihovýchodně od Prahy Hlavní čast historii města je střibra.Hlavní.
Adaptační kurz
Zlatý chrám, nejposvátn ě jší síkhská svatyn ě, byl postaven koncem 16. století jako p ř íbytek pro svaté písmo Sikh ů - Guru Granth Sahib. Zde.
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 2. skupina.
Potahování Bočnic. Konečná úprava Dokončovací práce-provádí zaškolený pracovník.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Orlík. Příjezd  Dnes jsme se vydali na exkurzy do vodní elektrárny Orlík.  Moc hezky nás přivítal bývalý zaměstnanec, který provází návštěvy.
Kdybych uměl polapit duhu, udělal bych to
Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !
Holasovice - Velké Heraltice Jak jsme prohráli …
BALETBALET Photo by:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s místem v našem nejbližším okolí,
INFORMACE O ZAHRÁD ce Májka 2010 INFORMACE O HŮRKÁCH.
VEDLEJŠÍ VĚTY PŘÍSLOVEČNÉ
Bonbony Klárka má moc ráda jedny bonbony. V sáčku jich je 5 a stojí 1 korunu. Ale na každé 2 Kč, které zákazník utratí za tyto bonbony, dostane od cukrářky.
Mgr. Michal Oblouk.  pomáháme si tím, ž e si k danému slovu ř ekneme slovo p ř íbuzné/základové  píšeme v ko ř enu/základu slova – m ě sto, m ě síc,
Hrad Sovinec Je u nás mnoho krásných hradů, to známo bylo dřív i dnes,
Hledat lásku. Nesmysl - říká rozum. Směšné - tvrdí hrdost
Pro č ž íješ rád… Po n ěč em tou ž it jest ji ž d ů vod k ž ití…
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor seznamuje žáky s pověstí o původu názvu města Tišnova.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_364_Věta příslovečná AUTOR: Mgr. Markéta Lyková ROČNÍK, DATUM:
Já Tobě nyní chválu vzdávám
 Zeptali jsme se 10ti ž ák ů naší školy z ka ž dého ro č níku, jaká je jejich oblíbená anebo nej č ast ě ji u ž ívaná zna č ka bot.  Mezi mo ž nosti.
Byl jednou jeden pán a ten měl jenom jednu dceru. Byli moc chudí.
Interpunkce v souvětí podřadném
DĚTSKÝ DOMOV, ZŠ a SŠ Žatec. Moje škola Moje třída Naše škola je spojena z DĚTSKÝM DOMOVEM. Do naší školy převážně chodí děti z Dětského domova, ale i.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELIII- 2.2 RMG, MAGNETOFONY.
Krušné hory. V podkrušnohorské pánvi se nejvíce těží hnědé uhlí. Největší doly jsou poblíž města Most. Menší doly jsou u Sokolova a Chebu.
Click to add text Kraj Vysočina Tomáš Roubíček a Martin Staně k Autoři :
VÝLET DO PRAHY PROSINEC 2013.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
ČESKÝ JAZYK 4. ROČ. Číslo DUM: VY_32_INOVACE_12
Krušné hory.
Valentýna Szybakowská
Kdybych uměl(a) polapit duhu, udělal(a) bych to.
Visutý buddhistický klášter
Unicorn live Hra.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Násobení racionálních čísel
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Urči příslovečná určení
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Zuzka Mallátová – Gibraltar 2017 dovolená
České země po husitských válkách
Teorie spiknutí.
Co napsat do písku, a co vytesat do kamene.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Skladba 9. ročník
Matriční úřad.
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
Zuzka poznává Mariánské Lázně
Krušné hory.
VY_32_INOVACE_15_ Skladba – druhy vět
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.2.Bal.20_druhy_vet_rozkazovaci_a_praci.
Mimořádné události u nás a ve světě
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Translation 01/02 Tohle je Nicki. This is Nicki.
Transkript prezentace:

Shanxi, Č ína M ě sto postavené V horách Shan To je úžasné a musíme se ptát, jak, pro č a kdy se jim to poda ř ilo. Odkud a jak sem dostali vodu... moc.... kanalizace.....? Jak se postavilo to všechno? A pro č.. jak.. "tam nahoru"! M ů j nejlepší odhad je, že to je buddhistický klášter - Oni jsou známí pro vybudování v nejextrémn ě jší, p ř ístupná, ale scenicly ř e č eno, je to jedno z nejkrásn ě jších míst. Bohumil. P ř ekrásný zážitek

Shanxi China ~19 Fly_silence HYF 简编