Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !"— Transkript prezentace:

1

2 Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !

3 Mnoho osob p ř ichází a odchází ve tvém život ě. Ale pouze p ř átelé zanechají stopu ve tvém srdci. K ř ízení sebe samého používej hlavu, k ř ízení druhých používej srdce. Vztek (anglicky Anger) vzdaluje pouze dopis od nebezpe č í (Danger). Jestli tě tě n ě kdo zradí jedenkrát, je to jeho chyba, jestli tě tě zradí ješt ě, je to chyba tvoje.

4 Velcí lidé diskutují o myšlenkách; pr ů m ě rní lidé diskutují o skutcích; Malí lidé mluví o druhých. Kdo ztratil peníze, ztratil mnoho; kdo ztratil p ř ítele, ztratil více; kdo ztratil víru, ztratil všechno.

5 Mladí a krásní lidé jsou kamenem úrazu. Uč Uč se z chyb druhých. Celkem vzato nem ů žeš žít dlouho, když je budeš d ě lat všechny pouze ty.

6 Včerejšek je historií. Zítřek tajemstvím. Dnešek je dar. Toto je týden p ř átelství. Ukaž svým p ř átel ů m, kte ř í jsou pro tebe d ů ležitými.... Pošli tento mail tomu, koho považuješ za P Ř ÍTELE. Jestli se ti vrátí zp ě t, pak se uskute č ní pravý p ř átelský kruh.

7 P E K N Ý D E Ň T I P R A J E M


Stáhnout ppt "Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !"

Podobné prezentace


Reklamy Google