MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Advertisements

Nový rok Vít Jaška 6.C.
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
The Beatles Vznik: Rozpad:1970.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
V žilách zpěvačky, která se narodila ve Victorii v kanadské provincii Britská Kolumbie, koluje temperamentní portugalská krev. Její rodiče Maria.
Tenis Eva Jiránková. Obsah ∞ Koho hledáme? ∞ Proč hrát tenis? ∞ Přihláška KLIK.
Unikátní metalová skupina
Linkin Park.
Moje království. Královská koruna Poloha Mé království se nachází ve Francii v Paříži.
Narodil se roku 1890 v Malých Svatoňovicích. Jeho otec byl lékař a jeho matka sbírala lidový folk l or.Měl bratra Josefa a sestru Helenu. Vystudoval gymnázium.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
VYPRACOVAL: Filip Olejník
Wolfgang Amadeus Mozart
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
FRANKFURT. Navštívil jsem letošní veletrh automobilů ve Frankfurtu. Musím uznat, že Italové měli letos velmi hezké show.

AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
LED ZEPPELIN Aktivní: Žánry: Blues Rock, Heavy Metal, Hard Rock, Folk Rock.
Karel Čapek Byl český spisovatel, novinář, dramatik, překladatel a fotograf. Roku 1915 ukončil studium na Filosofické fakultě UK v Praze, poté studoval.
ANTONÍN DVOŘÁK.
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Shakira.
Vzdělávací oblast: Umění a kultura
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Předmět: hudební výchova referát
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
Velká Británie Barbora Otáhalová, tercie.
ROMAN DVOŘÁK Kubánská hudba. Hudba vznik spojením tradic španělské a černošské hudby především taneční – habanera, bolero, rumba, claves, guaracha, bonga,
Daniel Landa.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Referát do HV VIKTOR ČANĚK
MICHAL VIEWEGH Život a dílo nejúspěšnějšího a nejprodávanějšího českého spisovatele současnosti.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Svět Ellenis… Nikde nenajdeš vlka, který by v sobě měl trochu člověka, ale můžeš najít člověka, ve který má v sobě kousek vlka. Musíš jen dobře hledat…
Vytvořila: Anna Veselá
Martin Malý Prima.
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
 Hudba: Andrew Lloyd Webber  Text: Thomas Stearns Eliot -Praktická kniha o šikovných kočkách (Old Possum's Book of Practical Cats).  vydána v roce.
Autor práce: Vojtěch Balík Vedoucí práce: Mgr. Ludmila Růžičková Školní rok: 2009/2010.
Anotace Prezentace seznámí žáky s dalšími hudebními styly na konci 20. století. S jejich významem pro současnou kulturu a hlavně pro jejich posluchače.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Demi Lovato.
P!nk.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Ludovico Einaudi Monika Kupková.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Světoví hudební skladatelé
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Hádej, kdo jsem? NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha
Dinosauři RADIM ZAVORAL.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C

Životopis Madonna se narodila 16. srpna 1958 v Michiganu. Když bylo Madonně 6 let, zemřela její matka na rakovinu 1.12.1963. Madonna měla 2 sestry (Melanii a Paulu) a 3 bratry (Martina, Christophera a Anthonyho) - každý sourozenec hrál na hudební nástroj.

Občas si přivydělávala jako modelka aktů. První singl se nazývá Everybody a první album nese název „Madonna“. Její sláva šla raketově vzhůru a Madonna se stala velice populární. Madonna je považována za nekorunovanou královnu populární hudby, podle Guinnessovy knihy rekordů je nejúspěšnější sólovou zpěvačkou na světě.

Alba Do prosince 2005 vydala dvanáct platinových alb. Podle které se ve Spojených státech prodalo 65 milionů kopií jejích alb. Podle Warner Bros prodala celosvětově přes 200 milionů alb a 115 milionů singlů. Je nejlépe prodávanou zpěvačkou všech dob.

Fotky

Děkuji všem za pozornost Doufám, že Vás prezentace aspoň trochu zaujala.