PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Advertisements

Život je jako cesta vlakem…
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Gymnázium Josefa Kainara Hlučín. Naše malá škola, není žádná prohra! Učivu tu rozumíme, i výlety pořádáme. i výlety pořádáme.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Výuka chemie na ZŠ ve spolupráci se SŠ Mgr. Klára Helanová.
Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením.
střední odborná škola služeb
Yeovil THE SMALLEST FOOTBALL TOWN IN UK JOSEF CHRPA student kvinty anglická škola 2005.
Tomáš Doseděl, Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
Maturita 2011? Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
Prezentace školy. (Lucie Antošová). Historie školy Na dnešním Václavském náměstí (dříve nazývaném Otakarovo) byl postaven na poč. 15. st. gotický kostel.
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium.
Úskalí začínajícího učitele
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Využití počítače ve výuce zeměpisu Školení SIPVZ – úroveň S Školitel: Antonín Jalovec.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava - Ondřej Partl
Žákovská prezentace Školní dílo
Masarykovo gymnázium Vsetín
Maturita 2010 Společná část –2 zkoušky Profilová část –3 zkoušky.
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
MGVsetín Ráj na Zemi.
Stravování středoškoláků Zlínský kraj Odbor Hygieny dětí a dorostu Krajské hygienické stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně Prezentace: MUDr. Jana.
Zde najdete : 1,historie 2,současnost 3,naše šatny 4,jídelna.
Vypracovaly: Lucie Hotařová a Michaela Brabencová
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Prezentace určená k propagaci MGV
MG Vsetín vím,kam jít..
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
NAŠE ŠKOLA.
Masarykovo gymnázium je škola, která doká ž e p ř ipravit všechny své studenty na jakoukoliv vysokou školu. Pokud vás baví se u č it,nebo jste pilní a.
Cesta za dobrodružstvím..
Maturita 2011 Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
9 let na základní škole:.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Přehled aktivit, k nimž bude klub využíván:  Vyplnění volného času o přestávkách a volných hodinách. › Vypracovávání domácích úkolů › Možnost práce na.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
RČENÍ O UČENÍ. VTIPY. Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Procházka naší školou. Budova 2.stupně Budova 1.stupně.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA. Škola by měla začínat v 10:00 a končit by měla v 12:30. Abychom nemuseli vstávat tak brzo. A končila by dříve, abychom se mohli po.
Staré Město zsstmesto.cz
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
Naše škola 1.
Skryté kurikulum.
Třídní schůzka 3.A
ZŠ Staré Město.
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Mrglmrgllmrrgll ? MRGL ! MGRGLGRMGRLGRL !!!
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Vítejte milí žáci/studenti!
Transkript prezentace:

PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv Potkáš se třeba s bývalými spolužáky, kteří odešli z 5. třídy na gympl Poznáš tu plno zajímavých lidí (neboj, nejsou tady jen samí inteligenti) Zapadneš mezi ostatní hodně rychle A co bylo nejdůležítější pro mě? asi to,že se naučím učit se a bude to pro mě velkou výhodou na vysokou školu

JAK VYPADÁ MASARYKOVO GYMÁZIUM?

ŠKOLNÍ JÍDELNA Jednou z nevýhod,když jsem došla na tuto školu byly neustále pohybující se židle v jídelně.. ale po čase jsem si zvykla a už mi ani nevadí Takle vypadá →

Volení obědů Na gymplu máme každý den na výběr ze tří jídel -vždy je aspoň jedno bezmasé Dá se říct, že si vždyckyjedno z jídel vybereš tady si volíme obědy→ (je možnost volby obědů přes internet)

KOPÍROVÁNÍ A KAFE Velkou výhodou jsou 2 kopírky na naší škole, můžeme si kdykoliv cokoliv kopírovat Pro mě je taky důležitý automat na kafe, bez kterého bych každý den ve škole nejspíš usnula

SKŘÍŇKY Dalším, určitě plusovým bodem, jsou skříňky Každý student má sám pro sebe jednu skříňku,většinou naproti své třídě

CO DĚLÁME O PŘESTÁVKÁCH? Bavíme se, doděláváme si úkoly, učíme se na další hodiny Hlavně zažíváme plno zábavných okamžiků A ne jen o přestávkách,ale i hodinových přestávkách Ve volných chvilkách vždy s úsměvem→

Odborné učebny Na gymplu jsou odborné učebny -pro biologii,chemii a fyziku Zvlášť jsou také učebny pro jazyky -angličtinu,němčinu,ruštinu,apod. (učebna jazyků) Jsou zde i 3 laboratoře -chemická,fyzikální a biologická Máme taky zvlášť učebnu pro výtvarku a hudebku (učebna výtvarky)

Nejzábavnější předmět? Pro mě je to hudební výchova Dozvíme se trochu z dějin hudby a nejpodstatnější je, že si zpíváme

Největší štěstí této školy? Máme tu školní bufet,kde si můžeme kupovat cokoliv k jídlu a pití -cukrovinky,párek v rohlíku,lízátka,čokolády a dokonce i sešity -Toto je řada k bufetu (ještě jedna z těch menších)→