Postup práce Dobře omyjte sklenici a odstraňte z ní případně papírové etikety. Nemusíte ji vysušit. Přeložte papírový ubrousek na polovinu, srolujte.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pěstujeme a pozorujeme růst luštěnin
Advertisements

Rady pro ženy.
Střední zdravotnická škola Mostecká Tábor DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Skupiny, do kterých patřím. Samostatně 1.Napište své jméno doprostřed listu papíru. 2.Nakreslete čáru od svého jména ke slovu, které charakterizuje libovolnou.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
Jména a pády Put the nouns between slash marks into the appropriate case, as determined by the context. Vzor: Román se stal tím, čím v /minulost/ byla.
Mateřská škola u Bílého králíka, s. r. o
Africké fialky další. Menu Co potřebujeme? Postup I. Postup II. Postup III. Postup IV. Upozornění další zpět.
ČTYŘČATA. Strom v popředí se jmenuje Dřezovec trojtrnný (Gleditsia Triacanthos). Pochází ze Severní Ameriky, první výsadby u nás jsou datovány rokem 1835.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Cukry II VY_32_INOVACE_CH1 – 19 AUTOR: Mgr. Jana Krajinová
ÚČINKY GRAVITAČNÍ SÍLY ZEMĚ NA KAPALINU
BĚŽÍ, BĚŽÍ, NEPOLEŽÍ, NEMÁ VŮZ ANI SÁNĚ, PŘECE NIKDY NEUSTANE.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Předmět: Český jazyk - sloh Cílová skupina: 6. ročník ZŠ
Jak se přenáší tlak v kapalině?
 INGREDIENCE:  125 g másla (v kostce), 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry, sůl, bylinky  POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo necháme povolit,
Jaro Jarní květiny.
Měření teploty LC.
ATMOSFÉRA Podnebné pásy prima.
Domácí rostliny Otakar Kvaček.
Elektronická učebnice - I
Veronika Bendová Tereza Pániková Kateřina Suchelová
VÝČEPNÍ ZAŘÍZENÍ, ČEPOVÁNÍ PIVA
Mexická kuchyně.
O B L I Č E J O B L I Č E J HLAVA TRUP DOLNÍ KONČETINA PAŽE NOHA HORNÍ KONČETINA KRK.
Obsahy základních obrazců
JARO V březnu je první jarní den. My s tátou dáváme mámě kytičku sněženek, obyčejně nějakou najdu na zahradě. Vystrčila zelený klíček z hlíny a já ji.
2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis.
Miska z hroudy Potřeby: keramická hlína, engoba, glazura, skleněná či plastová miska, papírový ubrousek, špejle, štětec.
Mohl mít Robinson elektrické světlo
Vesmírná loď autor: Kateřina Marková.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Stanislava Kubíčková.
Výukový program: Mechanik - elektrotechnik Název programu: Číslicová technika - mikroprocesory III. ročník Mikrořadiče Vypracoval : Vlastimil Vlček Projekt.
Obrazy pohádkových bytostí
PRO POKRAČOVÁNÍ STISKNĚTE ZDE: POKRAČOVAT. PŘIPRAVTE SI: 4 KIWI 2 POMRANČE 4 LŽIČKY TEKUTÉHO MEDU 4 MENŠÍ SKLENICE KDYŽ MÁTE PŘIPRAVENO: POKRAČOVAT.
Aplikovaná biologie Vybrané pokojové rostliny s trvalými květy čeledi Orchideaceae Jarmila Kokotíková 2008/2009.
Podšálek Potřeby: keramická hlína, glazura, talířek, papír (například balicí)
280 g hladké mouky 140 g másla 50 g mletých ořechů 10 g droždí kávová lžička cukru 2 lžíce mléka citronová šťáva citronová kůra kávová lžička mletého.
Rostliny.
Zajímavé pokusy na téma atmosférický tlak 1.Může tlak vzduchu zdeformovat plechovku? Budeš potřebovat : plechovku, vzduchotěsný uzávěr plechovky, rukavice.
Projekt:OP VK Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Autor:Mgr. Alena Přibíková Číslo DUM:Pě7 - 3 Datum ověření ve výuce: Ročník:7.
PODNEBÍ AUSTRÁLIE.
Název vzdělávacího materiálu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast fyzická geografie Datum vytvoření
Roční období a změny v přírodě. Střídání ročních období Během roku se u nás vystřídají 4 roční období: Jaro Léto Podzi m Zima.
Obsah: 1.Tříděný odpad (plast) 2.Papírové ubrousky 3.Den otevřených dveří 4.Přírodní učebna 5.Karneval 6.Známky Obsah: 1.Tříděný odpad (plast) 2.Papírové.
Příprava místnosti a slavnostní tabule
Rady pro ženy.
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová
PÁTEK Polévka Kuřecí vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Fazolová 25,- Kč.
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
VY_V/2_INOVACE_29_Mírný pás
Zakládání inventáře na slavnostní tabuli
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Hovězí vývar se zeleninou a rýží
ZLOMEK JAKO ČÁST CELKU.
ROČNÍ OBDOBÍ Tereza Skálová.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
ŽELVA DANUŠKA ŽELVA STEPNÍ.
Rady pro ženy.
Na zahradě Mgr. Lenka Stará
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
Rozložení obrázku s titulkem
Předmět: Český jazyk Ročník: V
Číslo projektu dum.palmy1/1 Název školy Předmět Květinářství
Rady pro ženy.
PLANETA ZEMĚ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č.
Transkript prezentace:

Postup práce Dobře omyjte sklenici a odstraňte z ní případně papírové etikety. Nemusíte ji vysušit. Přeložte papírový ubrousek na polovinu, srolujte ji do trubičky a vsuňte do sklenice. Pomocí lžíce přitiskněte ubrousek na stěny sklenice. Kousky ubrousků, které vyčnívají ze sklenice, odtrhněte. Vložte semínko mezi stěnu sklenice a ubrousek. Stejným způsobem vložte do sklenice další dvě semínka a ubrousek zvlhčete několika lžícemi vody. Postavte sklenici na teplé a světlé místo. Každý den nalijte do sklenice několik lžic vody, aby byl papírový ubrousek stále vlhký. Rostlinku fazole zasaďte do květináče nebo na zahradu. Přivažte ji k opěrnému klacíku a pravidelně ji zalévejte. V létě budete sklízet fazolové lusky, které jste si sami vypěstovali.