Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis."— Transkript prezentace:

1 2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis Vaší prezentace, změňte formát písma (typ, velikost a barvu)

2 2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko úloha: 3.Vložte nějaký zvolený Wordart (nadpis) a upravte jej dle libosti a fantazie (tvar, text, barvy). 4. Vložte vámi zvolený Klipart. 5. Upravte časování – Prezentace – Vlastní animace (například nejprve se automaticky objeví zprava Klipart se zvukem a po 2 vteřinách se objeví prolnutím Wordart.

3 2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko úloha: 6. Vložte libovolný obrázek ze souboru (fotografii apod.) 7. Vložte textové pole s popisem obrázku a přiřaďte mu libovolný vstupní efekt, např. přílet Spirálou apod. 8. Zvolte jednotný zvolený přechod všech snímků prezentace. 9. Spusťte prezentaci a zkontrolujte svoji prozatímní práci.

4 2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko úloha: 10. Postavte rozvoj kresby domku se zahradou, doporučuji připravit si pořadí vrstev celkové kresby a logický sled tvorby - scénář. (časování prvků na snímku pomocí „Prezentace – Vlastní animace“) 11. Zvolte vhodné animace grafických prvků. 12. Vložte zvuk psa ze souboru ve složce zvuky, případně další doprovodné zvuky.

5 2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko úloha: 13. Pokud máte připojení k Internetu, nalezněte a vložte do prezentace nějaký multimediální prvek (animaci, krátké video, apod). 14. Změňte pouze u tohoto posledního (5) snímku přechodový efekt. 15. Vyrobte zcela nový, tedy 6. snímek prezentace, (Vložit nový snímek), do kterého umístěte text, grafiku a zvuky či animace nebo videa zcela podle Vaší kreativity. 16. Zkontrolujte celou úlohu podle zadání. Pokud je v pořádku, odstraňte všechny texty s úkoly (textové pole červeně psané) a uložte prezentaci do složky v Dokumentech Vašeho počítače označené Vaším jménem. 17. Spuštěním zkontrolujte celou prezentaci. 18. pro pokročilejší práci dále možnosti navigace a odkazů!


Stáhnout ppt "2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis."

Podobné prezentace


Reklamy Google