M I S S I O N R E P O R T by Mr. Johnny (photo documentation) Jimmy Frost (text presentation)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidice.
Advertisements

Noc s povídkou – „Od pěti do pěti“
Bitva u Verdunu Německo vz. Francie
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Táborová love story Rysové. Hlavní postavy: Kiwi, Rychlonožka, Klouzačka, Srnka, Práče, Skokan, Puchýř a Tučňák Dále hrají: Prskavka, Sojka, Čiperka,
Diferenciální počet bez počtů
Tesák Vlkodlaka Veronika Synková.
Jak jsme točili na „KOMPOST“ Pozn: KOMPOST = COMP-OST, multimediální soutěž.
Den D.
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Výletek kolový 17. června LP Tak jsem se odpoledne rozhodl, že se projedu na kole, v terénu, o kterém jsem již delší dobu uvažoval. Auto jsem nechal.
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
Balkón Vytvořil: Admin. Balkón protékal zepředu u garáže a na pravé straně, taky zevnitř do prádelny(okno) a do garáže, byla to vlastně vana, na části.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
Tato pps je určena pamětníkům, kteří si ještě pamatují, ale i těm, kteří si už nepamatují. Stejně tak i dalším, kteří si sice ještě pamatují, ale.
Seminář o mořských rybách Dne jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce.
Koupil jsem si malý, roztomilý domeček v horách a měl bych radost, kdybys přijel na návštěvu…
Hodiny a režim dne pro první třídu.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Pro Tyršovku k osmdesátinám. Ať je teplo nebo zima, v naší škole je vždy prima. Malí, velcí, kluci, holky chodí rádi do Tyršovky!
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Adolf Hitler Způsobil smrt milionů.
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
3.června 2012 Na náměstí je nás deset, osm pionýrů a dva turisté z Nepomuku.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Hele, krabice... a dokonce otevřená! No, mrkneme se na to...
Dopis od Boha.
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
Máchovo jezero 16. – 20. června Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.
Jsem svobodný právě proto, že sloužím Ježíši Kristu, svému Pánu. Skautský máj 09.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Bitva u Verdunu Dějepis Autor: Pavel Hrstka
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
©Fanservis Brno 2009 TABLO 1 …těžké bylo poznat kdo je kdo …některé jsme museli oželet již navždy.
PŘEDVÁNOČNÍ VEČÍREK JIŽ TUTO SOBOTU OD 18:00, tj. od šesti hod.
CIRKUS PŘEČTĚTE SI POZORNĚ POVÍDKU. Ráno na zelené louce za městem ještě nic nebylo. Rostla tam jen tráva, kterou nikdo nesekal. Když ale šel Jirka.
Kateřina de jagerová, Anna rytířová, klára štachová
Jezevčí vrch 2.díl.
V ÍTÁME VÁS NA PONDĚLNÍM SETKÁVÁNÍ NESLYŠÍCÍCH SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené Vodova 35, Brno.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
70. výročí osvobození Bosonoh
9 let na základní škole:.
výstup na Stránský vrch a přátelské posezení u Křenků ve Stránském
Píše se začátek roku 2004 a na pobočce v Načeraticích se otevírají nové prostory knihovny. Knihovník pan Grygar odchází do důchodu a na jeho místo nastupuje.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Vánoční besídka v 1. B.
KROUŽEK MALÝ KUCHTÍK (1. – 3. ročník).
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
Bruslení. Třída I. E sice není sportovní třídou, ale je plná šikovných dětí, které se žádného sportu nezaleknou. S nadšením a plni očekávání jsme se již.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice FotoApalucha 2015 Šumava – Prachaticko, Volary,
Kaštanová mise 4.A ZŠ Rokycany Ul.Míru 64 Rokycany, (Mgr.Lucie Popovičová)
ŠKOLNÍ OLYMPIÁDA Základní škola Pardubičky
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Krajské kolo OVOV ve Stráži pod Ralskem z pohledu Marka Zemenčíka
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
Jak jsme si jedli? A jak jsme vařili a pekli.
VĚTA JEDNOČLENNÁ A DVOJČLENNÁ
Moje prázdniny Markéta Školová.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_09_Kocůrková
Transkript prezentace:

M I S S I O N R E P O R T by Mr. Johnny (photo documentation) Jimmy Frost (text presentation)

A tak nám to začalo. Plánovanej začátek akce byl stanovenej na 8. srpna od 8 hod., 8 min. a 8 sek.. Dle plánu se taky stalo. V osm hodin ráno bylo pár vojáků již na nohách a slavnostně se otevřelo první pivo hned po zaznění gongu začátku OPERACE PIVNÍ BOUŘE. Přivezly se tři sudy Kozla 11° s chlazením a pořádná bouře se rozjela. Ovšem při tom ještě náš fotodokumentarista Johnny nebyl.

Zhruba do dvanácti hodin odpoledne se pomalinku kalilo, spustil se prudkej chcanec, proběhly poslední přípravy v celym komplexu. Všechno bylo skoro připravený, až na to že se pořád čekalo na Kolju, naši technickou podporu, aby nám pomohl postavit vojenskej stan a bar – to jediný co nám ještě zbejvalo. Mezitim už se rozjížděl Rock ’n’ Roll v garáži a ve VIP místnosti už zářila HDTV společně s PS3. Taky se převrátilo první pivo...

No a během odpoledne se začali sjíždět další návštěvníci. Zhruba okolo 17:00 byl počet vojáků ve Vietnamu v Labouni asi 10.

No a dorazil Kolja. Zhruba v 18:00 začala stavba stanu a baru. Bylo potřeba hodně mužů. Stan se nám několikrát klátil, až to pěkný nebylo...

A kalilo se dál. Teď pohled na pár lidiček co se kolem motali i nemotali, co dělali a nedělali.

Setmělo se. V Labouni je okolo 21: :00 hodin místního času a v tuto chvíli je tu ve zbroji přes 30 vojáků. Dorazili i frajeři s paintballovejma zbraněma. Zastříleli jsme si na nepohyblivý cíle. No a oni si to mezi sebou rozdali za komplexem. Fotograf Johnny se toho radši neúčastnil. Nikdo nebyl zraněn...

Nadešla chvíle spánku pro našeho fotografa a tak nám tu kousek chybí... Zhruba od půlnoci až do ranního rozbřesku zaplnila tma i jeho foťák. Nicméně kalba se pořádně rozjela, spousta vojáků padla a jenom ti nejodvážnější bitvu přežili (většina z nich spíš znovu vstávala) až do samýho konce OPERACE BEER STORM, do osmý hodiny ranní (po 24 hodnivý pivní bitvě).

No a ač se to nezdá, dámy a pánové, tihle tři frajeři jsou vítězové celé akce: VIETNAM CONFLICT 2008: OPERATION BEER STORM 1.K ořen (vpravo) - 33 bodů 2.C hlasta (vlevo) - 32 bodů 3.J immy Frost (to uprostřed) – 31 bodů

Stav vojska na konci akce byl dle předběžných výpočtů celkem 40. A nakonec to stejně všechno pochcípalo...

VIETNAM CONFLICT 2008 OPERATION BEER STORM