Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé."— Transkript prezentace:

1 Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé. „Houskovští hasiči,“ velmi aktivní, zase se k akci připojili.

2

3 Vysočany 23. července V tento krásný sluneční den bylo ve Vysočanech mnoho akcí. Dominantní akcí byl "Vysočanský triatlon, jak vidíte, bylo hodně lidí. Medobraní a makrelový večer, byl další akcí, vždy hojně Tak jsem se tam musel, i když na krátko podívat. Chtěl jsem ještě večer, ale moje zdraví mi to zase nedovolilo. Požádal jsem Pepka, o jeho fotografie, slíbil, ale čekal jsem marně. Tak jsem tam dal jen ty moje. Předpokládal jsem, že to dají na svoje stránky. Tonda.

4 Součástí akce, byla také přednáška o pěstování včel, o medu, jeho účincích na naše zdraví a také jeho uchovávání. Jméno přednášejícího jsem zapomněl.

5

6 Návštěvníci pozorně poslouchají přednášku

7

8

9 Pan…(jehož jméno jsem také zapomněl) včelař z … nabízí k ochutnání tři druhy moc dobrého medu

10 Pohoštění je mnoho a stále se doplňuje nové

11 Také makrely jsou již odebrání a voní.

12

13

14

15 Také pro děti je připraveno pobavení, mají z toho radost
Také pro děti je připraveno pobavení, mají z toho radost. Tak snad zase na rok. Antonín Jirušek.

16


Stáhnout ppt "Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé."

Podobné prezentace


Reklamy Google