PRODUKTOVÁ PREZENTACE

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prestižní 3D podznačky.
Advertisements

Robotické stavebnice ve vzdělávání
Představení společnosti Linet spol. s r.o.
Propagace ve firmách Zlínského kraje – FINCLUB plus, a.s.
• Sanitární technika, topení a klimatizace v Německu • Kongres AOV, 14. března 2012 v Praze • Achim Gurke, Německý Svaz velkoobchodních prodejců sanitární.
BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a.
Národní síť VTP v ČR Pavel Švejda Společnost vědeckotechnických parků ČR Seminář Podnikové inkubace
Vize 92. střediska Šípů. Chceme 92. středisko Šípů takové, pro které nic není problém. na které jsou jeho členové hrdí. které se nebojí zkusit něco nového.
T ELEVIZE VE VZDĚLÁVÁNÍ Existuje široká škála vzdělávacích pořadů Tvoří ucelené vzdělávání v určité oblasti, nebo doplňují obecné školní znalosti Většinou.
ANKETA. Ptali jsme se našich učitelů Celkem jsme se ptali 12 učitelů. Co je to Fair Trade? Odpovědi učitelů: 6x spravedlivý obchod 2x férový obchod 1x.
Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Podnikatelské prostředí: Mikroprostředí
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
© 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha K OMORA S OCIÁLNÍCH P ODNIKŮ Kulatý stůlBrno
HANÁ Systém regionálního značení. Proč podporovat místní produkty? výrobky za to stojí výjimečnost díky vazbě na region (kultura, tradice, příroda) kvalita:
VY_52_INOVACE_ZBO2_6064HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
TPK, spol. s r.o fúze dvou závodů
Další vzdělávání v technických oborech Krajská konference projektu UNIV 2.
Inoutic / Deceuninck, spol. s r. o
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
Martin Novák LG 64 Klasse D. Proč do Německa? N A ZKUŠENOU V N ĚMECKU JE VELKÁ POPTÁVKA PO TECHNICKÝCH PROFESÍCH, ZVLÁŠTĚ SE ZAMĚŘENÍM NA CHEMII. F IRMY.
PROINCOR – Inovační audit Liberec – PROINCOR - Inovační audit 2 INOVACE Změna je jedinou jistotou dnešního světa Předpoklad udržení zákazníka.
RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM VSETÍN, občanské sdružení SLUNÍČKO
Možnosti a využití SW systému EISOD 6
Mezinárodní obchod David Štros, Historie Starověk - Středomoří (Féničané, Římané) Středověk – vnitrozemí, středomoří, pobřeží Atlantiku, merkantilismus.
úvod pojetí a obsah marketingu
Vestavěné skříně, nábytek na míru, dveře, truhlářské a tesařské práce.
Společenské a hospodářské prostředí
David Štros, 2009 Lukáš Synek, 2011
 Práce patří mezi výrobní faktory. Na trhu v roli poptávajícího vystupují firmy a v roli nabízejícího domácnosti. Pro většinu domácností představují.
Zdravý kraj Vysočina a MA 21
Přisvojit si hodnoty zákazníka a přizpůsobit své jednání (výzkum trhu -> vyhodnotit, o co je zájem) => potencionální zákazníci si určí hodnoty, které.
Pro Zelený kruh - oborové setkání Velké změny začínají od nejmenších… Etické otázky spolupráce s komerčními partnery.
Propagace České republiky jako golfové destinace
Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili.
Případ stromkaři: vykořisťování pracovních migrantů ve státních lesích
ASIA INVEST Podpora podnikatelských kontaktů v Asii Česko-asijské fórum 3. březen 2008.
Cenové strategie. Cenové cíle Cíle orientované na zákazníka Cíle orientované na finanční potřeby firmy Cíle orientované na okamžité požadavky trhu.
Strategický partner & Arkopharma má na francouzském farmaceutickém trhu klíčovou pozici Arkopharma – jeden z hlavních evropských farmaceutických koncernů.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR K čemu slouží Technologický profil ČR pro inovační firmy? Jsme připraveni na zvládnutí inovačních procesů? Pavel Švejda.
Čína Jan Dušek.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
FERRERO.
ŘETĚZY VAMBERK.
NEDOKONALÁ KONKURENCE
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
INVESTICE DO VZDĚLÁNÍ – INVESTICE DO BUDOUCNOSTI PaedDr. LUDVÍK ZIMČÍK, ředitel ZŠ A MŠ BŘEZOVÁ (ŠKOLA NA KONCI SVĚTA)
Praha, 5. prosince 2014 Nestlé podporuje mladé. Nestlé: jednička celosvětově i lokálně Tržby ČR&SR 2013Zaměstnanci ,3 mld CZK ,6 Světové.
Haribo – základní informace Haribo je německá firma, která byla založena roku 1920 v Bonnu panem Hansem Rieglem, která vyrábí bonbony všech možných druhů.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Mezinárodně právní úprava hospodářské spolupráce s Kanadou a USA.
Sousední státy ČR Vlastivěda 5. ročník Zpracovala: Dana Kučerová.
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
Vsetín proti chudobě Vsetínské školy pro lepší svět Vsetín,
PROJEKT MÁLOTŘÍDKY SPOLEČNĚ
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Anna Zabranská Číslo
Slučitelnost zaměstnání a rodiny
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
ENVIRONMENTÁLNÍ MANAGEMENT
Podnikatelské koncepce
Informace o společnosti Přehled společnosti
Cenové strategie.
Nabídka Férový obchůdek
Význam agenturního zaměstnávání pro flexibilitu pracovního trhu
Transkript prezentace:

PRODUKTOVÁ PREZENTACE OFICIÁLNÍ DISTRIBUTOR ZNAČKY DELUX KNITWITS PRO ČR A SK PRODUKTOVÁ PREZENTACE KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE Ing. Richard HOFFMANN Tel.: +420 776 666 764 E-mail: hoffmann.richie@gmail.com KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

KNITWITS jsou úplnou novinkou v České republice a na Slovensku KNITWITS jsou pletené čepice a doplňky kanadské firmy deLux pro dospělé a pro děti KNITWITS jsou vysoce kvalitní produkty vyrobené z té nejkvalitnější vlny z Nového Zélandu KNITWITS jsou originální, stylové výrobky s nápadem, který zaujme každého KNITWITS jsou o férovém obchodě pod celosvětově uznávanou značkou Fair trade KNITWITS je vidět. Za poslední 4 roky miliony prodaných výrobků v USA a Kanadě KNITWITS nosí Paris Hilton, Colin Farrell, James Blunt, Snoop Dogg nebo Katy Perry a další světové celebrity KNITWITS jsou úplnou novinkou v České republice a na Slovensku KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

Sortiment KNITWITS tvoří: Originální zvířecí čepice pro dospělé a pro děti KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

Sortiment KNITWITS tvoří: Originální rukavice pro dospělé a pro děti KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

Sortiment KNITWITS tvoří: Originální sady (čepice + rukavice) pro dospělé a děti KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

Sortiment KNITWITS tvoří: Originální „čepice s šálou v jednom“ KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

Sortiment KNITWITS tvoří: Originální klapky na uši KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

Sortiment KNITWITS tvoří: Licencované produkty „Sezame, otevři se“ (populární TV seriál) KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

Sortiment KNITWITS tvoří: Licencované produkty „Sezame, otevři se“ (populární TV seriál) KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

Sortiment KNITWITS tvoří: Licencované produkty „Sezame, otevři se“ (populární TV seriál) KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

Sortiment deLux tvoří: Ukázka z kolekce Zima 2012 KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

Sortiment deLux tvoří: Ukázka z kolekce Zima 2012 KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

Sortiment deLux tvoří: Ukázka z kolekce Zima 2012 KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

Sortiment deLux tvoří: Ukázka z kolekce Zima 2012 KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

KNITWITS kladou důraz na spravedlivý obchod FAIR TRADE KNITWITS kladou důraz na spravedlivý obchod KNITWITS vyrábí své výrobky tam kde lidé potřebují finančně pomoci Každý výrobek KNITWITS je tedy ručně vyráběn šikovnými řemeslníky v NEPÁLU Firma se pak dělí s řemeslníky o část zisku a pomáhá tak významně zvyšovat jejich životní úroveň Firma spolupracuje pouze s takovými partnery, kteří dodržují zákony a vytváří pro své zaměstnance příjemné přátelské prostředí KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

KNITWITS JSOU VIDĚT KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

KNITWITS JSOU VIDĚT KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com

PŘICHÁZEJÍ DO EVROPY JAKO ÚPLNÁ NOVINKA ČESKÁ REPUBLIKA A SLOVENSKO JSOU DÍKY NÁM A MOŽNÁ BUDOU TAKÉ DÍKY VÁM U TOHO BUDUJTE S NÁMI VELKOU POPLETENOU RODINKU KONTAKTUJTE NÁS PRO VELKOOBCHODNÍ SPOLUPRÁCI KNITWITS.CZ – POPLETENÉ ČEPICE: Ing. Richard HOFFMANN tel. 776 666 764 hoffmann.richie@gmail.com