Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Informace o společnosti Přehled společnosti

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Informace o společnosti Přehled společnosti"— Transkript prezentace:

1 Informace o společnosti Přehled společnosti
Domovská stránka Livex - v.o.s. Informace o společnosti Přehled společnosti Přehled společnosti Profil společnosti Vedení společnosti Záměry společnosti Výroba ochranné pracovní a vycházkové obuvi – dámské i pánské popřípadě i dětské. Ludmila Letochová Kontakt (+420) Mobil : (+420) Vilém Letocha Kontakt Mobil : (+420) Výroba obuvi ve všech cenových relacích, použitelné na jakoukoliv pracovní i osobní činnost. Sídlo společnosti Novinky Výrobky a služby Seznam výrobků Objednávková část Livex v.o.s.

2 Informace o společnosti Sídlo společnosti
Domovská stránka Livex - v.o.s. Informace o společnosti Sídlo společnosti Přehled společnosti Sídlo společnosti Adresa společnosti Adresa provozovny telefon Fax Livex - v.o.s. Louky c 332 Zlín, Livex - v.o.s. Malenovice Chmelník 1178 (+420) (+420) Novinky Výrobky a služby Seznam výrobků Vložte obrázek. Objednávková část Livex v.o.s.

3 Informace o společnosti Novinky
Domovská stránka Livex - v.o.s. Informace o společnosti Novinky Přehled společnosti Sídlo společnosti Přehled novinek: Dětská zdravotní obuv, Pracovní a vycházková obuv, Novinky Výrobky a služby Seznam výrobků Objednávková část Livex v.o.s.

4 Seznam výrobků Výrobky a služby Domovská stránka Livex - v.o.s.
Informace o společnosti Seznam výrobků Přehled společnosti Sídlo společnosti Seznam výrobků Popis firmy Dětská ortopedická obuv, Pracovní a vycházková obuv, Firma Livex-v.o.s. se zabývá výrobou ochranné pracovní obuvi  vyznačující se vysokou užitnou hodnotou , umožňující  pohodlí i při dlouhodobějším nošení. Použité materiály jsou kvalitní voděodolné usně. Použité podešve umožňují tzv. "soft step", tlumí rázy při došlapu.Použité kopyta, na nichž je obuv vyráběna jsou dostatečně široké, aby splňovaly požadavky zdravotně nezávadného obouvání. I když jsou použity kvalitní materiály a polotovary , zůstává obuv cenově dostupná pro všechny zákazníky. Další oblastí je výroba pánské i dámské vycházkové obuvi, u které klademe hlavní důraz na pohodlí a komfort při nošení. Zejména pánské modely jsou vyráběny na širokých kopytech a mohou je nosit i diabetici. V obou dvou případech vyrábíme obuv až do velikosti 52. Firma je certifikovaná dle norem ISO 9001. Novinky Výrobky a služby Seznam výrobků Objednávková část Livex v.o.s.

5 Jak správně objednat po internetu
Domovská stránka Livex - v.o.s. Informace o společnosti Jak správně objednat po internetu Přehled společnosti Žádost odešlete na adresu Žádost odešlete na ovou adresu podle těchto instrukcí: Livex v.o.s. Louky c 332 Zlín, Do kolonky komu napište: Do kolonky předmět napište objednávka obuvi. Do kolonky kde se píše text u napište: Svoje jméno (jméno firmy) Adresu, město, PSČ IČO, DIČo (pokud budete platit převodem z účtu poté i) číslo účtu Tel. kontakt /y Fax, Mobil, a www stránky (Pokud vlastníte) Objednávejte na Pro odbornou pomoc kontaktujte WEBmastra. Děkujeme. Sídlo společnosti Novinky Výrobky a služby Seznam výrobků Objednávková část Jak správně objednat ... Livex v.o.s.


Stáhnout ppt "Informace o společnosti Přehled společnosti"

Podobné prezentace


Reklamy Google