Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PREZENTACE ORGANIZACE

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PREZENTACE ORGANIZACE"— Transkript prezentace:

1 PREZENTACE ORGANIZACE
Občanské sdružení Nezávislý Život Občanské sdružení Nezávislý Život Náměstí 17. Listopadu 520, Benátky nad Jizerou Tel:

2 O NÁS Občanské sdružení Nezávislý život o.s. vzniklo v Benátkách nad Jizerou v roce 2004, kdy začalo poskytovat sociální službu Odborné sociální poradenství. V roce 2008 se činnost sdružení rozšířila o poskytování sociální služby Osobní asistence. Nyní jsou tyto služby poskytovány v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi, v Benátkách nad Jizerou, v Praze 6 a v okolí těchto měst. Posláním občanského sdružení Nezávislý život je poskytovat mladým dospělým a dospělým lidem s mentálním, tělesným, zdravotním či kombinovaným postižením začlenění do běžné společnosti dle svých představ a přání a poskytovat ochranu před sociálním vyloučením formou nepřetržité terénní služby Osobní asistence a bezplatné terénní služby Odborného sociálního poradenství. Občanské sdružení Nezávislý život Náměstí 17. Listopadu 520, Benátky nad Jizerou Tel:

3 podpora samostatnosti, nezávislosti, individuálního rozvoje
CÍLE podpora uživatelů žít srovnatelným způsobem života jako jejich vrstevníci bez postižení podpora samostatnosti, nezávislosti, individuálního rozvoje podpora při začleňování do běžného života v přirozeném prostředí podpora v uplatňování základních práv a oprávněných zájmů zajištění stabilního a kvalitního fungování sociální služby spokojenost člověka s vědomím vlastní sebeúcty a respektem ostatních Občanské sdružení Nezávislý život Náměstí 17. Listopadu 520, Benátky nad Jizerou Tel:

4 OSOBNÍ ASISTENCE – identifikátor služby 9951392
Cílem služby Osobní asistence je zajistit uživatelům snížení závislosti na pomoci jiných fyzických osob či institucionální péče a nabídnout možnost samostatného života v běžném prostředí se vším, co k takovému životu patří. Podporovat uživatele v dodržování jejich lidských práv a svobod ve všech složkách běžného života. Udržet dostupnou hodinovou sazbu formou možného poskytování kolektivní osobní asistence. Vizí je plně integrovaný člověk s minimální podporou jiné fyzické osoby. Cílovou skupinu uživatelů tvoří mladí dospělí a dospělí lidé s mentálním, tělesným, zdravotním či kombinovaným postižením. Místní a časová dostupnost - Služba osobní asistence je službou terénní a uživatelům je nabízeno její čerpání 24 hodin denně. Občanské sdružení Nezávislý život Náměstí 17. Listopadu 520, Benátky nad Jizerou Tel:

5 ODBORNÉ SOCIÁLNÍ PORADENSTVÍ – identifikátor služby 2436647
Cílem služby Odborné sociální poradenství je spokojený člověk, s vědomím vlastní sebeúcty a respektem ostatních. Chceme, aby si naši uživatelé sami či s naší pomocí vydobyli respekt veřejnosti, aby byli vnímáni jako lidé společnosti prospěšní a žádoucí. Cílovou skupinu uživatelů tvoří mladí dospělí a dospělí s mentálním, tělesným, zdravotním či kombinovaným postižením. Služba je poskytována terénně, tzn. na místě předem dohodnutém. Dále je možnost službu čerpat na kontaktních místech sdružení poskytovaných firmou Progrespo (Maxe Švabinského 111, Stará Boleslav, Pražská 743, Benátky nad Jizerou, Roztocká 33, Praha 6), telefonicky či em. Služba reaguje na písemné požadavky do 3 pracovních dnů. Občanské sdružení Nezávislý Život Náměstí 17. Listopadu 520, Benátky nad Jizerou Tel:

6 KONTAKT Občanské sdružení Nezávislý život o.s. Náměstí 17. listopadu 520/ Benátky nad Jizerou IČO: Tel/Fax: , Tel: Bankovní spojení: /0100 Vedení sdružení Mgr. Jana Pokorná, tel: Vedoucí služby Odborné sociální poradenství Mgr. Jana Pokorná, tel: Vedoucí služby Osobní asistence Zuzana Kovaříková, DiS., tel: 777 726 144 Občanské sdružení Nezávislý život Náměstí 17. Listopadu 520, Benátky nad Jizerou Tel:

7 Občanské sdružení Nezávislý život
Náměstí 17. Listopadu 520, Benátky nad Jizerou Tel:


Stáhnout ppt "PREZENTACE ORGANIZACE"

Podobné prezentace


Reklamy Google